sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Haastekortit suomalaisiin haasteisiin

Kivat haasteet oli niin P*skarteluhaasteessa (valkoinen joulukortti), kuin Jehkottaren haasteessakin (mustan lisäksi jokin muu väri) tällä viikolla.

Tässä korttini P*skarteluhaasteeseen, eli tosi valkoisella mennään. Harmittaa, kun näitä helmiäiskortteja on niin hankala kuvata, eivätkä näytä kuvattuina juuri miltään. Livenä hohtavat ja kimaltavat niin nätisti. Cuttiksen kohokuviointitaskulla tein helmiäispaperille kuusen, koristuksena muutama timantti sekä kuusen juuressa hammaslangalle tein pienen rusetin. Korttia kehystää hopeinen metallikartonki.

Jehkottaressa taasen oli vastakohta, eli musta ja sen lisäksi toinen väri, minä valitsin toiseksi väriksi hopean/harmaan. Inkadinkadon kitarasetti on kauan aikaa ollut mielessäni, meillä kun on perheessä näitä kitaristeja vähän enemmänkin. Aina vaan on kuitenkin unohtanut tilata, kun on kaikkea muutakin ihanaa. Nyt kuitenkin ostin tämän setin, ja heti kokeilemaan ideaa, mikä ollut päässä. Taustalla leimattuna nuottiviivastoa Artemion setillä, kitara ja teksti embossattu Disco black kohojauheella (upea kimallus sateenkaaren väreissä!!), ja tähdet embossasin hopealla kohojauheella. Muutaman tähden embossasin lisäksi toiselle paperille ja kohotin 3D tarrapaloilla. Marthan leikkurilla leikkasin reunat ja musta kartonki taakse.
Nämä kortit myös jatkavat linjaa A6 korttikoko,
sekä mahdollisimman simppeli toteutus ilman ylimääräisiä koristuksia :)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!!

2 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Ovatpa kauniita, tuo kuusi on upea - ne aiemmatkin, tuo kitarajuttu aivn magee.
Hyvää ja Arvostavaa Itsenäisyyspäivää sinne teillekin!

Kirsi kirjoitti...

Todella upeita kortteja molemmat. Ja tuo kitara kortti on todella Rock! =) Kivasti olet saanut kuvaan tuon mustan kohojauheen kimalluksenkin!