keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Ihana tonttupari

Eilen tuli tilaukseni Taitopuodista, ja sormet syyhysi sen verran paketin avaamisen jälkeen, että piti yömyöhällä tai oikeastaan aamuyöstä tehdä yksi tonttukortti. Aivan ihania nämä uudet Vivi Gade Design paperit, ikävä kyllä nämäkään paperit eivät nettikaupan kautta pääse oikeuksiinsa. Paperit ja sydän on siis samaisista papereista, ja näitä on helppo yhdistellä toisiinsa kun näissä on sama värimaailma.

Tonttupari tarttui mukaan kaupungilla käväistessäni, pitkään aikaan en ollutkaan Sinooperissa käynyt, joten mukava yllätys oli, että sinne oli tullut suht edullisia UM-leimasinsettejä, jollaisesta tämäkin pari on. Väritykset tein Distress musteilla, pitää tätäkin välillä harjoitella, ettei vallan unohdu kokonaan :) Tonttuparin valkoisissa kohdissa valkoista Fun flockia, glossya lakkien kukkasissa. Koristeina tuo paperinen sydän jonka keskellä nappi kera "hammaslangan" sekä muutama kimalleliimalla päällystetty lumihiutale, joiden keskustoissa pienet timantit.
Usein minulta kysytään, miten saan niin tarkasti ja tasaisesti leikattua leimakuvista ylimääräiset paperinpalat, leikatessani ääriviivoja myöden kuvia. Tässä kuvassa esmes lakkien välissä tuollainen kolo. Tässä minulla apuvälineenä Fiskarsin sormiveitsi, joka yksi suosikeistani, mitä työvälineisiin tulee. Myös 3D kuvia leikatessa tarvitsen tätä tosi usein, en saksilla saisi pieniä kohtia poies, mutta sormiveitsellä se käy leikiten. Tavallisesta paperiveitsestä tämä eroaa sillä, että tämä laitetaan siis sormeen, joten leikkaaminen paljon vakaampaa ja voimaa sekä liikettä helpompi hallita, ainakin minun mielestäni :)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille :))

5 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Wautsi! Tykkään ihan kympillä. Tämä leimasin on hieno ja olet värittänyt sen kauniisti.

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Upea kortti! Niin kaunis ja ihanasti huokuu joulun lämpöä! =)

Carola kirjoitti...

Tosi upea kortti, kiva leimasin ja upeasti väritetty kuva. Kaunis taustapaperi ja ihana kokonaisuus, tykkään :)

Kirsi kirjoitti...

Ihanan lämmin tunnelmainen ja iloinen kortti. Todella kaunis!

AN kirjoitti...

Tämä on ihana -jouluinen ja lämmin-niinkuin joulu--