perjantai 4. joulukuuta 2009

Oma koti kullan kallis

Juupa juu, on se vaan immeinen jännä olento. Kun on kaamia hässäkkä kotona muutenkin ja tekemistä vaikka mitä, niin aletaan sitten tupareihin vääntämään tällaista lintukotia, mitä ei ole ennen tehnyt :D , tavan korttihan ei just nyt sitten tullu pieneen mieleenkään. Valmiiksi tuli, mutta voi poijjaat notta otti koville :D
Lintukodin malli on Magnolian lehdestä, paperina käytin Magnolian skräppipaperia.
Leimasin Mo´n digileimasin, on siis sellainen kranssi, mutta leikkasin siitä vain linnut ja tuon tekstin, väritykset promarkereilla. Koristeina ainoastaan tuo kyltti, jonka kiinnitin Timpan pienellä haaraniitillä "hammaslankaa" apuna käyttäen. Sisällä on höyheniä, ja pieni ylläri :) Höyhenissä on raitoja ja pisteitä, joten katsotaan kelpaako tämä I love promarkers haasteeseen :)

Here is my entry to I love promarkesrs challenge, hope it´s ok, my stripes and spots are in those feathers (even know if this is right word *lol*) what I did put inside that birdhouse.
Oikein mahtavaa viikonloppua kaikille,
minä pidän vapaaviikonlopun vähän kaikesta, eli hurvittelemaan serkun kanssa
-tarpeeseen tulee ja kyllä tätä on odotettukin!!

12 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

WAU! Tämä on kaunis!!!

mummeli kirjoitti...

Voi miten ihana koti onkin taas valmistunut, tuolla aikaisemminkin on vaikka mitä ihanaa. Nuo virkatut ovat kyllä saaneet valtavan suosion, niitä kun näkyy nyt vähän joka blogissa ovat niin kauniita. Oikein mukavaa viikonloppua.

Piitu kirjoitti...

Aivan valtavan ihana =)!!!

Jenni kirjoitti...

Aivan mielettömän kaunis! Itsekin katselin tätä mallia Magnolian lehdestä ja sä olet toteuttanut sen kerrassaan upeasti! :)

amppa kirjoitti...

vautsi :)
tykkään! itsellänkikin on valmiiksi leikattuna osaset tällaseen, en oo vaan päässyt siitä pidemmälle ;)

SannaS kirjoitti...

UPEA!!!! Tosi ihana! =)

Ritva kirjoitti...

Wau täältäkin - huh huh, on varmasti ollut hommaa, mutta lopputulos onkin sitten aivan upea - tosin sinun nopeat sussauksetkin ovat olleet aivan loistavia....

Arvostavaa tulevaa Itsenäisyyspäivää!

Karen kirjoitti...

Ooooh this is really lovely. I can also see spots on you scallopped circle too. Thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.
xx

Pirkkis kirjoitti...

IHANA!!! Ja se on ihan tervettä kaiken hässäkän keskellä keskittyä johonkin vähän vativampaan. Unohtuupahan hässäkkä edes vähäksi aikaa...

Julie kirjoitti...

This is beautiful. Thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.
Julie x

WeirdCat kirjoitti...

This is gorgeous,the feathers are beautiful, thank you for joining us at I Love Promarkers
Ruth x

LISA kirjoitti...

Stunning!!! Love your cute bird house, Thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.
Hugs Lisa xx