maanantai 14. joulukuuta 2009

Pientä näpertelyä ja yksi skräppisivu

Tällaisia shakertageja tein pinon glögipullojen kaulaan, joita viedään tuttaville joulunaikaan. Shakermixinä on sellaista hilettä, joka loistaa pimeässä, lisäksi valkoista fun flockia ja hiukan kimallehilettä. Pimeässä shakermix loistaa kivasti, valaisten leimakuvankin, lapset menivät komeroon testaamaan ja kyllä oli jännää :)
Nyt sitten pitäis miettiä, mitä opet (5 eri immeistä) saisivat tänä vuonna, onhan mulla tämä viikko aikaa niitä tehdä-onneks mitään en koskaan jätä viime tippaan :D Unettomia öitä siis luvassa :D

Sitten vielä näytille viimeksi valmistunut leiska pojista. Kuvat ovat odottaneet iät ja ajat ideaa toteuttamisesta, valokuvat ovat ihanan raikkaita ja pojat hymyilee nätisti, siksi olen halunnut tehdä näistä kuvista leiskan. Tosi tyytyväinen olen loppupeleissä leiskaan ja tuohon ilmapallo ideaan, mikä pälähti yhtäkkiä mieleen, ainahan sitä tivolissa näkee yhden tai useamman ilmapallon karkuteillä :) Ikävä kyllä kuva taasen aivan surkea, kun ei ehdi valoisaan aikaan kuvailla mitään.
Ja muuten, selvisi sitten auton kohtalokin tänään. Merkkiliikkeessä oli tehty moka edellisen huollon yhteydessä, eli oli jätetty moottoria pitävät pultit kiristämäti. Pultit oli sitten katkenneet ajan kuluessa ja moottori tipahti. Että kaikkea mahdollista sitä voi tapahtua ammattimiehillekin. Edelleen kuitenkin olen sitä mieltä, että ei käynyt kuinkaan, aika pieni lasku tästä tuli lopulta korjaamolle, olisi voinut käydä paljon pahemmin ja lasku olisi ollut silloin aivan toista luokkaa. Hyvä näin :)

Mukavaa viikkoa kaikille ja niitä enkeleitä teidänkin päiviinne!!

4 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana idea nuo helistintägit pullonkaulaan. Itse laitoin juuri helistinkorttiin flower softia lumeksi, mutta se ei oikein toimi. Täytynee kokeilla noita sinun käyttämiäsi aineita.

Taina kirjoitti...

Tosi ihanat glögipullon kylkijäiset:)) Muistan hyvin tuon ajan, kun lapset olivat nuorempia ja piti keksiä opettajille ja kerhontädeille jotain kivaa joululahjaa.Kerran sitten ostin pienehköt kakkuvuoat ja tein useana jouluna taatelikakkuja opeille. Kakkuvuoat ovat yhä käytössä.Monesti "ruokalahja" on mieluinen.

Hilkka kirjoitti...

Oi miten ihanat kylkiäiset, kyllä kelpaa viedä:)

Ritva kirjoitti...

Kivat tagit ovatkin ja tuo leiska - wau taas, aivan loistava toteutus, tuo pallotausta täydentyy upeasti noilla ilmapallojutuilla, tosi mainio oivallus! - ja mallit tietysti aivan ihania...

Meillähän ei enää tuota open muistamista ole, yläasteella, mutta nyt haluan kuitenkin luokanvalvojaa jotenkin kiittää - Juhon kiusaamisasioissa on ottanut erittäin terävän linjan ja puuttuu asioihin, joten hänelle lähtee varmaan jotain pientä......jos poika nyt haluaa viedä mitään....kun sekin on vähän sellaista, jos joku huomaa, huohh....