lauantai 12. joulukuuta 2009

StampARTic kalenteri

Eilen ja tänään on StampARTic lehdessä ollut näytillä kalenterinsivuja, joita nykyiset ja jo lehdestä lähteneet ovat tehneet kootakseen yhden kalenterin. Huomenna ainakin vielä näytille muutama sivu :) Tämän kalenterisivun olin jo unohtanut tyystin, on niin pitkä aika siitä, kun tämän Lillemorille lähetin. Tänään kuitenkin pistäydyin lehden sivuilla ja huomasin, että tekemäni kalenterinsivu on siellä.

Meillä oli ohjeistuksena kalenterintekoon vain koko ja kaikille siis annettiin omat kuukaudet jotka piti koristella ja lähettää Lillemorille kokoamista varten. Minä päädyin tekemään tuollaisen taskun omaan sivuuni, eli sinne saapi sitten laittaa muistilappusia tai mitä nyt tarttee, vaikka seteleitä jotka tarkotettu askartelutarvikkeiden hommaaamiseen :D Tein taskuun pari valmista muistilappua, jotka siis ovat irtonaisia, journaling Priman leimasinsetistä ja sydämet hänglareitten leimasimilla leimattu punaiselle paperille.
Magnolian mansikkapaperia taustalla ja kesäinen Tilda sai samasta paperista mekon päälleen. Paperia ommeltu, ressattu ja Distress musteilla pyyhitty vähän sieltä täältä. Sydänboordi Marthan leikkurilla. Muutama Timpan niitti siellä täällä.
Tästä taasen tuli mieleen, että kyllä on ollut aika huikea vuosi-täynnä tapahtumia, niin iloisia kuin surullisiakin. Joulun jälkeen minulla onkin tapana muutamana päivänä hiljentyä miettimään mennyttä vuotta, on sitten jotenkin toisenlaista aloittaa uusi vuosi :)

Tapahtumista puheenollen,en malta olla kertomati, meidän toisesta autosta (3 vuotta vanha) tippui tänään moottori. Muutaman päivän kolisi ja kun ajettiin korjaamon pihaan ja huollon mies testasi autoa, tipahti moottori ??? ja auto ei enään liiku mihinkään. Tämä päivä siis oli oiva muistutus siitä, että enkeleitä on olemassa. Mieleen tuli heti ajatus että ajaisin motaria (niinkuin teen lähes joka päivä) 100 vauhtia ja kaikki lapset kyydissä, jos tässä tilanteessa olis moottori tipahtanut..
Moottorin tippumisesta huolimatta tänään on siis aivan fantastinen päivä, vaikkei mitään normaalista ihmeellisempää olekaan tapahtunut!!
Seuraavaksi sitten alkaakin selvittely, että miten ihmeellistä on mahdollista, että moottori tipahtaa.
Mukavaa viikonloppua kaikille, nauttikaahan tekin normipäivistä :))

6 kommenttia:

Jeenni kirjoitti...

Aivan mahtava kalenterin sivu!!! Koko kalenterissa olisi melkoinen homma, mutta olisi varmasti vaivan arvoinen.

Niinpä, miten on MAHDOLLISTA, että noin nuoresta autosta tipahtaa moottori?1? Kyllä kävi flaksi, että tipahti korjaamon pihaan!

Mukavaa joulun odotusta!

bissecat kirjoitti...

Ihana todella kaunis sivu.Onni onnettomuudessa,autot ovat arvaamattomia.Miehelläni tänä syksynä kanssa suojelus mukana.Autosta katosi yhtäkkiä ohjattavuus täysin ja oli rysäytettävä ojaan onneksi vaan auto kärsi.Tänään luin kauniin lauseen"Onni kääriytyy usein nuhjuiseen kääreeseen"jotenkin se sai kyyneleet silmiin .

Ritva kirjoitti...

Ihastuttava kalenterisivu, niin kesäinen ja makea mansikkainen!
Ja
ihmetellen minäkin tuota moottorin tipahtamista, aika outo juttu - mutta niinkuin totesitkin, enkelinsuojeluksessa tapahtui näin :)))
Varjelusta edelleen ja joulutunnelman luomista...

Kouhoo kirjoitti...

Onpas kertakaikkisen ihana kalenterisivu! Tosi nätti.
Muistaisipa vaan aina olla iloinen näistä normipäivistä :D Kiitos muistutuksesta ja kaunista päivää!

Hilkka kirjoitti...

Ihanan suloinen kalenterin sivu:)
Ensimmäisen kerran kuulen että moottori voi tipahtaa, nykyisin näköjään kaikki on mahdollista ja autotkin kestävät huonommin.
Mukavaa joulun odotusta:):):)

Maissi kirjoitti...

Kävin jo vastailemassa haasteeseesi :)