maanantai 18. tammikuuta 2010

Joulukortti välillä

Tein jo joulukuussa päätöksen, että tänä vuonna ei joulukorttien kanssa hoppu eikä kiirus tule.
Tästä syystä yritän muutaman joulukortin tehdä joka kuukausi, tällaista ajatusta olen muillakin huomannut olevan liikenteessä :) Sopivasti tulikin nämä jouluiset WOJ:n leimasimet taitopuotiin, näitä oli saatava, olivat niin ihania ja heti vaan tekemään korteiksi.
Leimakuvan leimasin kahteen kertaan ja toisesta kuvasta väritin vain tuon kuusen. Värittämisen jälkeen leikkasin kuusen ja liitin sen 3D tarrapaloilla ison leimakuvan päälle, livenä näyttää ihan kivalle :)

Tarvikkeet:
Leimasin WOJ,
teksti leimattu versafinella,
taustapaperi Magnolia, punainen paperi colorcore,
fiskarsin saksilla leikattu kuviota boordiin,
koristeina nauhaa, sekä muutama pieni timantti, paksusta huovasta sydän (leikatty sizzixin stanssilla), nappi sekä mustaa flossy lankaa.


7 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Kaunis kortti. Hyvä idea kohottaa tuo kuusi.

Minullakin odottaa pöydällä tämä sama kuva väritettynä. Tottatosiaan on pakko alkaa tässä vaiheessa joulukortteilu ettei taas tule kiire.

Carola / Calle kirjoitti...

Voi sinua joulukorttia pukkaa Tammikuussa :) No ei vaiskaan jo tuo Jehkon päätös tehdä 5 joulukorttia joka kuukausi sai minutkin miettimään. Pitäisikö minunkin? Juu pitäisi mutta vielä emmin. Kesähelteet ja joulukortit ... ei oikein natssa... No sitten taas n. 60 joulukortti yhdessä viikonlopussa...no ei sekään natsaa.

Veikkaan taas kerran, että tekemäsi upea kortti on vielä upeampi lunnossa.

Piia kirjoitti...

Todella ihana kortti :)

Ja itsellä meni kans niin mäkeen joulukorttienteko viime syksynä että täälläkin on jo aloiteltu - tosin mulla ei ollu rohkeutta vielä laitella korttejani blogiin asti näytille. Mutta jos kerran muutkin on jo aloittaneet niin ehkä minäki sitten kehtaan joulutella jo tammikuussa ;D ;D ;D

Sarin kirjoitti...

Ihanan näköinen kortti. Tuo rusetti on oikein mieleeni :)

Ansku kirjoitti...

Kaunis kortti ja aivan erityisesti tykkään tuosta taustapaperista.Hyvä idea tehdä joulukortteja pitkin vuotta:)

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista :))

Juu, kyllä tämä joulukorttien teko pitkin vuotta on paljon parempi, kuin tehdä sitten hirmuisella kiireellä kortteja koko talvi, nauttimatta lopulta koko korttien teosta (oma kokemus).
Muutaman joulukortin kun kuukaudessa tekee, tai vaikka vain yhden, niin aika kivasti niitä on joulukuussa valmiina :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

olen huomannu et monella on aikomus tehdä joulukortteja pitkin vuotta! hyvä päätös itse yritin sitä viime vuonna ja alku meni ihan hyvin mut sit tuli kesä ja helteet ja sit tökkäs joulukorttien teko ja sit taas joulun alla tehtiin kiirellä ;)
mut tämä on kyl tosi kaunis ja ihana joulukortti!