lauantai 16. tammikuuta 2010

Pari tyttökorttia

Sitten vuorossa pari farmarityttöä, tämä ensimmäinen onkin uusi hankinta.
Samalla periaatteella tein näitä kuin eilisiä poikiakin, eli mahdollisimman simppelillä toteutuksella ja koristuksilla ja värikkäitä kuviopapereita taustalle. Väritykset promarkereilla ja chalkseilla. Kovasti olen yrittänyt harjoitella promarkereilla värittämistä, mutta ainakaan vielä en ole saanut sävyjä sekoittumaan toisiinsa samalla tavalla kuin saan copic tussien eri sävyt.3 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Heips!
Wau!ihania tyttöjä tykkäsin noista pojistakin.Mie kans oob harjoitellut noilla promarkkereilla väritystä.Värejä ei ole paljon nyt joulupukki toi yhden setin niin huomasin että kolme väriä jotka miul jo on yksi ruskea myös tuplana.pitää varm..laittaa kirpparille ilm..vaihtoona sellasii mitä miul ei oo.Näistä jossain luin että vaalea väri syö tumman?sillä systeemillä olen yrittänyt väritellä.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No loistavaa jälkeähän näissä on! Promarkerithan on tehty nimenomaan manga ja esim. arkkitehtipiirrustusten käyttöön, ja silloin ei kaikkia rajoja ole tarkoituskaan häivyttää, luonnossahan varjojen rajat ovat selkeitä, manga piirroksissa näkee hyvinki voimakkaita rajoja :)

Carola kirjoitti...

Upeita kortteja molemmat :)Ihanan runsaat värit, tykkään :)