tiistai 5. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Uusi vuosi 2010 menossa hyvää vauhtia, kiitokset uuden vuoden toivotuksista kaikille :)
Minä olen ollut reissussa, eli vuoden ensimmäisenä päivänä suuntasin kohti Seinäjokea.
Perjantaina kävin illalla Taitopuodilla Heliä moikkaamassa ja hieman shoppailemassa, sitten mentiin serkun kanssa syömään.
Perjantai iltana sitten tapahtui yllätyskäänne, eli serkku bongas paikallisesta lehdestä, että Timo Kotipelto on keikalla ihan siinä lähistöllä. Nooh...kahta kertaa ei tarvinnut miettiä että mennäänkö vaiko eikö. Onneks ollaan totuttu vartissa laittamaan lähtövalmiiksi ittemme, jos kauemmin olis menny, oltais myöhästytty :D
Keikka oli aivan iiiiihana, Timo lauloi ja kitaraa soitti Jani Liimatainen (Sonata arctican entinen kitaristi) ja mä pääsin aitiopaikalle, eli istuin lattialla puolentoista metrin päässä.
Ei olis voinut siis paremmin uusi vuosi alkaa- tapittaa Timoa silmiin ja kuunnelle aivan loistavaa laulantaa, biisivalinnat oli loistavia! Ja kaiken tietty kruunasi nimmari, yhteiskuva (kuvat otti Toni Aurell) ja jutustelu keikan jälkeen...happy!! Näistä tunnelmista skräppisivujen muodossa vähän myöhemmin :))

Lauantain ja sunnuntain sitten olin kortteilemassa Taitopuodille vähän mallikortteja, pääasiassa hääkorttimalleja. Nyt päässä hirrrmuisesti ideoita kortteiluun ja muutenkin kaikkea ihanaa askartelunurkkauksen pöytä täynnä, en ole vielä ehtinyt laitella tavaroita paikoilleen.

Tässä kuitenkin Art Impressionin leimasimella kortti, joka kuvastaa mun tunnelmia viime viikonlopusta...
hyvää seuraa, hyvää juomaa ja herrrkkuja, ja taustalla tietty soi I surrender, black diamond, sleep well ja hunting high and low :D
Toivottavasti teillä kaikilla on myös uusi vuosi alkanut mahtavasti!!

5 kommenttia:

Jeenni kirjoitti...

Kortti on mahtava ja mahtavalta kuulosti kyllä S.joen reissukin! :o)

kirsin askartelut kirjoitti...

Hieno kortti! Toi leima täytyyhankkia itellekkin:)

Ninni kirjoitti...

Kortti on mahtava! Tuota leimasinta olen haikaillut...ja täytyy sanoa, että kateellinen olen reissustasikin!
:)

Piia kirjoitti...

Ihana kortti ja huippuhauska tuo kuva :D Ja mahtavaa ois kyllä itselläkin ollu tuolla keikalla - arvaas oonko hiukka kade ny!!! ;D

Sarin kirjoitti...

Voi harmistus, kun en tiennyt että oot samoissa maisemissa sinäkin. :( Olis ollu tosi mukava nähdä! :) Me lasten kanssa oltiin joulunaikaan pari viikkoa pohjanmaalla (ja silti ei ehditty Heliä käydä moikkaamassa ollenkaan... Harimi sekin!) Kotiuduimme maanantaina.