maanantai 8. helmikuuta 2010

Kotiuduttu on reissusta

Väsynyt, mutta onnellinen..Iso kiitos onnistuneesta leimailutaivaasta teille kaikille,
niin järjestäjille, apujoukoille, kauppiaille kuin ihanille askartelijoillekin!!
Meidät toivotettiin tervetulleeksi aivan ihanalla tavalla,
saimme tavaroiden kantoapua Helin kanssa-tämä oli paras tervetulotoivotus ikinä-kiitos!
Minä lähdin matkaan kuumeisena, joten olin koko päivän hieman toistaitoinen (ja punasilmäinen, siitä syystä väistöliikkeet kun kameran huomasin jossain ;D).
Välillä piti käydä juomassa kylmää vettä ja napata pari pilleriä, että jaksoi taasen.
Iso apu oli myös pastilleista, joita sain ystävälliseltä ihmiseltä, ääni kun meinasi lähteä kesken kaiken :D Huonosta kunnosta huolimati en kuitenkaan halunnut jäädä tapahtumasta poies, tällainen tapahtuma kun kuitenkin on vain kerran vuodessa ja toivottavasti myös ensi vuonna :)

Olin suunnitellut pitäväni useamman erilaisen demon päivän aikana,
mutta häslätessähän se päivä meni, eli ihanasti ihmiset kyselivät erilaisia asioita ja minä sitten parhaani mukaan yritin neuvoa.
Kaikista eniten oltiin kuitenkin kiinnostuneita copic tusseista, niiden yhteensopivista sävyistä sekä värittämisestä yleensä. Ihanaa oli höpötellä samoista kiinnostuksen kohteista mukavien ihmisten kanssa ja ainahan minä olen aivan täpinöissäni, kun minulta jotain kysytään ja saan neuvoa ja auttaa :)) Ja palkitsevinta tässä neuvomisessa tietty on, kun joku kokee onnistumisen riemua tai hoksaa jotain uutta :) Monille jo kerroinkin copic tusseilla värittäessäni, että on paljon toivottu lisäsävyjä copic aloitussetin lisäksi, tällainen lisäpakkaus on tulossa jossain vaiheessa.

Oli tarkoitus myös höpötellä enemmän blogituttujen kanssa lauantaina, kun tuota aikaa oli tällä kertaa vähän enemmän, mutta niin se päivä vaan meni nopsaan ja vain vähän ehdin jutella- monia kasvoja tunnistin/olin tunnistavani, mutta ei kunnonkaan puolesta sitten jaksanut oikein lähteä kiertelemään. Onneksi kuitenkin moni teistä kävi moikkaamassa, tulee aina jotenkin niin mukava olo kun on "tuttuja" paljon ympärillä :)) Ehkä joskus vielä tulee päivä, jolloin pääsen osallistumaan johonkin tapaamiseen/tapahtumaan niin, että keskityn vain höpöttämiseen :D

Mutta nyt kun leimailutaivas on ohi, tämä blogi hiljenee hetkeksi ja sairastan aivan rauhassa, samalla hoitaen pikkupotilaita. Toivottavasti parannutaan pian tästä taudista, sillä edessä on muutaman viikon päästä muutto (Jyväskylän sisällä), joten pakkaaminen tulee viemään lähiaikoina kaiken "ylimääräisen" ajan. Kortteja/muita projekteja luvassa siis vasta maaliskuun puolella täällä blogissa, pakattava askartelutarvikkeet hyvissä ajoin. Uutuuksista käyn täällä huikkaamassa kuitenkin, koska paljon kivaa uutta tulossa lähiaikoina Taitopuoti Paperinauhan kauppaan :)

Oikein mukavaa viikkoa kaikille ja kiitos vielä kerran kaikille leimailutaivaaseen osallistuneille, toivottavasti teidänkin päivä oli ikimuistoinen!!

9 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Oli kiva nähdä. Koitahan tervehtyä nopeasti...

Carola kirjoitti...

Kiitos sinulle, oli kiva tavata :) Paljon paranemisterkkuja täältä ja voimia muuttotouhuihin!

mummeli kirjoitti...

Olipas taas kiva tavata, nyt vain rauhassa parantelet itsesi kuntoon niin muuttokin sitten sujuu uusin voimin. Voimia sinulle.

KirsiHH kirjoitti...

Kiitos hyvistä neuvoista, varsinkin copiceista odottelen innolla lisävihjeitä. Olen vasta alkutaipaleella näissä askartelujutuissa ja on tosi tärkeää, että voi kysellä viisaammilta. Paranemisia kaikille ja tsemppiä muuttoon!

SannaS kirjoitti...

Kiitos sinulle neuvoista ja opastuksesta!! =)
Pikaista paranemista koko perheelle!

maiju kirjoitti...

Paranemissäteitä sinne :)
Minäkin sain taas ääneni melkein varikolle... johtui varmaan mun "räkättämisestäni". Sanoin Heinille, ettää en voi enää ensi kerralla tulla mukaan kun mun ääneni ei kestä ;) Tosin ehkä mut kuitenkin vaan taas "pakotetaan".
Sua on turha houkutella Intohimona skräppäys tapahtumaan, kun on muutot ja kaikki edessä. Sinne minäkin menen vaan "seurustelemaan". Töitä en aio tehdä ;)

Leenamummi kirjoitti...

Suurkiitos demoistasi!
Oli kiva nähdä edes siellä kaukana Helsingissä;) Huippukiva päivähän tuo oli, vaikka rupesi se 5½ tunnin seisoskelu ja kiertäminen tuntumaan selässä. Siis eihän se ihan pelkkää höpöttelyäkään ollut, kun piti niitä ostoksia tehdä siellä, täällä ja tuolla, vaikkei mitään virallisia velvoitteita ollutkaan.
Koetahan tervehtyä ja jaksaa muuttaa tänne oikealle puolelle siltaa!

bissecat kirjoitti...

Parantumisia peitto päälle ja kuumaa lääkettä sekä kuumaa käärettä.

Omii kirjoitti...

MOiks! Nythän mä vasta tajusin kuka sä olit :) eli olitko sinä se joka mulle suositteli sitä massaa? No kuitenkin kokeilut on kokeiltu ja blogissani vähän selostusta siitä...vähän onnettomia tekeleitä niistä tuli, mutta harjoitus tekee mestarin! Ja varmasti täytyy lähee hakeen lisää :D