torstai 25. maaliskuuta 2010

Hyvä kiertää edelleen :)

Hyvä kiertää monella tapaa edelleen, ja mikäs sen ihanampaa :))
Tällainen kortti kierteli ja kaarteli Jyväskylässä ristiin ja rastiin, kunnes huoltomies entisestä asunnosta tämän ystävällisesti minulle toi :) Posti siis ei oikein ole alkanut kunnolla kulkemaan tänne uuteen osoitteeseen (tämä ei ollut ensimmäinen kerta siis).
Tämän ihanan söpöisen kortin on Carola-cards by Carola blogista tehnyt, isot kiitokset!! Kiitokset myös kauniista sanoistasi, lämmittivät kovasti mieltä :)


Ja tässä vielä pari julkaisematonta korttia, jotka itse tein anna hyvän kiertää haastekortteja minulle lähettäneille, ovat ilmeisesti jo perillä :)

Ja tähän loppuun pitää vielä kertoa juttu, joka hymyilytti kovasti eilen. Käväisin postissa, ja minulle jäi parkkiaikaa puoli tuntia. Viereeni sitten ajoi auto, ja kysäisin, että tarvitseeko mies parkkiaikaa, että tällä lapulla saisi parkkiaikaa puolisen tuntia. Mies häkeltyi täysin, kiitti, ja tokaisi, että kyllä se on hyvä kun laitetaan hyvä kiertämään...ja voitte uskoa kuinka hymyilytti :)) Pieniä tekoja, joilla saa ihmiset hyvälle tuulelle, aivan kuten tekin olette tässä parin viikon aikana ahkerasti tehneet ja varmasti saaneet sitä iloa takaisin :) Kiitos vielä kaikille anna hyvän kiertää haasteeseen osallistuneille!!
Aurinkoista päivää!!

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kiitos sinulle Miijja--sinun ansiostasi monet ihmiset ovat tulleet iloisemmalle ja paremmalle mielelle viimeaikoina ♥

Piitu kirjoitti...

Suuri kiitos kortista!!! Se on todella kaunis =)! Posti toi sen eilen ja äsken tein postauksen siittä.
Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

Sarin kirjoitti...

Oon vissiin liikaa ollu viime aikoina Facebookissa, kun tuli mieleeni heti kunolin lukenu postauksen loppuun, että tykkään :) Blogissa vaan ei taida olla sellaista tykkään nappia ollenkaan :D

Ihania kortteja olet taasen tehnyt. Ja laittanut hyvän kiertämään oikein kunnolla :D

Marjo kirjoitti...

KIITOS todella ihanasta kortista! =)