lauantai 6. maaliskuuta 2010

Piiiitkästä aikaa skräppisivu

Askartelun virkistävää voimaa ei voita mikään, tai ainaskii siltä tuntui, kun tätä skräppisivua tein. Kyllä se nimittäin vaan niin on, että kun sitä askartelunurkkaukseen/huoneeseen istuu ja jotain alkaa värkkäämään, niin unohtuu kaikki muu...myös ne purkamattomat laatikot ja jätesäkit :D
Kuva on viime keväältä tytsistä, ja ekasta hänen löytämästään leskenlehdestä :) Journaling kertoo tarinan kuvan takaa vähän tarkemmin. Piilotin journaling lappusen kuvan taakse, tarvittaessa sen voipi sieltä ottaa ja lukea.
Paperit ja journaling kortti sekä oranssit kirjaimet on iiihania October Afternoonin tarvikkeita, jotka hamstrasin kaikki pitäessäni taukoa askartelusta. Nyt olikin hypistelyn sijasta kiva oikeesti tehdäkin niillä papereilla jotain :D Ruskeat kirjaimet on Priman ja lisäksi sivussa koristeina muutama perhonen, reprintin kukkia ja Basic Greyn nappeja flossy langalla höystettynä.

Tyytyväinen olen tähän sivuun, kerrankin tytsille sivu, jossa on muutakin väriä kuin vaalianpunaista :DJa mitä muuttoon tulee, muutamia laatikoita ja jätesäkkejä odottaa purkuaan, mutta muuten kaikki paikoillaan :) Mulla oli ihanasti apuna niin sukua kuin ystäviäkin-kiitokset tätäkin kautta, kun tiedän muutaman täälläkin käyvän kurkkimassa ;D Ripeästi siis muutto tapahtui. Väsy on kaamia, mutta onnellinen kuitenkin.
Nettikin nyt vihdoin pelaa, kävi Elisan korjaaja laittamassa taajuudet kuntoon.
Tämän kaiken jälkeen kuitenkin on pakko todeta, ettei tätä muuttoa halua joka vuosi tehdä..eikä edes joka toinen vuosi, on siinä oma urakkansa ja ongelmansa kyllä!!

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Paperit on ihania ja nuo napit, ihan ku karkkeja, syötävän suloisia. Kiinnitystapa on myös hauska. Tulipa tästä sivusta keväinen fiilis, ulkona kun vaihteeksi sataa lunta.