tiistai 16. maaliskuuta 2010

P*skarteluhaaste-Bingoa

Pitkästä aikaa osallistuin P*skarteluhaasteeseen, jossa taasen bingoiltiin. Minä valitsin bingorivistä kohdat; turkoosi-tähti-nappi. Innostuin oikein kunnolla ja tein pari korttia samalla teemalla.

Tästä tyttökortista löydätte varmasti helposti turkoosia, mutta tähti ja nappi =tähtinappeja onkin sitten vähän vaikeampi löytää :) Ja tässä kortissa on kukkia sitten vaikka muille jakaa, näyttää olevan vallitseva "trendi" tällä hetkellä kortteilussa. Ja mitä tähän trendiin tulee, saas nähdä koska siihen kyllästyy, tuntuu että aikansa aina kutakin. Näyttävällä kukkarykelmällä saa kyllä kieltämäti vaatimattomastakin kortista näyttävän näköisen :D
Ja pieni vinkki...jos teette myyntiin kortteja, niin kokeilkaa, mahtuuko nämä kukkarykelmiä sisältävät kortit niille tarkoitettuihin kuoriin!! Nämä nimittäin kohoavat aika korkealle, ja itselläni ainakin ollut se ongelma, että jos näitä kukkia korttiin laitan, pitää kuoren olla huomattavasti isompi. Kokeilkaa siis aina, että mahtuuko kortti kuoreen, ennenkuin sujautatte kortin ja kuoren sellofaanipussiin :)


Ja tässä sitten tällä viikolla synttäreitään viettävälle eskarilaiselleni kortti. Mietin eri leimakuvavaihtoehtoja poitsun korttiin, mutta päätin sitten kuitenkin hyljätä kaikki lohikäärmeet ja ritarit tänä vuonna, kun kuitenkin tuo kouluunlähtö on aina 7-vuotiaalle-se juttu! :) October afternoonin skräppipapereista nuo kynät löysin ja leikkasin niitä sitten kolme irti paperista. Harmitus, kun tuon turkoosin paperin kimallusta en saanut kuvattua, eli siis tuo taustapaperi ja tähti ovat sellaista hilepaperia ja kiiltää aika kivasti. Meidän eskarilainen (vaikka poika onkin), tykkää kaikesta kimaltavasta ja timanteista, joten niitä piti olla kortissa tietty :D
Vihkoboordileikkurilla leikkasin paperinreunuksen ja siinäpä se yksinkertaisuudessaan onkin...ei yhtään minun tyyliäni, mutta tykkään :) Aijjuu, ja löytyyhän sieltä tosiaan se vaadittu bingorivin nappi kera flossylangan :)

Aurinkoista tiistaita kaikille *hymy*

3 kommenttia:

onnekas kirjoitti...

Mukava nähdä kortteja jotka on tehty samalla reseptillä kuin oma korttini. Ja hienoita on tietysti se, että lopputulos on kuitenkin aivan erilainen!

Olen näin hiljaa seurannut kirjoitteluasi blogissasi jo pidemmän aikaa ja aina vain toinen toistaan upeampia kortteja tänne ilmstyy :D

ps. En tiennytkään että meillä on samana vuonna syntyneet lapset ;)

Karita kirjoitti...

Kauniita kortteja molemmat :)
Yhdyn täysin tuohon kirjekuorien kokeiluun. Itse käytän Paperinauhan 14.8x14.8cm korttipohjia ja niihin tulee aina kuoret mukana. Nämä kuoret jäävät mulle ihan pyörimään, koska mun on laitettava isompiin, 16x16cm kokoisiin kirjekuoriin ja joskus ei nekään tahdo riittää.. Aina tosiaan kannattaa sovitella ennen lopullista pakkaamista :)
Hyvä pointti Miijja ja kiitos kun otit asian esille :)

Loreal Blondi kirjoitti...

Hauska idea nuo kynät! Komea kortti kokonaisuudessaan. Kyllä hile ja kimalle on useimpien mieleen juhlassa - onneksi :)