keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Tänään on "SE" tärkeä päivä

Tänään tosiaan on meidän keskimmäisen lapsen synttäripäivä :) Kyllä se vaan on kaamiaa, kuinka nopsaan lapset kasvavat- itse tietty ei vanhene ollenkaan ;D
Tällaisen 8x8 kokoisen sivun tein päiväkotiin poitsun lokeron oveen. Poitsu tykkää kaikista ötököistä ja huomaa aina ulkona mitä ihmeellisimpiä ötököitä. Nuo muurahaiset olen kaupasta hommannut halloweenin aikoihin, glue dotseilla kiinnitin tuohon sivuun. Koristeeksi laitoin myös huopanauhaa, jonka kiinnitin niiteillä. Kirjaimet on leikattu cuttlekidsin stansseilla. Taustapaperi on sweet lehtiöstä.


Tässä sitten eka sarja kutsukortteja. Aina jätän tämänkin viime tinkaan ja sitten tuskailen näiden kanssa :D Simppelillä toteutuksella mennään tälläkin kertaa eli vaaleansiniselle paperille suihkutin valkoista webbing sprayta, numeron leikkasin cuttlekidsin stanssilla, hämähäkki cluedotsilla kiinni ja se on sitten lyhykäisyydessään siinä. Harmi, kun en saanut korttien pintaa kuvattua paremmin, pinnasta tuli aikasta hieno :) Ja pääasiahan tässä oli, että päivänsankari oli kortteihin tyytyväinen ja äiti sai iiiison halin :))

Täällä siis menee koko loppuviikko synttärihälinässä, joten en välttämäti vastaile sähköposteihin tällä viikolla, enkä muutenkaan ehdi viettää netissä aikaa. Lupaamani anna hyvän kiertää kortit lähtevät huomena postin mukaan, anteeksi viivytys!!
Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille :))

1 kommentti:

lehtipollo kirjoitti...

Upea sivu (ihanat värit) ja kutsut!