keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Anna hyvän kiertää- lahjakortti

Katjuskalta sain eilen viestiä, että lahjakortti on mennyt hänelle perille. Ajattelin sitten laittaa kortin tännekin esille. Istuva tytsi on Magnolian leimasin, joka väritetty copic tusseilla. Taustapaperit Tildaa ja papereita ressattu. Koristeina stanssattu boordi, pari perhosta, kukkia sekä helmiä. Lahjakorttitekstin leimasin tuollaiseen banneriin, jonka jätin keskeltä koholle, tätä näkynyt paljon ulkomaalaisissa blogeissa.


O
Täällä on aika sumuista, mutta siitä huolimatta aurinkoista päivää kaikille :))


Ai niin....olettehan muuten huomanneet, että Taitopuodissa on remonttiale meneillään, mm. leimasimia saa nyt "leikattuun" hintaan :) Edelleen tarvikkeiden laskeminen menossa ja osa tavaroista siirretty väliaikaisvarastoon.

Tässä vielä Taitopuodin ajankohtaista valikosta kopsattu teksti;

Varastosaldojen laskeminen / päivitys käynnissä. Kaupassa näkyviä tuotteita voi jo tilata normaalisti, ja tilaukset toimitetaan normaalin toimitusaikataulun puitteissa (1-5 vrk;n sisällä maksun näkymisestä tilillämme).
Nettikaupan toimintatilojen jäädessä remontin alle nettikauppaa pyöritetään väliaikaistiloissa, ja valikoima tulee olemaan normaalia pienempi - pahoittelemme!

Kaikki tuotteet toistaiseksi remonttiale-hinnoin.

Selailun helpottamiseksi tuotevalikot (sivuston vasemmassa reunassa), joissa ei tuotteita ole, on merkitty sulkeiden sisään.

Ei kommentteja: