maanantai 19. huhtikuuta 2010

Inspiroidutaan teippaustalkoot

Inspiroidu haasteessa oli tällä viikolla haasteena teippaustalkoot, eli erilaisia teippejä piti käyttää. Meinasi melkein paniikki iskeä, kun mietinnöistä ja etsinnöistä huolimati huomasin, ettei mulla ole mitään sellaisia teippejä mitkä olis varta vasten askarteluun tarkoitettuja. Sen verran otti päähän, että päätin jotenkin osallistua, mutten pakkausteipillä kuiteskaan halunnut haasteeseen lähteä. Mietintämyssy päässä aloin miettimään miten leiskan toteuttaisin,
ja millä ihmeen teipillä??
Sitten keksin, että kokeilen itse oman kuvioteipin tekemistä ihan tavan teipistä. Tässä tarvikkeet, joilla oman kuvioteippini leiskaan tein. Elikkäs boordileimasimia, tavallista yksipuoleista kirkasta teippiä, stazonin mustaa mustetta ja puhdistusaine pitää tietty olla tälle musteelle omansa, ettei pilaa leimasinta. Ja sitten kokeiluihin..

Tässä lähikuvaa teipistä, itse tykkäsin tästä kovasti ja meinaan kyllä tehdä näitä useamminkin, joten kiitos vaan haasteen tekijöille - inspiroiduttu taasen on ja säästettykin, kun ei sitten tarvinnut teipin takia lähteä minnekään tilausta tekemään :D

Tässä sitten leiska kokonaisuudessaan. Mm= mustikka, mustikkametsä, mustikkasuu, mussukka..näistä leiska siis kertoo, kuvaa klikkaamalla pitäisi jornalinkin näkyä vähän paremmin. Taustapaperit on Fancy Pantsin, myös nuo kukat on leikattu yhdestä paperista. Koristeina muutamat kissanjäljet (tarroja), timantteja, niittejä ja tietty sitä teippiä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

8 kommenttia:

xing kirjoitti...

Loistava idea, pitää ehdottomasti kokeilla joskus <3

onnekas kirjoitti...

Nyt tuntuu jo uskomattomalta, minä olen myös tekemässä leiskaa jonka aiheena on mustikka (ihan niinkuin nuo pupukorvatkin..) ja ihan oikeasti en matki..

Sinun leiskasi on kyllä ihan tosi upea, noista kuvista alkaa itseäänkin hymyilyttää ja tosi ihana kun olet kuvannut nuo mustikkasormetkin!

Ja hyvä vinkki tuo teipin tuunaus..

ommu kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Minä tyydyin lainaamaan valmista teippiä. Toiset vaan on kekseliäämpiä kuin toiset!

Ritva kirjoitti...

Aivan ihanat kuvat ja tuo leiska tosi mainio ja hauskakin - ja mainiosti toteutettu tuo teippijuttu!
ja miten ihania juttuja paljon taas kaikkea ihanaa.....

Nunt kirjoitti...

Ihan mahtava idea taas - kiitos :)

onnekas kirjoitti...

Onnittelut ;)

Veeruliiru kirjoitti...

Onko vähän hyvä oivallus!! Tosi hienon näköistä jälkeä, teippi ja sivu!

ninarsku kirjoitti...

huippis idea! Menee skräpistettäväksi :) ihana turkoosi muuten!