torstai 8. huhtikuuta 2010

Jäänöllä on pitkät kolvat ja pöpelöpää

Nyt voin huokaisten todeta, että skräpätty on :) Tässä siis vimppa skräppileiska tällä erää, jos nyt tämän jälkeen keskittyisi kortteiluun välillä.
Kun edellisessä skräppisivussa oli pitkä journaling, tässä sitä ei ole ollenkaan. Tässä otsikko kuvineen kertoo mielestäni enemmän kuin sata sanaa. Taustapaperit ovat Magnoliaa, kirjaimet Priman ja koristeina kukkia paljon, sekä höyheniä (samanvärisiä mitä on tytsin pupunkorvissa tuossa ekassa kuvassa), puolihelmillä tein kuvan viereen kulman. Tähän leiskaan yritin vaikka mitä lisäksi lisäillä, mutten ollut mihinkään tyytyväinen. Pitää katsoa tätä muutaman viikon päästä uudestaan ja miettiä, voisiko tähän jotain vielä lisäillä.

Aijjuu, ja tuo jäänöllä on pitkät kolvat ja pöpelöpää-juttu on Ti-ti nallen DVD: ltä Iinan itse oppima laulu, Riitta kun siinä laulaa ja ääntää aina jäänö(ja äitiä ärsyttää suunnattomasti!!).
Tästä syystä siis aina kun tytsi näkee pupun/jäniksen/jänön jossain sanoo "Jäänö!" :D..mutta se siitä, tämä tarina kuuluu toiseen sivuun, jossa Iina on pukeutunut "jäänöksi" vähän isompana :)

...ja nyt leimakuvia värittämään :) Mukavaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

onnekas kirjoitti...

No johan, minäkin olen juuri tekemässä tytönpupukorvaleiskaa..

Sinun leiskasi on kyllä hieno!

wiiks kirjoitti...

Hyvä että muitakin riepoo samat jääänöt ;D