keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Pennyn hiirulaisia

Tässä taannoin otin esille kaikki Penny Blackin akryyliset setit, leimailin niitä ja värittelin. Akryyliset setit on siitä ihania, että niissä on yhdessä setissä aina monta leimasinta, ja välillä on ihan kiva, kun väritettävä kuva on pieni ja onhan ne toki edullisiakin :)

Taustapaperit October afternoonin, kuten myös smile-teksti. Taustapapereita on kahdessa kerroksessa, keskusta on kohotettu 3D tarrapaloilla, johon laitoin myös vähän nauhaa ja rusetin. Leimakuva väritetty copic tusseilla.


5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Wautsi wau!!! Ihan mielettömän upea. Tykkään miten olet noi paperit reunustanut ja asetellut, ja sitten tässä pitkään ihailin ja huokailin taas tuota sinun väritystäsi. Mielettömän taitavasti ja kauniisti olet värittänyt, varsinkin hiirulaiset. Itse koen vieläkin vaikeaksi värittää eläimet tusseilla, harjoituksen puutetta ;)

Loreal Blondi kirjoitti...

Että on söpönen hiirulainen :) Niin marjaisa kortti, että tekisi mieli alkaa hillota saman tien...

Hilkka kirjoitti...

Syötävän ihania kirsikoita hiirulaisella:))Upeat reunustukset, minäkin yritän ainakin välillä muistaa niitä tehdä, antavat kortille niin paljon näköä:) Sinullahan riittäisi tuo väritystaitokin:):):)

Sande kirjoitti...

Niin suloinen hiirulaiskuva - en olekaan aiemmin törmännyt. Sinulla on myös niin syötävän ihania taustapapereita!

Jeenni kirjoitti...

Tämä on täydellinen! En voi muuta, kuin huokailla ja ihailla kättesi taitavaa jälkeä!