torstai 29. huhtikuuta 2010

Tähtihetki

Elämässä on paljon tähtihetkiä, varsinkin sellaisia arjen pieniä hetkiä jolloin esmes lasten kanssa touhutessaan ymmärtää, kuinka onnellinen ja onnekas onkaan.
Tämä skräppisivu kertoo kuitenkin mun ihkaomasta tähtihetkestä, josta olen aikaisemminkin hehkutellut, sillä kyllähän näitä omiakin tähtihetkiä tarvitaan, eikös juu ;D
Kuva on otettu Toni Aurelin toimesta Seinäjoella tään vuoden ekana päivänä, kun Timpan keikalla oltiin serkun kanssa.
Otsikoksi mietin myös; Voisiko vuosi paremmin alkaa..
mutta, kun tämä kuva on aiheuttanut kotona jo jonninmoista mustasukkaisuutta, menköön nyt tällaisella "lievemmällä otsikolla *nauraa*.

Tässä vähän vielä lähikuvaa koristeista, tuo kitaran päällä oleva kukkakoriste on rub-on, joka siis raaputetaan ensin paperin pintaan ja sitten toisesta kalvosta lisätään timantit päälle, tämä koriste tuli P*skiksen arvontavoittona, aikasta ihana :)) Ja nuo metallilaatat on sen askartelevan TiNpan koristeita.
Tähän leiskaan jätin tarkoituksella tilaa...vielä mä sen nimmarin saan tähänkin ;D vaikka sitten pitäis kymmenen keikkaa käydä.

3 kommenttia:

paula kirjoitti...

Aivan mahtava leiska, on tähtihetken tuntua, oo-on.

Sari kädet kirjoitti...

Ihana leiska! Voi kun mäkin saisin taas tän kämppäni siihen kuntoon, että täällä pystyis skräppäämäänkin... Kun vihdoinkin tuli kuviakin :D Onko tuo kitara paperissa, vai ootko leimannu sen tmv.?

Miijja kirjoitti...

Kiitos Paula ja Sari kommenteista :))

Paula, kiva että tähtihetken tunnelma välittyy :)

Sari, kitara on valmiina paperissa ja on tosiaan hopeinen. Paperi on Rusty Pickle valmistajan, jolla onkin oma rokkiaiheinen kokoelma.