keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Copic aloitussetti

Moni on kysellyt, että mistä saa ostettua Copic "aloitussettiä", josta ohjeissani ja postauksissani kerron. Tämä on siis minun suosittelemani aloitussetti tusseista, ei mikään Copicin valmis setti. Olen havainnut näiden värien sointuvan hyvin yhteen ja tämä valikoima riittää hyvin jos tusseilla värittelee. Taitopuodin Heli on näitä tusseja tilannut yksittäin, ja koostanut näistä paketin, joten nämä saa näppärästi ostettua pakettina kerralla. Näitä aloitussettejä on nyt vain muutama myynnissä, koska jotkut värit jäivät jälkitoimitukseen, joten ketkä näitä haikailivat niin nyt näitä olisi pari saatavilla :) Setin tämänhetkinen hinta on 70€, eli yhdelle tussille tulee hintaa 3.50€. Tilaamalla setin säästää siis 6€, kuin että ostaisi tussit yksitellen.

Tässä kuva aloituspaketista ja väreistä, joista se koostuu. Kuvassa näkyvä metallirasia ei kuulu pakettiin, vaan sisältää tekemäni värikartan Copic tusseista.


Mikäli omistaa Copic tusseja, tai aikoo tämän pakkauksen hommata, suosittelen myös tusseille Copicin omaa penaalia. Penaalissa tussit pysyvät hyvin (36:lle tussille oma kolonsa) ja ne on sinne helppo takaisin laittaa. Kun tussit ovat penaalissa korkeista näkee hyvin värit. Plussaa tietty myös, että penaalin voi laittaa lappeelleen, niinhän niitä tusseja pitäisikin säilyttää. Askartelutapaamisiin on näppärä tussit ottaa mukaan kun ovat jo valmiiksi penaalissa :)
Tähän penaaliin eivät mahdu Promarkerit.

Ei kommentteja: