tiistai 25. toukokuuta 2010

Jo joutui...

....armas aika, ja suvi suloinen.
On taasen se aika vuodesta, kun pitää jotain pientä muistamista keksiä opettajille. Tämä vuonna muistettiin esikoisen opettajaa sekä keskimmäisen pojan eskarin opettajia, joita sitten olikin kolme. Päädyin kortissa tällaiseen telinekorttimalliin, ja ilman leimakuva mennään tällä kertaa eli papereilla leikin. Paperi October Afternoon. Ek:n vihkoboordileikkuria käytetty sekä Marthan perhospunchia. Koristeeksi laitoin nauhaa hieman ja kiitos-tekstin leikkasin muotoonsa spellbindersin stanssilla. Loppusilauksen kortit sai mustasta tussista sekä kimalleliimasta.

Hieman nopeuttaakseni korttien tekoa, tein sarjatyötä, eli kortit ovat lähes samanlaisia. Nuo poikien tarrakuvat sopi juuri loistavasti kokonsa puolesta näihin kortteihin, ja niille oli kerrankin jotain käyttöä.

Aina on kiva antaa opettajille myös jokin pieni muistaminen kortin kanssa.
Tänä vuonna vietiin tällaiset ruukut- jokaiselle 3. Näissä on mukana multa, lannoitukset sekä siemenet. Itse saa siis kasvattaa yrttejä näissä ruukuissa. Kauan mietin, että maalaanko nämä ensin valkoisiksi, mutta päädyin sitten tähän ratkaisuun. Leimasin Adirondackilla suoraan ruukkuun kehyksen ja perhosia ja leimasin kehykseen vielä yrttiä kuvaavan kirjaimen. Koristeeksi vähän flossy lankaa ja pieni metallinen sydänriipus. Nyt tuntuukin olevan "pienviljely" muotia, kun kaikissa lehdissä näitä ruukkuja näkee. Oltiin siis kerrankin ajan hermolla ;D

Kiva olisi kuulla, miten muut muistavat opettajia. Saisi vinkkejä valmiiksi jo ensi vuodeksi ;D
Mukavaa päivää kaikille, sateista huolimati :)

4 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Ihanat kortit ja ruukut! Itse mietin aivan juuri samaa asiaa, eli millä muistaa eskarin tätejä, kun kevätjuhlat olisivat tänään... Kortit on sentään jo tehty, mutta ne lahjat...

Annennäpräilyt kirjoitti...

Ui ihania, ite tehyt on aina kauniimpia kun valmiit:), ihana tapa muistaa<3

Sari kirjoitti...

Yksi idea löytyy blogistani, tosin kyllä napattu toiselta... laitoin linkin, mistä löytyy alkuperäinen.

JaMi kirjoitti...

Meillä on jo monen vuoden ajan kerätty kaikilta halukkailta luokkalaisten vanhemmilta muutama euro, ja annettu saatu summa lahjakorttina esim. kosmetologille/urheiluliikkeeseen/kultasepänliikkeeseen/hierojalle tms. - vain mielikuvitus on rajana. Ope on tykännyt!