sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

"hengissä"

Hetkeen ei ole uusia postauksia täällä blogissa näkynyt. Hengissä ollaan kuitenkin ja kaikki täällä ok :) Ollaan lomailtu ja uskokaa tai älkää, en ole tehnyt mitään askarteluja, ellei nyt sitten tätä korttia oteta lukuun :) Ja täytyy sanoa, että pikkainen paussi tekee hyvää. Ja samaan syssyyn sanottava, että kortteilun aloittaminen tauon jälkeen on uskomattoman vaikeaa!! Mutta eiköhän tämä tästä taasen syssyn mittaan korjaannu, eli tulee askarreltua vähän enemmän.

Nyt pitää kuitenkin muutama tilauskortti tehdä tulevalla viikolla ja muutenkin väritellä. Loppukuusta askartelumaratooni Seinäjoella, eli Taitopuoti Paperinauha viettää synttäreitään. Minä olen pitämässä kursseja ja torstaista lauantaihin demoilen kaupalla. Värityskursseille vielä tilaa, joten jos kiinnostusta löytyy ja ajankohta sopiva, eikun mukaan vaan :)

Tässä sitten kortti uusimmalla leimasinhankinnalla, ihana pionia pitelevä Magnolia tyttönen. Väritykset pitkästä aikaa vesiväreillä pääosin (kasvot copic).
Ja monet ovatkin jo huomanneet, että Taitopuotiin on tullut iiiihana uusi leimasinarkki, josta myös tämä teksti löytyy.

Ja tässä vielä tarvikkeet listattuna:
taustapaperit October Afternoon
väritykset copic sekä vesivärit
koristeina kukkasia, ruusuja, nuppuruusuja, lehtiä
punchattu perhonen, puolihelmiä, helminauhaa sekä kimalleliimaa

1 kommentti:

meinaaja kirjoitti...

Heti piti mennä tämän nähtyäni Paperinauhaan virtuaaliostoksille. Klikkasin vain nopeasti tuon tekstileimasetin ja vilkuilin magnoliat läpi. Päädyin huomaamattani samaan tyttöseen! Ihanan kortin oot tehny! Ja kiitti vinkistä, kiva saada lisää tekstejä itelle. Voi kun olis ilmestynyt jo aiemmnin, olisi ollut käyttöä.