maanantai 23. elokuuta 2010

Äiti, sähän osaat tehdä tosi siidejä juttuja?!??

Testailin tässä viikonloppuna, että mitä kaikkea tolla mun uudella rekkarileimasinsetillä voi saada aikaiseksi. Taru oli tehnyt ihanan postauksen samaisella leimasinsetillä aiemmin ja synttäreiden aikaan Taavan kanssa sitten tuon postauksen vuoksi tästä setistä juteltiin. Heli pisti setin tilaukseen, pakkohan tällainen oli saada :D Kiitos Taru! :)
Settiin kuuluu siis tuo rekkarikilpi, isot kirjaimet ja numerot, kuukaudet lyhennettyinä sekä pienet numerot. Ja jos Taava sinulla jo tämä setti, haastan sinut tekemään tällä setillä jotain :))


Ja tässä aikaansaannokset. Ensimmäisenä kortti ajokortin saaneelle. Taustapaperi Timpan lehtiöstä-Lost and Found. Koristeena nauhaa, niittejä sekä metallikoriste.

Sitten tein kirjanmerkkejä, nauhat vielä puuttui kuvatessa. Tehtiin ne yhdessä poikain kanssa myöhemmin. Laminoin kirjanmerkit ihan varulta, kestävätpä vähän kovempaa käyttöä :)
Tarun tapaan leimasin kirjaimet kahteen kertaan poikien kirjanmerkkeihin, kiva ajatus tämäkin.
Ja oikealla sitten toisen pojan reppuun nimilaatta, tehty kutistemuovista uunissa.

Ja tässä sitten toisen pojan repussa nimilaatta, myös kutistemuovia. Tämän vuoksi sain kuulla jännää tekstiä vanhimman poitsun suusta. "Äiti, vähänkö siide! Sähän osaat tehdä siidejä juttuja, kunhan vaan haluut!" *reps* Meillä siis opetellaan uusia sanoja, jopa mutsi sanaa käytetty, jota vihaan. Nooh...kaiten tähän "uuteen kieleen" on totuteltava kalkkiksenkin ;D

Ja tässä lopuksi yksi kuva ihan näyttääkseni yhden askarteluaddiktioistani :D Apuaineita!?!.
Tästä tietty puuttuvat isot pullot (liimat, lakat jne) ja isot ja Distressin mustetyynyt sekä täyttöpullot jne jne, mutta siis pääosittain tässä mitä minulta löytyy. Nämä ovat TiNpan isossa salkussa, jonka kansi rikkoontui yhdellä messureissulla (reissussa rähjääntyy, eikös). Nämä löytyvät siis pöydältä käsietäisyydeltä nyt, joten ehken tulee paremmin kaikkia käytettyä :)
Mukavaa viikkoa kaikille!!

8 kommenttia:

AN kirjoitti...

vau-taitaa joutua pakkosaada-listalle-tosi siistiä :))

Nunt kirjoitti...

Wautsi ku siide!!!111eleven

(eikun oikeasti, tosi hauska, oispa vaan rahaa...)

Taava kirjoitti...

Mä varasin setin, että saan sen Leimailutaivaaseen, kun en ehdi tässä ennen tehdä mitään. Otan kuitenkin haasteen vastaan, ilman muuta. Sun kutistemuovista tehdyt avaimenperät on sikamakeet!!
Mä kanssa vihaan sanaa mutsi ja siksi kai meidän neiti alkoi sanoa mua mustiksi, vaikka kieltäydyn istumasta ja noutamasta käskystä koiran tavoin.

Ritva kirjoitti...

Vai siidee - kantsii opetella tuota nuorisokieltä...huoh.....

Tosi magee tää jutska ja niin siidee ja viilee ja coolii :))

Kaisa kirjoitti...

Siis aivan mielettömän magee tuo avaimenperä ja tuolla leimasimella tehtynä!

Olisiko mitään mahdollisuuksia saada demopostausta tuosta kutistemuovista, en ole vielä ikinä sitä käyttänyt ja nyt kovasti mielitekisi tehdä vaikka pikkuisia lahjoja tuolla menetelmällä :)

Milla kirjoitti...

Siidejä on! :)

Miia kirjoitti...

Kiitokset kommenteista kaikille, saitte hymyn :)
Ja tuttuja sanojakin olitte käyttäneet ;D

Kaisa, blogistani löytyy yksi ohje kutistemuovin käyttön kohdasta demot..
http://miijja.blogspot.com/2008/10/kutistemuovi-kokeiluja-osa-1.html

Yksi muutos aikaisempiin kokeiluihin, käytän leimatessa aina mustaa stazon mustetta, joka kuivuu nopsaan kun leimaa muoville, eikä suttaa samalla tavalla kuin versafine.

Kaisa kirjoitti...

Vielä tälläisenä aloittelijana kysyn että mistä noita ketjuja ja renkaita voisi ostaa avaimen periin?? Kiitos jos viitsit vastata :)