lauantai 14. elokuuta 2010

Arki alkaa tosissaan

Meillähän alkoi lomanjälkeinen arki poiken koulunaloituksen myötä tällä viikolla, mutta oikein todenteolla arki alkaa ensi kuun alusta. Minä aloitan työt ja tytsi aloittaa päiväkodin-huippujänniä aikoja meillä siis eletään. Nyt pitäisi saada arki rullaamaan suht vaivattomasti ennen työn aloittamista, ettei tarvitse kotiasioista töissä murehtia :)
Olin aikaisemmin ajatellut, että olen ainakin vuoden loppuun asti kotona, vaan kun töitä tarjotaan niin ei saa sanoa ei :) Nooh, tänään ollaan käyty tutustumassa ja kaikki vaikuttaa paremmalta kuin osasin kuvitellakaan, joten turhaan murehdin taas ja tytsikin on aivan innoissaan.

Kalenteri kuitenkin piti heti hommata, koska jonkun pidettävä langat käsissään. Hassua, että nyt pitää tietää missä päivässä mennään ja missä viikossa *reps*, kellon seuraaminenkin pitää taas opetella :D. No mutta, kaupan kalenterit oli tosi rumia mun makuun, joten piti löytää tuunattava yksilö. Löysinkin tällaisen kalenterin, jossa on kolme taskua (edessä, takana ja sivuläppä) joihin voi vaihtaa sisustoja mielen mukaan (ihan kuin sellaista enään jaksaisin/ehtisin tekemään :D). October afternoonin papereilla koristelin kalenterin, vähän leimaten. Lisäksi tein tuollaisen koristeen TiNpan tuotteilla kalenteriin roikkumaan.


Ja huvittavaa työhaastattelussa oli, että piti ekana kysyä vapaapäiviä leimailutaivaan(olis ollut suunnittelupäivä) ja Seinäjoen käsityömessujen ajaksi (pe olis ollut töitä) :D Reipas alku..."Josko lomaa sais?". Mutta..sain onneksi niin töitä kuin vapaatkin!

Mukavaa lauantaita kaikille, eikös se lauantai ole ;D!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mukava tuo kelloteema kalenterin kannessa!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihana pikkuprojekti. Niin ja onnea uuteen työhön!

Taava kirjoitti...

Onnea uuteen työhön, se minullakin huomenna alkaa ja vähän jännittää. Mäkin jouduin pyytämään vapaata Leimailutaivasta varten ja paria muita messuja myös, mutta yllättävän helposti ne vapaatkin irtosivat ;-D

Miia kirjoitti...

Kiitokset kommenteista ja onnitteluista :)
Taava, kyllä minäkin onneksi sain helposti vapaata, vaikka kyllä nolotti heti vapaita pyytää :D
Ja toivottavasti työhönpaluusi sujuu lepposissa merkeissä, jännityksestä huolimati! Itselläkin perhosia mahassa, onhan sitä jo kolme vuotta kotona oltu ja tottunut tähän, mutta eiköhän se siitä :)

jaana kirjoitti...

Onnea Uuteen työhön !!! Palaatko samalle alalle missä aiemminkin olit ?

Miia kirjoitti...

Jaana;
Päiväkotiin menen töihin, tai siis tytsin kanssa mennään yhdessä samaan paikkaan, eri ryhmiin.