tiistai 24. elokuuta 2010

Halvalla saa joskus hyvääkin :)

Myönnän, suhtaudun aina vähän varauksella, jos markkinoille ilmestyy joitain tuotteita eri valmistajalta ja huomattavasti halvemmalla. Esimerkiksi tykkään Spellbindersin, Cuttlebugin ja Sizzixin stansseista ja ne toimivat minusta todella hyvin ja olen ollut valmis niistä maksamaan toimivuuden takia. Joten, kun markkinoille on ilmestynyt nyt halvempia vaihtoehtoja, en ole näitä ostanut koska olen ajatellut etteivät ne leikkaa hyvin.

Nooh, nyt sitten myönnän olleeni väärässä. Ostin Nellie stanssit kokeillakseni, koska halusin epätoivoisesti helpottaa korttien tekoa.

Virkattuihin kehyksiin tarvitaan ympyrä, jossa reikiä. Aikaisemmin reiät piti tehdä itse crop-a dilellä, mutta Nellie stansseilla reiät olisivat valmiina, oli pakko yksinkertaisesti kokeilla- jäisi yksi työvaihe kokonaan poies! Onnekseni nämä stanssit leikkasivat kuin unelma ja suosittelen lämpimästi, jos on muitakin epäilijöitä :) Nyt siis saan ympyrät valmiiksi reijitettyinä!!

Tässä peruskuviot, joita saa tällä setillä.

Ja tein lisäksi muutamia pikaisia kokeiluja stanssauksen jälkeen, että mitä näillä voi tehdä.

Ja lopuksi vielä kortti, johon tein tuollaisen virkatun reunuksen. Huomattavasti nopsempaa nyt tehdä näitäkin, kun jäi se reikien teko poies. Taas kerran todettava, kuinka pienistä asioista sitä osaa olla iloinen :))
Tarvikkeet:
Taustapaperi Tim Holz-Vintage Shabby
Magnolian leimasin-tossut, tehty pukemistekniikalla eli leimaamalla tossut kuviopaperille,
virkattu kehys, Memory boxin pieniä timantteja ja pitsiä.

Mukavaa päivää kaikille!!

7 kommenttia:

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Aikas ihanaa on tuo virkattu reuna.. Saiskos pienen oppitunnin? :) Tosin minulta ei syntyis kuin tarkkaan harkittuihin arvokortteihin. oon niiiiin onnettoman huono virkkaamaan :D

Mervi kirjoitti...

Mä kokeilin virkata näihin jo viime jouluna kun mulla taas ei ole tuota pikku rei'ittäjää, näistä tulee tosi kivoja ;-))m

Miia kirjoitti...

Carita, virkataan me sit siellä hoitokodissa yhdessä :D

Mervi, hyvä että olet hoksannut tämän jo ennen, olisin minäkin ollut hyyyyyvin onnellinen, jos tämän olisin hoksannut jo aiemmin :)

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Tätä pitää kokeillä, on niin kauniita. Minulla olisikin yksi kastekortti tekemättä ja voisin vähän "lainata" tuota virkkaus-ideaa kortin reunoihin :)

Ihana ajatus, voisin yhdistää kaksi rakkainta harrastustani, korttien tekemisen ja virkkaamisen...

paula kirjoitti...

Eiks olekin kivoja stansseja, oon löytänyt niitä jo monenlaisia, ovat edullisia.
Papruksessa on hyvä valikoima, ainakin ollut.
Toi on kiva reunus tuo virkattu.

Anonyymi kirjoitti...

Tarhatäti kävi taas kurkkailemassa ja löysi aivan upeita töitä... jälleen kerran. Kysyisin samalla, jos joku tietäisi, löytyyköhän askarteluliikkeistä myytävänä valmiiksi pahveille stanssattuja kuvioita? Ei kaikkia koneita ja masinoita kehtaisi kotiin ostella.

Hilkka kirjoitti...

Kiitos Miia vinkistä:) Tuli tänään postissa ja osasin jopa leikata pehmusteen kanssa eroon ihan oikein:))