keskiviikko 4. elokuuta 2010

Kortteja vauvoille

Olen niiiiin onnellinen, kun sain kortti inspiksen takaisin, ettei mitään määrää :))
Nämä kortit ovat siis "uutta tuotantoa", eli tehty synttärihulinan jälkeen kotosalla.
Olen päättänyt nyt tehdä kortteja aina kaksinkappalein, lähes sarjatuotantona siis, pienin muutoksin. Vauvakortteja järkevää tehdä yksi pojalle ja yksi tytölle samalla. Yritän tehdä peruskortteja varastoon, ennenkuin aloitan joulukorttien teon.

Korteissa pääosassa tuo Cuttiksen kohokuviointitaskulla tehty lehtitausta, jonka alekorista Taitopuodista nappasin. Vähän Distressin mustetta musteenlevittimellä ja kimalleliimaa, ja mielestäni tuli tosi kaunis. Koristeina pitsiä, ohutta kimalteista nauhaa, metallikoriste ja helistin (en muista mistä joskus ostanut), puolihelmiä ja tekstit Circle it leimasimilla. Tossut magnolian leimasimella, jotka tehty pukemalla.


Ja ihanaa, täällä sataa!! Nyt ei tarvitse käydä kasvimaata kastelemassa, jipii!!
Mukavaa päivää kaikille!!

7 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Onpa todella aivan ihana tuo tausta, hempeä ja tyylikäs samalla, kortit tietysti taas tosi söpöjä ja kauniita!
Hyvä, että olet saanut inspiksen palaamaan, minulla menee pökertyessä töissä, ei sade auttanut kuumuuteen....joten kortteilukin on nollassa melkein....ja kestäähän tuo palautuminen muutenkin Amerikan matkasta...mukavaa päivää!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja. Olen uteliaasti käynyt lähes päivittäin sivuillasi luuraamassa... Olen "kotiaskartelija" ja saan aina uusia ideoita taitavien tekijöiden vinkeistä. Kiitos muuten väritystekniikoista niistä on ollut mieletön apu...
Mutta mikä on pukemistekniikka???;)
Terv. Tarhatäti

Miia kirjoitti...

Kiitokset kommenteista :)

Ritva, kyllä se inspis sieltä tulee sinullekin. On hyvä aina välillä pitää kortteilusta (tai mistä tahansa) pientä taukoa..ja lomailla ihan kunnolla vaikka sitten reissaten ;D

Tarhatäti :) Kiva saada kommentteja myös kurkkijoilta/kotiaskartelijoilta, joilla ei vielä omaa blogia ole. Ja kiva kuulla, että ohjeista on ollut apua. Kun tässä vähän ilmat viilenee ja arki koittaa niin enköhän sitten taasen tee uusiakin ohjeita.

Pukemistekniikka on sellainen, että leimakuva leimataan joko yksiväriselle paperille tai kuviopaperille ja leikataan irti
-ei siis väritetä ollenkaan. Chalkseilla voi tehdä paperin päälle varjostuksia halutessaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis Kiitos vastauksestasi!
- tarhtäti -

Marsku kirjoitti...

Niin ihanan hempeän kauniita! Ja kivalla idealla tehty!

paula kirjoitti...

Hieno idea tuo tausta ja siinä kimalteet koholla olevissa kuvioissa. Tosi kauniita ja hempeitä kortteja. Vaikka itselläkin helteiden vuoksi kortteilu vähän jumissa, niin näissä blogeissa pyöriessä ja ihaillessa tällaisia kauniita kortteja - tekemisen iloa löytyy taas!

Toukoleeni kirjoitti...

Voi että, kauniin hempeät kortit. Mä hiplailin eilen tuota lehtitaustaa, olis vaan pitäny napata mukaan.. =)