maanantai 2. elokuuta 2010

Kotiuduttu synttäreiltä

Nyt on reissu ohitse, olin keskiviikosta sunnuntaihin Seinäjoella Taitopuodin synttärihulinoissa.
Oli kiva taasen tavata tuttuja paljon, pitää kursseja ja askarrella sekä myös nähdä livenä kaikki ihanat materiaalit ja hypistellä ja huokailla :D

Ja kuten sanoin/valittelin aikaisemmin, on inspiraatio ollut hieman kateissa mitä kortteiluun tulee, mutta löytyihän sekin sitten tuon reissun aikana :)) Kaikinpuolin siis huippureissu!
Kiitokset myös Helille ja Kristalle seurasta!! Ja pääsinhän minä elämäni ekaa kertaa (taas yksi "eka kerta) tosiaan maistamaan mutakakkua ja voi hyvänen aika, se vei kielen mennessään. Nyt täytyykin sitten kokeilla, josko osaisin taikoa sitä itsekin, eikä haittaisi vaikkei se muille maistuisikaan :)

Ja sitten kortteihin (ostoksia en kehdannut kuvata).
Nämä kortit valmistuivat siis Seinäjoella, näitä tulee muutamia vielä lisääkin kunhan ehdin koneelle kunnolla istahtaa. Värittelin yhden päivän aikana aina yhtä leimakuvaa kaksi, vaihdellen sävyjä ja tässä kortteihin pääsi The Greeting Farmin koululainen. Paperit October Afternoonin paperikosta.

Samainen tytsi vähän vaaleammassa tunnelmassa.
Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja sitä askarteluniloa myös :))

4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Voi WAU!! Tosi ihanat kortit!! Upeet värimaailmat!!! =)

Maria K kirjoitti...

Todella kauniita kortteja kuten aina sinun käsistä tapaakin syntyä =)!Ei tässä voi muuta kun inspiroitua itsekkin =D!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset kurssinvetäjälle :) Aika meni turhanki nopsaan, täytyy toistekkin tulla sun kurssille. Ja aivan upeita kortteja jälleen kerran olet tehnyt! t. Tiina K-P

Miia kirjoitti...

Kiitokset kommenteista Sanna, Maria ja Tiina!!

Maria, toivottavasti inspiroituminen tosiaan tarttuu :) Aika monet ovat inspiraation puutetta valitelleet, liekkö nämä "lääsyt" kelit syynä. Mutta kyllä se tästä :)

Tiina, kiitokset kuuluu aina myös kurssilaisille! Aika kursseilla menee kyllä aina joutuisaan. Minä nautin suuresti kurssien pitämisestä, ja mikäs sitä on kursseja pitää, kun on innokkaita kurssilaisia jotka haluavat oppia. Toista olisi esmes opettaa historiaa teineille ;D
Erityisesti tällä kertaa jokaisella kurssilla huomasin, kuinka pienistä asioista syntyi hoksaamista ja todella hienoa jälkeä tekivät kaikki ja parasta on se ilme kurssilaisten silmissä kun kokee onnistumisen riemua (hillittynä tosin). Ja teretulemasta seuraaville kursseille, aika moni onkin käynyt jo useamman kurssin, jopa sellaisen jolla sama sisältö, ja se myös tuntuu kivalta kun tulevat uudestaan. Kurssit ovat aika tiiviitä ja sisältävät paljon asiaa, joten aina ei kaikkea ehdi pienessä ajassa sisäistämään, tulemalla toistekkin sitten hoksaa taasen eri asioita :)
Ja tosiaan, kiitokset palautteesta!!