maanantai 20. syyskuuta 2010

Mitä tarkoittaa hallittu kaaos ja miltä se näyttää :D

Ajattelin pitkästä aikaa näyttää muillekin, miltä hallittu kaaos näyttää tänä päivänä. Jotkut voisivat tätä askarteluhuoneeksikin sanoa, mutta kaaos kuvaa huonetta paremmin. Ja hallittu kaaos kohdallani tarkoittaa sitä, että tiedän tosiaankin, missä kaikki askartelutarvikkeeni ovat vaikka niitä kohtalaisen paljon onkin. Toinen juttu esmes pankkitunnusten kanssa, ne kun ovat jatkuvasti kadoksissa :D

Tältä näyttää kun oven avaa.

Vasemmalle kun katsoo, sieltä löytyy meidän vanha keittiönpöytä. Pöytä on yleensä meidän neidin käytössä...kortteilee (korttipohjat ja silput pöydän alla laatikossa), muovailee ja kynät löytyvät pöydältä myös jos värittelemään innostuu. Bigshotti töröttää pöydällä, tällä tasolla hyvä leikata.

Nurkassa on pakastin, jolle ei ollut oikein muuta paikkaa. Pakastimen päällä odottaa iso kasa skräppipapereita, joista vain yksi nurkkaus leikattu kortteiluun-tässä menee yksi ilta leikkoessa ilmeisesti, leikkurikin odottamassa jo :D

Tässä sitten tilpehööriä pusseissa, isot musteet sekä Copic täyttöpullot. Kuvasta löytyy myös ne kadoksissa olleet pankkitunnukset..on tuokin paikka missä niitä säilyttää, enkä tällä kertaa etsinyt kuin kaksi päivää:D Ja löysin tosiaan nuo pankkitunnukset tarkastellessani näitä kuvia :D

Ja tässä sitten nurkkaus vähän lähempää. Tykkään edelleen tuosta nurkkapöydästä tosi paljon, pieneen tilaan menee tosi paljon ja ennenkaikkea-käsietäisyydellä kaikki!!

Pöydän vieressä on tuollainen arkistokaappi, jossa liukuovet, vaan eivätpä nuo ikinä ole kiinni olleet. Tässä kaapissa ylhäällä kasatut 3D kuvat, seuraava hylly kukkia ja pitsejä. Sitten paperit laatikoissaan, sekä ääriviivatarrat. Stanssit ja kaikea sälää. Alimmaisella hyllyllä leimasimet sekä leikkurit ja scor-pal.Leikkuriihyllykkö vieressä.

Tässä leikkurihylly vielä lähempää. Toimiva, mutta kamalan värinen!! Carita oli laatikostoaan ihanasti tuunannun ja antanut nimenkin. Minä en ole kaaoksen kauniiseen ulkonäköön panostanut yhtään (kuten huomaatte), lähinnä vaan siihen että on toimiva. Mutta koska Carita oli kaapistolleen nimenkin antanut, pakko matkia ja antaa tälle nimeksi Tauno-Untamo :D
Tauno-Untamossa on pyörät, joten saan sen aina selkäni taakse kun aloitan askartelun. Alhaalla iso laatikosto, se täynnä puncheja joita ei tuohon saanut.

Ja sitten leimasimiin. Osa on vaatekaapissa laatikostossa, mutta osan olen säilönyt tällaisiin näppäriin kansioihin. Näitä on kahden kokoisia, ohuita ja paksuja. Ohuita löydät taitopuodista täältä, paksut ilmeisesti tällä erää loppu.

Tässä lähikuvaa kansioista, leimasimet mahtuvat kansion sisälle ja pysyvät tallessa tosi hyvin!

Ja koska välillä mopo karkaa käsistä, on tilattava ilmeisesti kansioita lisää :D
Ja nyt ovi kiinni, kaaos ei näy ;D
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

8 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Kyllä on sitten mielenkiintoista päästä kurkistamaan ihmisten askartelutiloihin! Näytti kyllä aivan ihanalta, ei ollenkaan kaaokselta. Paljon oli toki tavaraa, mutta siististi ja järjestelmällisesti. Kyllä jäin ihan henkeäni haukkomaan, kun näin sinun rei'ittäjien ym. määrän! Huh huh! Meillä oli joskus tuo sama pöytä työpöytänä, mutta vaihdettiin se sitten joskus toisenlaiseen. Meillä oli siinä keskellä tietokone. Halusin enemmän pöytätilaa. Mutta jos sen olisi saanut ihan pelkästään askartelukäyttöön, niin olisi sopinut siihen varmasti tosi hyvin.

maiju kirjoitti...

Kyllä on Miialla taas mopo karkaillut käsistä (katsoin viimeistä kuvaa).

Mä olen vähän kade tolle "mikä tuon kaapin nimi nyt olikaan"... Tosin ei meille mahtuisi ja koitin ynnäillä, että ei taitaisi punchit mahtua edes siihen... mutta hieno se on...

Niin ja monesti olen ajatellut, että toi sun kulmapöytäjuttu on tosiaankin toimiva.

Kaaosta en edes sun kuvissa havainnut... Mun askartelupöydällä on täysi kaaos ja keittiön pöydällä myös. Niistä ei edes kuvia viitsisi paljon esitellä ;)

Taava kirjoitti...

Mä kanssa olen sitä mieltä, että sä et kaaoksesta tiedä mitään, mutta ei anneta sen haitata. Tilat sulla on hienot ja toimivat, mutta niinhän ne pitää ollakin, jos paljon askartelee.
Itseni pitäisi nyt käydä kylmästi vaan läpi ne kamat, mitä en tarvitse, että saisin kaaokseni edes vähän siihen suuntaan kuin sinun ;-D

Heli Matero kirjoitti...

Eihän sinulla ole kaaoksesta tietoakaan. Kaikki on niin nätisti järjestyksessä. Ihanat tilat sinulla askarrella - kunpa itsekin saisi huoneen jossa olisi vielä lukko.

Kati kirjoitti...

Hyvin näytti hallitulta ja kaaoksesta ei tietoakaan ;). Katselin mielenkiinnolla noita kansioita missä säilyttelet leimoja. Otatko leimoista taustapaprut pois, eli onko ne ns. kiinni noissa kansioissa ja onko leimat pysyneet hyvinä? Tuo vaikuttaisi kyllä ihanteelliselta tavalta säilyttää leimoja.

Kirsi kirjoitti...

Ihan piti nyt keskittyä että saa henkeä kun rupesin melkein sitä haukkomaan ihastellessani tuota sinun askartelutilaasi. Mistä en kyllä minäkään havainnut kaaosta =) Ihana huone ja kivasti olet kaiken järjestänyt! Tuo leimasinten säilytys on ihan mielettömän kätevää, itsekin hankin noita kansia kun sinulla aiemmin jossain postauksessa niitä näin ja olen ollut enemmän kun tyytyväinen!

paula kirjoitti...

Sun kaaoksesi on kyllä tosi hallittua. Miten ihmeessä voi isosta määrästä tarvikkeita löytää tarvitsemansa, kun tällä pienemmälläkin arsenaalilla sekoo.
Tollasen kulmapöydän sain hankittua ystävien kautta ja se on kyllä hyvä. Näin juuri sun blogissasi sen ja ajattelin, että tuollaisen tahtoo. Mulla on pari pientä lipastoa lisänä. Liika vähän on tilaa, mutta ylöspäin on sitten horjuvia laatikkopinoja. Erittäin epäkäytännöllistä, mutta tällä hetkellä ei voi muutakaan. Kivoja säilytysratkaisuja sun askarteluhuoneessasi on monia, ja tirkistelen kiinnostuneena kuvista ideoita.

Maria H. kirjoitti...

Hieno on hallittu kaaoksesi:-) Enpä huomannut tuossa synttäriarvonnassa kysyä, mutta tähän tarvisin pikaisen vastauksen, kun mulla alkaa olla hyvä kaksipuoliteippi lopussa niin mitä sä olet käyttänyt? En kestä sitä, että laitan kakspuoliteippiä ja alan kuvaamaan korttia muutaman tunnin päästä ja kuva on irti korttipohjasta, grrrr!! Siis tilasin viimeksi ison läjän tuota hyväksi havaitsemaani teippiä (en muista mistä!) ja nyt se alkaa vedellä viimeisiä enkä tiedä mistä saan pitävää teippiä. Eli tosi iso kiitos, jos ehdit heittää vinkillä:-D