tiistai 19. lokakuuta 2010

Lapsi on terve kun leikkii?

Aina välillä on hyvä tehdä koristeita sarjatyönä, koristeet on sitten valmiina kun korttien kasausinto tulee. Tällä kertaa leikin erivärisillä kutistemuoveilla, tarkoituksena tehdä nappeja. Käytin myös circle it leimasimia, stazonin musteita (valkoista mustaan ja mustaa muihin) ja crop-a dilea reikien tekemiseen.

Leimasin Stazoneilla kutistemuoviin, leikkasin kuviot, tein reiät ja sitten uuniin 150 asteeseen pieneksi hetkeksi. Kutistamisen voi tehdä myös kuumailmapuhaltimella, mutta käytin uunia kun tein näin paljon samalla kertaa. Jos käyttää kuumailmapuhallinta, suosittelen kuumuutta kestävää alustaa.


Ja nyt on hienoja nappeja sekä koristeita avaimenperiin :)

Aurinkoa päiviinne!!

6 kommenttia:

jasu kirjoitti...

Voi kun kiva idea. Täytyypi kokeilla. Tuossa juuri mietin että mitä ihnmettä tekisin jo aikaa sitten hankkimallani kutistemuovilla.

Maaret kirjoitti...

Ihana, että muistutut kutistemuovin olemassaolosta :)
Aivan huippuidea tehdä juuri tuolla tyylillä nappeja. Kerron jo tässä vaiheessa, että tätä ideaa tulen käyttämään takuuvarmasti.

Pirkkis kirjoitti...

Huippuja! Ai, Stazon on se muste, jolla noihin voi leimata. Pitääkin laittaa ostoslistalle. Pitääkö noiden pintaa karhentaa, että muste tarttuu? Kirkas menee ainakin tuolla tavalla ikävännäköiseksi :o(

Katukettu kirjoitti...

Vautsi! Nää on makeita! Mie oon kans miettiny, että mitähän siitä kutistemuovista muka nyt pystys ees tekemään...sillähän sitä ei oo tullu koskaan hankittua, ku ei oo ollu tietonen sen käyttötarkotuksista =)

Miia kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteista!
Minä tykkään kutistemuovista tosi paljon, muovit vaan on pitkän aikaa olleet liian vaikeassa paikassa, joten niitä ei vaan ole tullut otettua esiin. Muutenkin on kivaa tehdä koristeita tosiaan aina enemmän kerrallaan, kun kerran alkaa :)
Stazonilla minä nykyjänsä teen leimaukset kutistemuoviin, ei suttaa vaan kuivuu tosi nopsaan siistiksi. En ole koskaan karhentanut kutistemuovia, muste siis tarttuu ihan hyvin ilman karhentamistakin.
Ja kiva kuulla, että innostuitte tekin, eikun kokeilemaan :))

Riikka kirjoitti...

Hihii, tänään kokeilin, tosin ei ole tuota drop dileä (vai miten se meni) niin jäi reiät tekemättä, mut ihan kivoja tuli, mulla oli valmiiks karhennettua ja versafine kesti hyvin, disstress vähän levis kun menin näpelöimään, mut kuivi sekin sit yllättävän nopeeta.. Voi että miten pikkuruisia niistä tuli, kyllä hieman nauratti kun ne tuli uunista :D