tiistai 2. marraskuuta 2010

Kihlakortteja välillä

Yllätys..toinen postaus samalle päivälle :D

Tämä ihana Amor on myös viimeisimpiä hankintoja, tykkään tästä aivan hurjasti ja ihmettelen, miksen ole aiemmin tätä hommannut.
Tämä käy sopivasti kihlakortteihin, ei ole turhan vakava, käy toki myös hääkortteihin :)
Tein pari korttia samalla leimasimilla, jotta näin, toimiiko vaaleassa ja tummassa kortissa.
Ekaa kertaa kokeilin myös paperin reunojen embossaamista, josta oli ohje uusimmassa Magnolian lehdessä. Ei yhtään minun tyyliäni tehdä mitään noin suurpiirteistä, mutta lopputuloksesta tykkään vaikkei se reuna tasainen olekaan :D Ehken pitäisi enemmän alkaa tekemään suurpiirteisemmin hommia eikä niin, että kaikki aina suorassa ja tasaisesti :D

Tämän kortin taustapaperi Tilda paperikosta. Koristeina ainoastaan paksua nauhaa sekä stanssatut sydämet, pari timanttia sekä valokuvakulmat.

Tämän kortin paperit My Mind´s Eyen sydänpaperi ja toinen Echon paperi. On tosi harmi, etteivät paperit pääse oikeuksiinsa nettikaupan kuvissa, ja siitä syystä yritän linkittää näitä papereita myös ja koska tätä myös pyydetty. Kortin kulmakiekura leimattu Stempelgleden leimasimella joka löytyy Grunge Collection setistä. Koristeina kukkarykelmä ja helmipiikkejä, puolihelmiä sekä punchattuja oksia. Papereiden reunoja ressattu osin ja papereiden reunoissa Distressin Vintage Photo mustetta, levitetty musteenlevittimellä.
Isänpäiväkortteja pitäis tehdä vielä mutta...inspis niihin hävis johonkin :D
Joten jatkossa tulossa kaiketi jotain muuta ja autoilevat isät ehken jäävät ilman kortteja :D
-Tuuliviiri- ;D

2 kommenttia:

mehilainen75 kirjoitti...

Tosi hauska leimakuva ja hienot toteutukset :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa söpöliinejä kortteja.