tiistai 23. marraskuuta 2010

Magnolian tyttönen pionin kanssa

Tämä Magnolian pionityttönen on odottanut jo jonkin aikaa pääsyä kortiksi.
Väritykset yllätys, yllätys Zigin vesiliukoilla tusseilla. Jos näitä omistaisin isomman värivalikoiman, todennäköisesti värittelisin näillä aika paljon.
Kirjoitettava kaiten pukille, josko pukki toisi taasen yhdet värit lisää :D
Mitään ihmeellistä ei kortissa ole. Taustapaperit Timpan lehtiöstä, joihin tein koukeroita Stempelgleden leimasimilla. Koristeina puolitimantteja ja nauhaa. Ekaa kertaa muuten kokeilin käyttää varjostuksessa sinisen kanssa pinkkiä, teki mielestäni ihan pirtsakan säväyksen :) Lisäaineina kimalleliimaa sekä Glimmermistiä. 3D tarrapaloja kortissa paljon, kerrostus ei tästä kuvasta kovin hyvin näy.

Tässä lähikuvaa kortista, kortin päälle suihkautin helmiäistä Glimmermistiä. Suihke tekee kivan loppusäväyksen, tykkään kovasti! Kortin kerrosmaisuuskin näkyy tässä vähän paremmin kuin ylemmässä kuvassa.
Askarteluniloa kaikille!

7 kommenttia:

Svetlana kirjoitti...

Aivan ihana kortti! itsekin tykkään koota kerrokset päällekkäin ;). Magnolia ihastuttava, todella kaunis kuva ja upeasti väritetty

Anonyymi kirjoitti...

Niin suloinen kortti! Kuva ja kaikki...

bissecat kirjoitti...

Mielettömän upea kortti.Todella kaunista työtä.

Piia kirjoitti...

Aivan ihana kortti ja kerrassaan upeat väritykset - sulla tosissaan luonnistaa tämä värittely ihan millä vaan kynillä :)

Minä aikoinaan alottelin värittelyjäni juurikin Zigin ja Marvy Uchidan akvarellitusseilla :D Sittemmin löysin nuo promarkerit ja copicit ja rakastuin niihin - ja tussejakin on helpompi hankkia Suomesta niihin :)

Mistä muuten olet Zigin tussisi hankkinut jos saapii udella?? Vois kaivella ne taas esiin kaapista ja hankkia parit sävyt lisääkin - vois olla ihan nostalgista jos eivät ole päässeet kuivumaan jo tässä välissä ;)

Miia kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista :)

Piia, Taitopuotiin ootan pukin lahjakorttia, eli sieltä olen Zigin tussit hommannut mitä mulla on.
Zigin tussit on kyllä aivan ihania! Värit levittyvät tosi helposti ja tasaisesti.

SannaS kirjoitti...

Hurmaava kortti!! Niin suloisen kaunis kokonaisuus!! =)

Katukettu kirjoitti...

Upea kortti! Tosi ihanat nuo kiekurat tuossa sivussa! =)