keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Aika juoksee, ja minä sen perässä ;D

Niin se aika vaan edelleen juoksee ja hirmuisista pakkasista huolimati kohti kevättä ollaan menossa. Ystävänpäiväkin oli ja meni, kortit jäi tänä vuonna lähettämäti ja jopa tekemäti. Onneksi ystävänpäivä on joka päivä joten..Hyvää ystävänpäivää kaikille!!
Minulla on ollut jos jonninmoista puuhaa viime viikkoina. Yksi "projekti" näytille tänne blogiinkin, eli tässä loput kortit tilauksesta, jossa oli kortteja lähinnä pikkuisille päivänsankareille.
Aika vähän on ollut askarteluaikaa viime aikoina, mutta kun sitten nurkkaukseen pääsen, olen huomannut olevani intoa täynnä ja tehokas :D

Oikein aurinkoisia päiviä kaikille, pysykäähän terveinä!

13 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Aivan valtavan ihania juttuja oletkin tehnyt, ei voi (taas) kuin ihailla! Pienemmille piipertäjille oma ihana maailmansa ja tuo ylioppilaskortti on dramaattisen ja näyttävän näköinen - mikä on muuten tuo perhonen, onko se joku valmisjutska?

- sydämelliset ajatukset ovat sielun kukkia -

Joka päivälle ystävällisiä ajatuksia ja tekoja!
Iloa ja valoa elämääsi - ja muista hengähtää välillä!

Ritva_47 kirjoitti...

Aivan valtavan tuottelias olet kyllä ollut. Todella ihania kortteja pienille ja vähän isommillekin; valloittavia kerrassaan!

Tankku kirjoitti...

Ihanan erilaisia kortteja olet taas onnistunut tekemään :) Pitäisi itsekkin uskaltautua käyttämään värejä lasten korteissa.

Maaret kirjoitti...

Hienoja kortteja kaikki, mutta minäkin ihastuin kympillä ylioppilaskorttiin:)

Miia kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista!

Ritva, ylioppilaskortin kuviopaperi sekä perhoset on samasta paperipakkauksesta, Jenni Bowling valmistaja. Taitopuodista olen paperikon aikoinani ostanut, vaan eipä näkynyt kaupassa enään.
Perhonen leikattu siis 12x12 paperista.

Niia kirjoitti...

Voi, että on upeita kortteja =)

Maarit kirjoitti...

Voi veljet sentään mitä ihania kortteja olet tehnyt.

mummeli kirjoitti...

Aivan upea rivistö toinen toistaan upeampia kortteja.Kiva kun aina välillä ehdit laittaa tännekin jotain ihailtavaa. Koitahan jaksella siellä kiiruitten keskellä.

taru76 kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja! Aurinkoisia kevätpäiviä!

Haltiakummi kirjoitti...

Voi että mitenkä ihania aarteita olet pienille kultamuiskuille tehnytkään! Kaikki niin ihania, erilaisia ja omanlaisia, niin kortit kuin varmasti saajansakin :)

Tuo ylioppilaskortti on säväyttävä, varmasti erottuu saajalleen onnitteluiden joukosta, ja säästyy muistona.

jaana kirjoitti...

Ihania kortteja jälleen kerran, minulla on nyt haku noista lohikäärmeleimoista... yksi on veljeni hoteissa pohjoisissa, kun ei sitten tullutkaan joulun viettoon tänne.
Se lehtijuttu oli siis suurkeuruun sanomissa, voih, olisikohan minulla sitä lehteä vielä tallessa ?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania kortteja

Katukettu kirjoitti...

Vautsi miten ihania kortteja oot tehny!!!