tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kirjanmerkkejä

Jostain syystä kirjanmerkit ovat meidän perheessä aina hukassa :D Nyt on tullut ostettua muutamia stansseja-joten oli hyvä syy testata stansseja ja tehdä samalla pari uutta kirjanmerkkiä. Olen niin ihastunut tuohon paksuun fotokartonkiin, kun saa kestäviä koristeita stanssattua. Ja kun mun uusi lelu leikkaa tuota kartonkia kuin unelma. Mun uuden lelun nimi tietty on Bond...Vagabond :D-suosittelen lämpimästi tuon masiinan hankkimista!
Tässä lähikuvaa, miten kivalta tuollaiset paksummat stanssatut kuviot näyttävät.
Kaikki tarvikkeet Sinellistä. Tarvikkeet: Ekokartonkia vahvuus 200g-tulee vahva kirjanmerkki joka ei taivu, Vagabond ja useita Sizzixin stansseja, ekonarua, nappi, puolihelmiä, ruuvin näköinen haaraniitti, majavan kuva Skräppilehtiöstä Green stack


Olettehan muuten huomanneet, että Sinellin blogi avattu :) ja DT-hakukin käynnissä, kovasti onnea kaikille lahjakkaille jatkoon päässeille, innolla odotan, millaisia projekteja materiaaleista teette!!


Mukavaa päivää kaikille ja kiva huomata, että tauosta huolimati täällä vielä piipahdellaan :)

4 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Ihana leluhan tuo on ja mahtavia stanssausjuttuja sillä näköjään saa:)
Oikein rentouttavaa lomaa, toivottavasti myöskin säät suosii:))

Hensu kirjoitti...

Tosi nättejä kirjanmerkkejä olet tehnyt, tykkään. :)

Maarit kirjoitti...

Kivat kirjanmerkit. Niitä kun aina tarvitaan.

sea kirjoitti...

Mun suosikit kirjanmerkeissä on magneettiset, sivu väliin ja naps kiinni. Mulla on tosin kaupasta ostetut, mutta kaippa niitä voisi itsekin tehdä.