perjantai 5. elokuuta 2011

Toinen söpöstely leiska

En ole aivan varma, mutta melkeimpä väittäisin kuitenkin, että nyt tuli ekaa kertaa testattua kankaan laittamista leiskaan. Näppärästi ja ennenkaikkea siististi Vagabondi leikkasi siis kangastakin :) Minulla oli tuollaista pinkkiä pallopaperia jota halusin tähän piristykseksi käyttää ja valkoiset kukat ei oikein istuneet tähän millään, tuli leiskasta liian laimea jotenkin. Sitten tuli mieleen, että mullahan on tuollaista samanmoista kangasta palanen. Kukat leikattu TiNpan kukkastanssilla.
Journaling on tässä leiskassa piilossa tagissa kuvan takana. Tytsin lempiväri on (vielä) pinkki ja siitä syystä kirsikankukat ja omenankukat vaan on niiiin ihania :)

9 kommenttia:

Askartelin itte kirjoitti...

Oi, kuinka ihana kortti:)

Pirkkis kirjoitti...

Suloinen tyttö ja leiska ♥. Ihana oivallus nuo kukat! Joskus tuli tehtyä noita lankajuttuja paljonkin, mutta kun ei niille löytynyt käyttöä, homma jäi. Nuo soveltuvat todella hyvin näköjään kukan keskustoiksi.

TaijuS kirjoitti...

Pirkkiksen kans täysin samaa mieltä!

taru76 kirjoitti...

Tosi kaunis bling bling tyttösivu : D

Maarit kirjoitti...

Kaunista, kaunista.

TaijuS kirjoitti...

Minullakin on kamera taas käytössä, joten blogiini alkaa nyt virrata kuvia sadoista tekemistäni korteista. Tervetuloa katsomaan ja kommentoimaan :)

Askartelin itte kirjoitti...

Blogissani on sulle jotain :)

Maarit kirjoitti...

Suloinen.

Marian kirjoitti...

Ihanan kesäinen kortti!