torstai 12. huhtikuuta 2012

Laitetaankos kengällä koriasti :)

Olen ihastellut eri blogeissa eri tavoin tehtyjä, ja jopa tuunattuja oikeita kenkiä. 
Itse en ole laiskuuttani paperista korkkaria alkanut tekemään (vaikka mielessä sellainenkin villi ajatus on käynyt). Lasten pieneksi jääneet kengät on hävitetty ja kirppareillekkaan en ole ehtinyt käymään. 

Onneksi töihin tuli mulle apu tähän "kenkäongelmaan", pahvinen korkkari :) 
Valkoista akryylimaalia pintaan, jonka annoin kuivua. Sitten karheaa struktuuripastaa maalin päälle ja kun pasta oli kuivunut niin vähän kimalleliimaa tietty pintaan. Koristeluun sitten vähän sitä sun tätä härpäkettä elikkäs puuvillaharsoa, erilaisia kukkasia, timanttinauhaa, rusetti, heteitä, metallinen koriste ja strutsinsulasta muutama haiven. Kyllä nyt helpotti kun pääsi itsekin tuunaamaan yhden kengän :) Ja tätä oli kyllä niin kiva tehdä, että tuskin jää viimeiseksi.Tällainen kiva viedä kortin sijaan vastavalmistuneelle esmes.Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja kiitos isosti ihan jokaisesta kommentista, niitä on ollut ilo lukea!!

Pssst... jos viikonloppuna käyntiä Jyväskylän suunnalla niin suunnatkaahan ihmeessä käsityömessuille paviljonkiin.  Ja piipahtakaahan moikkaamassa, olen siellä demoilemassa Sinellin osastolla BigShot leikkuria.

7 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Cool. Tämä on näyttävä kokonaisuus

Askartelin itte kirjoitti...

vau, mikä kaunis korkkari:)

Maaret kirjoitti...

U-P-E-A !

eija kirjoitti...

Hieno löytö ja hieno tuunaus!
Kelpaa myös morsiamen muistamiseen:9
Ihan ihana!

tuija kirjoitti...

No onpas hieno korkkari. Kyllä kelpais tallustella kesällä noilla !!

TaijuS kirjoitti...

Oolalaa, onkin todella upea korkkari!!

Laura kirjoitti...

Aivan huikea!