maanantai 11. kesäkuuta 2012

Voittajan on helppo hymyillä

Kylläpä on taasen on mukava viikonloppu takana. Viikonloppu meni meidän perheellä pääosin jalkapallon merkeissä tällä kertaa (yksi pelasi, yksi kuskasi ja kannusti, 2 söi eväitä ja leikki). 
Jyväskylä cup kokosi jalisjoukkueita  ympäri suomen Jyväskylään.

Poitsun joukkueen peliä on mahtava katsoa, oli taas kerrassaan upeaa peliä koko sakilta. Vanhempien tehtävä on tietty kannustaa, minä tietysti sillälailla ihan taputtamalla hiljaisesti ja hillitysti ;D.
Ja voittohan sieltä taasen tuli, pokaali ei aivan kokonaan näy blurraamisen takia. Joukkueita oli 21 tässä ikäluokassa ja voitto tuli suht puhtaalla pelillä, eli yli 30 tehtyä maalia ja 3 päästettyä :)
Tässä siis oli syy, etten vaan yksinkertaisesti eilen jaksanut blogia päivittää vaikka lupasin. 
Kiitos kaikille vastanneille, hyviä vastauksia oli aivan jokainen! Voittajakin sieltä löytyi, eli ei tarvitse arpoa tällä kertaa. Kootut teokset oli vastannut oikein-Onnea!! (laitan illalla sinulle sähköpostia) 
Hän vastasi, että mitalinauhan leikkaaminen oli hankalaa ja sitä se todentotta oli jostain syystä. Aivan kuin olisi jotain tärkeämpää mitalinauhaa leikannut.

Kysyin eilen illalla poitsulta, saanko Jyväskylä Cup:in mitalin ja todistuksen skräpätä, totesi että skräpätä saat mutta tätä mitalia et kyllä leikkaa :) Eli kyseessä tärkeä mitali, ainakin tärkeämpi kuin kortteliliigasta saatu. Lupasin olla mitalia leikkaamati, joten sain lisää skräpättävää :D

Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

3 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Onnea - voittajana on helppo olla! - ja ilmekin sen kertoo...

Itse olen joskus aikoinaan miettinyt, että miltähän se tuntuis, jos poika voittas jotain jostain tai sais stipendin tms.....mutta kun osaa suhteuttaa asiat kohdallaan, että onneksi hän on terve ja kunnollinen nuorimies jne.....

Nelli kirjoitti...

Oijoi, oikein paljon onnea sinne voittajalle! :)

Kootut teokset kirjoitti...

Wuhuu! \o/ Syrämmelliset kiitokset ja onnittelut sinne uuden mitalin johdosta. :)