torstai 2. elokuuta 2012

Distress markerit

Minä, joka rakastan värejä ja värittämistä, en tietenkään voinut vastustaa uusia Distress tusseja. Tosin myönnän, että harkitsin tosi pitkään ja tulin jopa epäluuloiseksi tussien toimivuudesta kun katsoin videoita netistä, jotka oli tehty näiden tussien käytöstä. Epäluuloiseksi minut teki se, että tusseilla väritettiin  ensin akryylipalikkaan ja otettiin väriä siitä. Jos tussit olivat toimineet käytössäni vain tuolla tavalla, ne olisivat jääneet taatusti ostamatta. Testasin kuitenkin kaverin tusseja ja onneksi  tussit toimivat kuin unelma
-ilman akryylipalikkaa!! Tusseilla saa värittää siis suoraan paperille ja värit levittyvät todella kauniisti.
Suosittelen todella lämpimästi näitä värittelyyn! Musteeksi tietysti versafine, joka kestää vedellä läträilyä ja parhaaksi paperiksi näille kynille useiden testien jälkeen tuli 200g akvarellipaperi.

Tässä sitten näytille yksi testailun tuloksista. Idea korttiin tulee Hero Artsin blogista
Perhoset on iiihanasta sizzixheroarts setistä, jossa paljon perhos- ja kukkaleimasimia sekä stanssit lisäksi.Ja nyt täytyy lähteä käymään satamassa herkuttelemassa :)

10 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Ihanan herkkä kortti! Ja todella taitavaa värittelyä:) Itse yritän pärjätä Promarkereilla vaan, ekat värit ovat kyllä tulleet jo tiensä päähän -3½ vuoden käytön jälkeen!

Maissi kirjoitti...

Kaunis kortti, en ole edes kuullut siitä, että distress markereilla pitäisi värittää akryylipalikan kautta. Itse olen aina laittanut värin suoraan tussista paperiin ja vesisäiliöpensselillä levittänyt sen sieltä. En olisi kyllä minäkään niitä ostanut jos pitäisi laittaa väri akryylipalikkaan. Pidän noista tusseista ihan kymppinä.

Sanna kirjoitti...

Siiiiis... AIVAN IHANA kortti!!! <3

Dortesjs kirjoitti...

amazing card, love it

Riina kirjoitti...

Upea kortti!

Maiju kirjoitti...

Upea kortti. Sä oot niin taitava värittäjä, että saat huipputulosta ihan millä vain ;)

Marian kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja ihanat värit!

Satu K kirjoitti...

Mielettömän kaunis kortti! Enpäs ookaan äkännyt että vois noinkin käyttää ko. tusseja: akryylipalikan kautta. Silloinhan se olisi sama ottaa muste vaikka suoraan mustepulloista.... Ite värittelen suoraan paperille ja sitten laveeraan.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea! Minä levitän tussia askartelualustalle ja poimin siitä vesisäiliösiveltimellä, mikäli haluan sävyn haaleampana kuin suoraan tussista tai levitän tummaa sävyä alustalle ja poimin siitä vaaleamman sävyn tussilla, jolloin saan varjostukset yhdellä kertaa.

Majan Molla kirjoitti...

Tyylikäs kortti!