keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kutsukortteja sekä onnittelukortteja

Ääriviivatarroilla tein muutamia kortteja eri juhliin sopiviksi. 
Lisää malleja Sinellin blogissa.

8 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on kivan näkösiä, ei sinua turhaan kehuta, mitä olen kuullut :)

Satu kirjoitti...

ihania, selkeitä, tyylikkäitä ja siistejä, myös arvokkaan oloisia.

Elina Strömberg kirjoitti...

Kerrassaan hienoja kortteja! Minullakin on varastossani joitain ääriviivatarroja, pitäisiköhän rohkaista mieli ja kokeilla...?

Jaanuska kirjoitti...

Kauniita kortteja! Voi että, jotenkin en edes muistanut enää ääriviivatarrojen olemassa oloa! :D On tullut käytettyä niitä viime aikoina niin vähän. Nyt onkin ehkä hyvä ottaa niitä taas uudelleen enemmän käyttöön... :) Sinulla on muutenkin aivan ihana blogi! Oli pakko tällaisen aloittelijankin liittyä heti lukijksesi! :)

Miia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :) Ääriviivatarrat eivät ensimmäisenä houkuttele jostain syystä korttien tekoon, niillä saa kuitenkin kivoja kortteja tehtyä etenkin tuolla tekniikalla, kun ne liitetään paperiin, leikataan ääriviivojaan myöten irti ja kohotarroilla kohotetaan. Suoraan korttipohjaan en niitä lähtisi laittamaan :) Nyt siis pyyhkimään pölyt ääriviivatarroista ja rohkeasti tekemään tarroista upeita kortteja :)

tuija kirjoitti...

Kyllä noista ääriviivatarroista saa upeita kortteja, kun osaa :) !!

Armiida kirjoitti...

otin vinkistä vaarin ja tein itsekkin kortin saatuani inspiksen korteistasi. Samoja ääriviivatarroja kun on itsellänikin, suurin osa vain odottaa käyttämistä kaapissa.

Kirsti kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja.