tiistai 9. huhtikuuta 2013

Yli 300 lukijaa

Lupasin jotain kilpailua palkintoineen keksiä kun 300 lukijaa tuli täyteen tässä lähiaikoina. 
Tässäpä siis kilpailu teille, ihanaiset;

Kokeile jotain uutta
oli se tekniikka, työväline, apuaine..mitä tahansa mitä et ole aiemmin tehnyt/kokeillut.
Esmes jos et ole kutonut lapasta, kokeile nyt tai jos et ole kokeillut Art mediumia, olisiko nyt sen aika? 
Postaa tekeleesi blogiisi ja kerro mitä uutta olet kokeillut, 
tule sitten kommentoimaan tähän postaukseen ja linkitä suoraan tekeleesi. 
Blogittomat voivat osallistua haasteeseen liittämällä tähän postaukseen kommentin ja linkin askartelu- tai käsityövideosta, joka inspiroi ja kertoo siitä, mitä haluaisit kokeilla.

Aikaa annan huhtikuun loppuun. Toukokuun ensimmäisellä viikolla arvon vastanneiden kesken 50€ arvoisen Gorjuss askartelutarvikepakkauksen, sisältäen niin leimasimia, papereita kuin koristeitakin.
Voittajan arvon käyttäen  randomia.


Minä kokeilin tällä viikolla tehdä Fimo massasta koruja, aivan ensimmäistä kertaa, mitä sinä kokeilet?
Postasin myös tänään Sinellin blogiin, kuinka Fimosta on helppo tehdä itse helmiä.


Aurinkoa kaikille!!

13 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea suuresta suosiosta. Minä tein elämäni ensimmäisen skräppisivun.

enkulin käsityöt kirjoitti...

http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2013/04/ihan-ensimmainen-skrappisivuni-ikina.html löytyy kuva. Onko tämä mukana, koska tein tämän 8.4.2013 myöhään illalla

Miia kirjoitti...

No en nyt tästä ala nipottamaan, kun on kerran tehty näin lähellä postauksen tekoa, eli mukana on :)

Puuhis kirjoitti...

Minä kokeilin ekan kerran goosebumpsia eli ainetta, johon vesiliukoiset musteet eivät tartu kunnolla.

Maru kirjoitti...

Onnittelut suuresta lukijamäärästä! Enkä kyllä sitä yhtään ihmettele, sillä blogistasi löytyy ihan parhaat ohjeet ja neuvot. Ainakin minä (suht tuoreena kortteilijana) hyppään täälä ihan yhtenään lukemassa niitä.
Minä kokeilin uutena asiana perhonsidontaa.
http://marutuusaa.blogspot.fi/2013/04/korttiperhoja.html

Nimetön kirjoitti...

Kutistemuovin käyttöä olen haaveillut kokeilla jo pitkään. Löysin kivan videonpätkän, jossa kuvan värittäminen näytetään alusta saakka. Tässä saa siihenkin vähän vinkkiä samalla, mitenkä värit käyttäytyvät kutistamisen aikana.
t. Minna K. Seinäjoki

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EjaTO5VIzM4

Jaanuska kirjoitti...

Onpa tosissaan hurja lukijamäärä! Suuret onnittelut sen johdosta! :) Ja suuret kiitokset, että olet näin ihanan blogin perustanut. Yhdyn Marun sanoihin.. olet jättänyt tänne meille "vasta alkajille" ja varmasti monille muillekin mahtavia neuvoja ja ohjeita moniin juttuihin! Itsekin olen monia monia kertoja saanut hyviä vinkkejä ja apuja moniin juttuihin. :) Minä kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa servettilakka tekniikkaa ja se oli muuten tosi kivaa! Varmasti tulee kokeiltua muulloinkin.. ja siis korurasiallani lähtisin mielelläni mukaan arvontaasi! :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tämäpä olikin hauska haaste. Minä kokeilin kultaushiutaleiden käyttöä leimakuvassa. Tulos on nähtävissä täällä.

Paula kirjoitti...

Pitkään on fimot odottanut laatikossa testaamista. Varmaan jo pari vuotta sitten olen saanut ajatuksen kokeilla massaa nähtyäni Elvarin http://www.elvari.fi/ herkullisia tuotteita messuilla. Nyt siis viimein sain aikaiseksi kokeilla fimosta erilaisten herkkujen tekemistä. Ohjetta vaahtokarkkeihin katsoin youtubesta http://m.youtube.com/watch?v=D-mgAt4wn5c.

koivuhiiri kirjoitti...

Tittididii.. kerkiänkö vielä? Kokeilin sitten gessoa.. ja tein jotain muutenkin ihan uutta mulle.. kiitos haastamisesta, jäin niin koukkuun!
http://koivuhiiri.blogspot.fi/2013/04/taulu-kummipojasta.html

Leenamummi kirjoitti...

Kokeilin messujutustasi innostuneena pöllölaukun tekoa, ollut valmiina jo jonkin aikaa, mutta ei enää tahtonut muistua mieleen, kuinka uudessa Vuodatuksessa pääsee kirjoittamaan ja kuviakin lisäämään, joten jäi myöhään =( Ratkaise itse, kelpaako.

Nimetön kirjoitti...

Moikka! Miten olet tehnyt Sisupastillit ja suklaalevyt Fimosta? Onko jokin valmis muotti olemassa vai itse teit jotenkin :)? Tosi makeita makeisia meinaan!

Miia kirjoitti...

Sisut tehty pienellä torttumuotilla, leimasimella painoin S-kirjaimen. Myös suklaat tehty muotilla. Yhtään en osaa muovailla (lapset voi todistaa :D), mutta muoteilla noiden fimo juttujen tekeminen ei hääppöstä vaadi, senkun työntää massaa muotiin, pullauttaa muotista ulos ja tadaa :D