maanantai 5. lokakuuta 2015

Suklaakortteja

Aika aktivoitua täällä bloginkin puolella. 
Kortteja ja erilaisia projekteja on valmistunut tasaiseen tahtiin, ja askartelunilo on vihdoin palannut. Askarteluhuoneesta poistin isolla kädellä tarvikkeita ja tavaraa pois, jotka ei inspiroi. Esimerkkinä sanottakoon, että yhtään ääriviivatarraa tai 3D kuvaa ei mun tuotoksissa tule enää näkymään-lupaan. Siivotessa"roinan"alta paljastui ihania tarvikkeita, joita vuosien aikana olen kotiin kantanut, jopa rapakon takaa. Siivousurakka siis tuli tarpeeseen ja teki todella hyvää!!
Vuosien jälkeen on tullut aika, jolloin voin tehdä juuri sellaisia kortteja kuin haluan, materiaaleista joista tykkään, miettimättä kenen valmistajan matskuja mitkäkin on ja paljonko mahtaa valmiin kortin materiaalit maksaa tai onko kortti helppo vai vaikea toteuttaa jne..-vapauttavaa, ihanaa!!


Ja sitten valmistuneisiin kortteihin. 
Suklaakortteja olen aikaisemmin tehnyt vain jouluksi. 
Tälläkertaa tein muutaman kortin viemisiksi kummipojille ja kaverille. 
Kaiten suklaa ilahduttaa arkenakin, minua ainakin :D. 
Ohje kortin kasaamiseen löytyy täältä.
Jos et vielä ole kokeillut tällaista tehdä, suosittelen, helppo tehdä ja on mukavaa puuhaa!!

Musta-eko-kulta

Musta-hopea-turkoosi


Valkoinen-ruskea-vaalpun-metalli


Aurinkoisia syyspäiviä kaikille <3 p="">

3 kommenttia:

Sari ryytimaalla kirjoitti...

Kiva kuulla, että innostus on palannut :)
Oma taukoni kestää yleensä kesän ja innostus palaa viimeistään elokuun lopulla. Paitsi tänä vuonna. Eilen sain pienen kipinän aikaan, jonka toivon sytyttävän suuren roihun.
Ja noista suklaakorteista. Niitä täytyy olla aina vähintään yksi valmiina, jokunen puolivalmiina ja suunnaton määrä kartonkia valmiiksi nuutattuna. Ne on vaan niin mainioita viemisiä ja mikä tärkeintä - niitä on mielettömän mukava tehdä.

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on upeita molemmat!

Miia kirjoitti...

Kiva nähdä, että olette vielä eksyneet blogiin :) Kiitos siis kommenteista!
Tottahan se on, että kesällä sitä on niin paljon muutakin puuhaa ettei paljoa malta askarrella. Itsellä vaan motivaatio on antanut odotuttaa jo muutaman vuoden :D

Suklaakorttien teko on kyllä mukavaa puuhaa. Ja itse teen myös juurikin noin, että teen aihioita valmiiksi ison kasan ja niitä sitten muutaman aina kerrallaan teen valmiiksi.