tiistai 19. elokuuta 2008

Synttärit meni ja juhliin valmistaudutaan

Esikoisella on ollut monenmoista muutosta tässä viime aikoina elämässä :) Kiitos vaan kaikille kovasti, jotka olette olleet mukana niin monin tavoin, eritoten kannustamassa äitiä :) Hyvin meillä on mennyt, vaikka aikamoista härdelliähän nämä päivät nyt on kun kokoajan on jotakuta viemässä ja tuomassa. Mulle siis lankesi kuskin rooli kaiken muun lisäksi :D Termiitti on tosi reippaana aloittanut koulutiensä, vaikkakin ekana päivänä oranssi riisi sai aikaan lähes paniikin..."tuollasta ruokaako siellä pitää syödä" :)) Läksyjenteko meinaa ottaa koville, mutta muuten siis menee todella hienosti :) Normaali poitsu...välitunnit ja kaverit parasta mitä koulussa on :)



Termiittihän on siis aivan hirmuinen jalisfani. Jalkapallo on ylitse minkään muun, jopa synttärit saivat jäädä viime sunnuntaina viettämäti, kun oli jalispelit (kuten oli myös lauantaina 2 peliä). Viikonloppu siis meni meillä jalkapallon merkeissä, jonka vuoksi myös ääni hieman käheänä :) Ennenkuin minulla oli lapsia, ihmettelin suuresti ja tunsin jonkinlaista myötähäpeää niitä äitejä kohtaan, jotka kurkku suorana huusivat lapsilleen kannustushuutoja...hmm..ajat muuttuvat, nyt olen yksi niistä kentänlaidalla kiljuvista äideistä ja ylpeä sellainen :) Viime vuonna pojalla oli aika huonoa tuuria, eivätkä voittaneet yhtään peliä, vaan aina pelin jälkeen kuului huuto..huh hah huli, turpaan tuli :D Aika huvittava näky kun 5-6 vuotiaat huutavat noin. Nooh, tänä vuonna sitten onkin tullut voittoja kerta toisensa jälkeen ja poitsu on tehnyt maaleja aivan huikeat määrät. Viikonloppunakin teki yli 10 maalia ja voi niitä tuuletuksia, suoraan vesilammikkoon polvilleen liukuen :DD Pojat on poikia.



Nyt sitten olis tarkoitus perjantaina viettää jaliskavereiden kanssa kutsuja jalkapallon merkeissä, kuinkas muutenkaan :) Ja saadaan vierailevaksi tähdeksi entinen JJK:n maalivahti, joka pitää rankkarikisaa sitten poitsuille. Sunnuntaina sitten pelataan taasen, eli sukulaisten kesken otetaan jalismatsi :) Ja herkutellaan tietty! Ja koska näitä kutsukortteja odotetaan, tekstiviesti ei enään kelpaa, niin tällaiset tein. Sisällä on sitten tekstit printattuna vellumiin, jonka myös kohokuvioin. Omasta mielestäni onnistui oikein hyvin ja mikä parasta, esikoinen sanoi vau äiti, kiitti! *yhtä hymyä*. Ja yhteensä näitä tein 15 kpl:tta.

3 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upeat kutsukortit! eipäs ole ihme jos poika ihastu noihin!

Sanna kirjoitti...

Upeet kutsut! Kyllä miekin mieluiten tollasen ottaisin kuin pelkän tekstiviestin... :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kortit!Mistä olet löytänyt materiaalin niihin....?