keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

On sen verran kylmä, että puetaan sitten leimakuvatkin :D

Tämä(kin) tutoriali on pitänyt tehdä iät ja ajat, mutta aina vaan on jäänyt jostain syystä. Nyt kuitenkin päätin tämän tehdä, kun tätä sähköpostitse taasen kysyttiin, helpompi siis aina viitata näihin valmiisiin ohjeisiin, kuin selittää sähköpostilla, mistä on kyse.

Ajatuksena siis on, että leimakuvaa ei väritetä, vaan vaatteet tehdään kuviopaperista. Tämä on aivan loistava tekniikka, jos värittäminen tympii, tai leimakuvassa on isoja alueita jotka pitää värittää. Tälle tekniikalle en termiä tiedä, mutta pukemiseksi tätä itse sanon.

Tässä siis tarvikkeet:
Leimasin, jonka haluat pukea. Minä käytin Art Impressionin tätiä.
Mustetta; itse käytin mementoa, koska väritin leimakuvaa copic tusseilla ja muut musteet olisivat levinneet.
Liima; itse käytän Glossy accenttia, joka liimaa nopsaan ja pysyvästi, eikä paperi ala rypistymään.
Ja sitten sakset tietty, kuvasta uupuu vielä sormisakset, joita käytän aina kun on pieniä alueita leikattavana, ne ovat näppärät kyllä.
Sitten vielä kuviopaperia, itse tässä käytin yksiväristä paperia, että on helpompi hahmottaa teidän, mistä on kyse.


Vaihe 1:
Leimaa sama kuva valkoiselle paperille jolle yleensä leimaat kun värität, sekä leimaa lisäksi toinen kuva kuviopaperille.

Vaihe 2:
Leikkaa kuviopaperille leimaamastasi kuvasta pois osa, jonka haluat liittää kuvan päälle. Leikattuasi osan/osat, liimaa ne valkoiselle paperille leimaamasi kuvan päälle.

Vaihe 3:
Tässä kuva sitten valmiiksi puettuna. Olen siis paperista tehnyt tuon mekon, muut osat leimakuvasta väritin copic tusseilla. Mekkoon laitoin hieman pilkkuja mustalla tussilla sekä valkoisella kynällä. Leikkasin sitten vielä koko tädin ääriviivojaan myöten irti, tosin tämä ei olisi välttämätöntä, voisi kortin koota valkoisellekin paperille leimaten jne.
Tässä sitten kortti valmiina. Teksti leimattu ja laitettu disco black kohojauhetta. Perhoset tehty Marthan sekä EK:n pucheilla, lisätty muutama timantti. Priman kukka, jonka keskustana punchattu roiske ja haaraniitti. Pari suipporuusua sekä helmipiikkiä sekä pilkkunauhaa. Kulmaan vielä Melissa Francesin siirtokuva-arkista koukero ja siihen myös timantit.Aurinkoisia ilmoja odotellessa...

9 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Sä todella saat sen näyttään niin helpolta:)
Kivoja tämmöset "pikakurssit".
Missäs sua pääsisi seuraan ihan luonnossa?Oletko ajatellut mennä esim.Hämeenlinnassa järjestettävään askartelutapaamiseen?

Miia kirjoitti...

Heissan Niinu :)
Oikeasti, ei se pelkästään näytä helpolta, vaan on :)
Ja kiva jos tykkäsit pikakurssista :)
Livenä minut voipi bongata seuraavaksi kuun lopussa Seinäjoelta 30.7-2.8, jolloin Taitopuoti viettää avajaisviikkoa. Tuolloin on luvassa demoja joka päivä, sekä erilaisia kursseja eri tarpeisiin.
Mukana olen myös Rauman blogitapaamisessa, jossa myös demoan. Messuilla myös mm Seinäjoella, muistaakseni ne messut 2-4.10. Hämeenlinnaan en ikävä kyllä pääse, on tuolloin muita menoja.

AN kirjoitti...

Hyvännäköistä tuli!

Ouna kirjoitti...

Naisesta tuli todella hyvän näköinen tuolla tekniikalla. Kiitos opastuksesta!

Katjuska kirjoitti...

Ihana kortti, kivasti olit koristellut pienillä pisteillä yksivärisen 'mekon', täytyypä kokeilla itsekin. Kiitos taas hyvistä vinkeistä :)

-maiju- kirjoitti...

Hei, tämähän vaikuttaa hauskalta. Pitäisi varmaan yrittää kokeilla...

Nunt kirjoitti...

Kiitosta taas mahtavasta tutoriaalista! Menee bookmarkkeihin heti :)

Annuli kirjoitti...

Tuota pitää kokeilla, tosi kiva idea. Sinulla on niin kauniit kortit aina.

Anitta kirjoitti...

Wau, kiva idea :) tosiaan