maanantai 24. elokuuta 2009

Uusista joulupennyistä kortteja

Uudet Pennyt siis tulivat mulle perjantaina ja muutakin kaikkea kivaa kyllä. Muutamia kuvia olen ehtinyt viikonlopun aikaan väritellä, joten tässä ensimmäinen satsi. Toteutukseltaan taasen yksinkertaistakin yksinkertaisempaa. Tämä nalle ja lintu karkkikepin päällä, on kyllä yksi ehdottomista suosikkeja näistä uusista Pennyistä :)


Taustapaperia en muista. Väritykset Copic sekä pastellikynät. Vähän siellä täällä Glossy accent lakkaa sekä fun flockia hatun valkoisissa kohdissa ja leimakuvan sekä taustapaperin reunoja pehmennetty Distress musteilla. Teksti Dymo juniorilla (kohotarrakoneiden valmistus muuten loppuu, joten jos sellaisen haluaa, kipin kapin ostamaan), joka maksoi hieman alle 10€ suomalaisessa ja 3 lisärullaa vähän yli 5€. Itse tykkään käyttää noita tekstejä niin kortteilussa kuin skräppäyksessäkin.

Sitten iso kortti, kokoa 15x15, vallan olen nyt ihastunut näihin kortteihin, tilaa jää enemmän ja taustapaperit sekä kuvat pääsevät oikeuksiinsa paremmin. Väritykset tällä kertaa pelkästään copic tusseilla ja tarkoituksella jätin nallen hieman vaaleamman sävyiseksi. Iso lumihiutale cuttiksen stanssi, pienet ek:n punchi. Pienissä lumihiutaleissa sellaista hilettä, joka loistaa pimeässä (lasten mieleen) ja lumihiutaleiden keskustoissa timantit. Leimakuvassa lisäksi sekä glossy accentia että valkoista fun flockia.
Taustapaperia en muista tästäkään, viimevuotisia hankintoja. Samainen leimakuva vielä ja tällä kertaa väritetty copic tusseilla sekä inktenseillä. Samat lumihiutaleet ja samat lisäaineet. Ja tekstit kahdessa alemmassa ääriviivatarroilla. Näihin kortteihin olisin kaivannut tekstiä iloista joulua ystävälle, mutten jaksanut istahtaa koneelle ja printata safmatille, iski laiskuus yöllä :DYritän jatkossakin tehdä kortteja aina useamman samalla kuvalla ja eri värejä käyttäen, ihan siitä syystä että sitä on kovasti toivottu.

Taasen se puuhakas arki alkaa viikonlopun jälkeen :) Viikonloppuna ihmettelinkin kun Pipaiita oli käymässä, ja vietettiin tovi jutellen ja väritellen, että mikä ihme kahvissa mahtoi olla vikana...heh...sain juoda sen lämpimänä :D
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa siis kaikille!!

9 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Upeita kortteja! Tuo leimasin on mullekin varattuna Helillä... pitää ensi viikolla kotiuttaa se... on ollut kuule outo olo, kun en ole ehtinyt tekemään kortin korttia 2vko!! No tällä viikolla pitää korjata tilanne. Joten ihana kuulla uudesta kokemuksestasi: lämpimästä kahvista ;D

Ritva kirjoitti...

Aivan ihania kortteja, tuo yksinkertaisuus oikein korostaa tuota sinun upeaa väritystä, huohhhh....

Heh, hauska juttu tuo kahvijuttu - ja niin tosi pienten lasten äideille ja säpinäranchilassa :)
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Carola kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki, suloinen tuo leimasin. Värityksesi ovat kerrassaan mahtavia :)

Leenamummi kirjoitti...

Kaikki kortit taas ihania!
Nyt minusta kaikkein paras on tuo viimeinen, kuva siinä niin elävä ja paperi niin ihanan talvinen.
Joo, varmaan pitäisi edes ruveta miettimään joulukorttien tekoa;)

Paula | Pammu kirjoitti...

Aivan ihania taas molemmat kortit! Mulla huomion kiinnitti hile, joka loistaa pimeässä.. ;) Mistä sellaista aarretta saa hankittua...? Tahtoo kanssa ;D

Sari kirjoitti...

Ihania kortteja. Joskus aikoinaan mietin, että onko tuo dymoon laitettava nauha happovapaata? En sitä silloin saanut selville ja jätin laitteen hommaamatta. Tiedätkö sinä onko happovapaata?

bissecat kirjoitti...

Upeita itelle kolahti tää eka jotenkin uuden näköinen toteutus.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihania kortteja taas. Taitoasi ihailen kovasti. Mitä se safmati on mihin kerroit printtaavasi tekstejä koneella?

Miia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :))
paula, hilettä olen ostanut paikallisesta liikkeestä kirjapaino karista, jossa monenmoista tavaraa.
Täytyy käydä siellä, ja ostaa putiikki tyhjäksi ja voin sitten ne loput myydä niitä haluaville :) Muualla en moiseen aineeseen ole törmännyt.

Sari, ei varmaa tietoa dymosta, että onko happovapaata, jotenkin vaan luotan siihen, että ovat asiaa ajatelleet, joten toivottavasti ei tule yllätyksiä eteen :D

Anonyymi, safmat on sellaista printteriin laitettavaa paperia, johon siis tulostetaan tekstejä tai kuvia. Sitten leikataan tekstit, hieman raaputetaan siirtokuvien tapaan kalvon päältä ja kalvo jää korttiin kiinni. Eroaa tavallisista rub onseista sen verran, että kalvo jää myös kortin pintaan, kun taas tavan rub onsit jättävät vain tekstin.