maanantai 28. syyskuuta 2009

Copic aloitusetti

Oliverian kannsa vaihdetiin kommentilootassa viestejä ja oli puhetta, että laitan hänelle copic tussien"aloitussetin" sähköpostitse. Tuli kuitenkin useampi kysely sähköpostitse, että hekin haluaisivat tällaisen listan. Päätimpä sitten pikaistuksissa tehdä postauksen kaikille, jos tästä olisi jotain apua hankintoihin :)

Tässä siis minun suosikkini, joita ilman en pärjää ja jotka sopivat hyvin keskenään yhteen. Viidestätoista oli puhe, mutta en voinut oikein mitään näistä pudottaa poies listasta :) Tässä listassa siis kaksikymmentä tussisävyä.

Mennäänpä lista ylhäältä alas;
Y17, YR16,-->oranssit
R17, R59,-->punaiset
RV02, RV34,-->vaaleanpunainen/pinkki
B32, B23, -->kylmä sininen
B00, B02, --> lämmin sininen
V15, V17, -->violetti
YG03, YG95, -->vihreä
E35, E37, -->ruskea
C3, C5, --> harmaa
R20, E51.--> ihon värit

Ja tässä sitten värit yksistään ja yhdistettynä, eli valitsin värit niin, että on sekä tummempi sävy jolla varjostukset tehdään, sekä myös tummaan sävyyn sopiva vaaleampi väri. Kuvaa saa suuremmaksi klikkaamalla.Tähän postaukseen nyt siis valitsin värit "aloituspakkaukseen", eli näillä pääsee tosi hyvin alkuun ilman sen suurempia vikahankintoja, itse olen tehnyt aika paljon näitä vikahankintoja, myönnän. Ja värejä ja eri sävyjähän on vaikka kuinka, ja niitä on mukava sitten hankkia pikkuhiljaa :) Toivottavasti tästä on apua, niin Oliverialle kuin muillekin :)
Mukavaa päivää kaikille!!

20 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Olet kyllä ihana kun olet taas jaksanut tehdä tällaisen postauksen! Tästä on varmasti suuri apu monelle. Itsekin olen niitä "vikahankintoja" tehnyt ja sävyjä on mitä tulee vähemmmän sitten käytettyä... Mutta alkupaketiksi tuo on loistava minkä olet koonnut!!! Hyvää syksyä sinulle =D

Oliveria kirjoitti...

Kiitos tuhannesti, Miijja! Tilaus on laitettu eteenpäin :D

Taru Jehkonen kirjoitti...

Kiitos tästä upeasta postauksesta. Pistin sivuilleni maininnan tästä ihanasta postauksesta ja linkin sivuillesi! Kiitos - pitää tsekata omat tussit.... !!!

Nunt kirjoitti...

No voi ärh, nyt ei ole enää mitään tekosyytä olla ostamatta... (nokunenmätiedämitävärejä...)

Kiitti vaan :D Visalasku seuraa perässä.

Marika kirjoitti...

Kiitos ihanasta ja hyvästä vinkistä, linkitin ohjeen sivulleni joka sitten aukeaa blogiisi!
Mielenkiintoni heräsi...

elinarsku kirjoitti...

kiitoksia paljon vaan tästäkin! sä oot kyllä ihana, kun jaksat auttaa ihmisiä näissä asioissa! isot halit siitä! taidan kirjoittaa listan ylös ja viedä iskälle, jos se haluis taas synttärilahjaks kannnustaa tyttärensä "taide"harrastusta! :)

Paula | Pammu kirjoitti...

Mullakin menee taas pari tussia hankintalistalle vaikka muutama noita on jo ennestään tuossa pyörimässä ;)
On ollut kauhian hankalaa aina tuo yhteensopivien värien valkkaaminen ja tää postaus helpottaa kyllä kummasti! Kiitos vinkeistä ;)

Nennu kirjoitti...

Loistavaa! Kiitos.

PäiviR kirjoitti...

Kiitos kattavasta listauksesta! Taas aihetta shoppailuun...
Tämän listan olisin jo tarvinnut aiemmin, löytyy nimittäin myös virheostoksia, vaikka Copic-keräilyn vasta keväällä aloitin.
Suurin ongelma on ollut ruskean eri sävyjen kanssa, mutta juuri noita postauksessasi mainittuja ei sitten penaalistani löydykään.
Aloituspakettisi vihreät hieman yllättivät, täytynee myös niihin tutustua:).

Sari kirjoitti...

Olisko jollain aikaa ja innostusta tehdä promarkereista vastaavaa? Mulla on niitä muutamia ja muutenkin ehkä tykkäisin niistä enemmän. Ja tälläselle köyhälle ne on myös edes hieman halvempia... :) Mutta, jos jostain saisin rahaa niin tää setti olis varmaankin oikein hyvä ja kattava :)

Kirsi kirjoitti...

Laitoin muuten kanssa sivuilleni linkin tähän sinun postaukseesi koska se on niin hyvä ja monelle varmasti avuksi. Samalla laitoin siihen linkin mistä itse etsin aina välillä tietoa/vinkkejä noista tusseista =)

Manna kirjoitti...

Miljoona kiitosta Miijja!!
Ihanaa kun viitsit aina ajatella meitä muita.
Varsinkin aloittelijana tälläisistä ohjeista hyötyy tosi paljon.
Iloista syksyä ja
Seinäjoella tavataan :)

Anne kirjoitti...

Kiitos vinkistä ja hyvistä kuvista!

Marianne kirjoitti...

kiitos ihanasta vinkistä

Tarja kirjoitti...

Kiitos Miijja tästä on hurjasti apua:)Olen juuri keräilemässä Distress-musteita onko sinulla kokemusta mitkä niistä on kaikista eniten käytettyja sävyja?

Kaisa kirjoitti...

Kiitos sinulle tästä postauksesta. Itse kokeilin ystäväni copiceja lauantaina ja hurahdin niihin kertaheitolla =)
Joutunen niitä varmaankin joulupukin pakettiin toivomaan, ja nyt sitten suurinpiirtein tiedän mitä toivon...
Sopiiko sinulle että linkitän sinut??
Mukavaa Joulun odotusta sinulle!

Satu K kirjoitti...

Mielettömän hyvä postaus! Tämän innoittamana taidan itsekin langeta näihin tusseihin, joita kerran muutaman omistin joista en sitten tykännyt.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt löysin täältä sulta näin mainion postauksen - linkitän tämän blogistani tänne.... voin käydä sitten aina tarkistamassa :)

Miia kirjoitti...

Anteeksi, on jäänyt tämän postaukset vimpat kommentit huomaamati ja en ole kyssäreihin vastannut.

Tarja, kyselit Distress musteista.
Minä käytän kaikkein eniten ruskeita sävyjä Vintage Photo, Walnut stain sekä tea dye, sinisistä Broken china sekä Faded jeans, oranssi spiced marmalade, vihreistä peeled paint, musta, dusty concord violetti. Näitä käytän kaikkein eniten :)

Ja Kaisa, saapi linkittää :)

Paulette kirjoitti...

Miijja, onkos sulla tietoa, missä liikkeessä (nettikaupassa) oli sinun tämän jutun mukainen setti copiceja myynnissä? Näin sen jossain, mutta sitten hukkasin sen ennen kuin ehdin tilata...