lauantai 12. syyskuuta 2009

Jehkotar CardChallenge-shakerkortti

Moni taitaa jo tietääkkin, että tykkään kovasti näitä shaker/helistinkortteja tehdä :) Ja nämä kortit myös viedään aina käsistä, erikoisuutensa vuoksi. Ja vaikka helistinosan valmistaminen viekin oman aikansa, nämä ovat ainutlaatuisia ja erikoisia kortteja ja näitä ihastellaan, mihin ikinä kortti matkaakin :)
Ja nyt sitten tosiaan, kun Jehkottaressa oli haasteena shakerkortin tekeminen, pitihän minunkin pari korttia haasteeseen tehdä :) Olen käynyt kurkkimassa kaikkien osallistujien kortit, ja aivan mahtavia kortteja kaikki ovatkin tehneet, ja mikä mahtavinta, kaikki ovat innolla lähteneet mukaan ja moni tehden ekan shakerkorttinsa :)) Minulla oli sopivasti pari hääkorttia tilauksessa, joten hääteemalla nämä kortit.

Tein taustapaperin itse leimaamalla Fabrianon accademia paperille Versafinen mustalla musteella. Leimasin on Stampbarnin omenankukka ja väritykset tein kuivapastellikynillä öljyn ja pumpulipuikkojen avulla. Tätä leimasinta on kyselty, ja nyt sitä löytyy lisää taitopuodista. Hääpari taitaa olla Stempelbodenin leimasin, ellen nyt aivan väärin muista.Taustapaperin reunoja pehmennetty musteenlevittimellä ja värinä Distress inkin muste Fired brick. Shakertaskun sisällä mikrohelmiä, sekä punchattuja sydämiä. Koristeina ainoastaan sormukset sekä pari sydäntä, joiden päällä glossy accent lakkaa. Papereiden reunoja hieman ressattu.

Sitten toinen samoilla yksivärisillä vaaleanpunaisilla ja pinkeillä papereilla ja taustapaperinkin tein samaisella omenankukkaleimasimella, kun sopi mielestäni niin hyvin tuohon leimakuvaan :) Tähän laitoin koristeiksi sormukset, muutaman timantin ja sydämiä, joiden päälle laitoin glossy accent lakkaa. Helistintaskun sisällä mikrohelmiä.Kun taustapaperissa kukkia, ei tarvitse kukkiakaan lisätä ja leimakuvakin tulee paremmin esiin, kun ei ole niin hirmuisesti monenmoisia koristuksia.

Ja tässä postauksessa onkin hyvä mainita parista jutusta, ensinnäkin olen useaan otteeseen saanut kyselyitä/huomautuksia siitä, että kun linkitän taitopuodin sivuille johonkin tiettyyn tuotteeseen, saa ilmoitukseksi, ettei tuotetta löydy. Kyseliät siis ovat kehoittaneet minua tarkemmin laittamaan linkit :) Nooh, tarkistan ensinnäkin postauksen valmistuttua, että kaikki linkit toimivat ja menevät oikeisiin tuotteisiin. Mutta joskus käy niin, että tuotteet joihin linkitän, ovat olleet niin suosittuja, että katoavt hetkessä kaupasta ja näinollen tuotetta ei löydy, ennenkuin sitä tulee lisää :)

Ja toisekseen, olen saanut myös ihmettelyviestejä/onnitteluja ja kyselyitä liittyen sopimukseeni taitopuodin kanssa. Lähinnä saan postia, jossa "onnitellaan" hyvästä diilistä taitopuodin kanssa. Kiitokset onnitteluista :) Tykkään hurjasti tehdä Helin kanssa yhteistyötä ja kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin, olen päässyt messuille sekä muihin tapahtumiin ja myös pitämään kursseja jotka piristävät hurjasti arkea ja pääsen tapaamaan muita askartelijoita mutta....toisin kuin luullaan, en todellakaan saa kaikkia linkittämiäni tuotteita ilmaiseksi Heliltä, vaan aivan itse olen niitä ostanut (en tosin kaikkea, sen myönnän), mutta tosiaan, osaan aivan itsekin näpytellä tilauksia ja maksan niistä myös. Linkitän tuotteet täysin siistä syystä (ja omasta tahdostani, en Helin pyynnöstä) että jollen sitä tee, niitä kuitenkin kysytään ja helpompaa on laittaa heti suoraan linkit kuin ripottaen sitten postauksen jälkeen :) Sen kummemmin en sopimustamme ala selvittämään, katson, ettei se aiheellista eikä tarpeellista ja on kuitenkin henkilökohtainen :)

Ja näiden selvitysten jälkeen onkin mukavaa toivottaa oikein aurinkoista viikonloppua kaikille ja askarteluniloa!!

17 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Heippa Miijja! Ihania kortteja! Itsekin olin tuota shekersia pitänyt "tarpeettoman haastavana" ja niinpä iloinen yllätys oli kun kortti syntyihin niin helposti. Eikä oikeesti sitä aikaakaan paljon enempää mene! Lisää siistulosa täältä.

Olen samaa mieltä, että henkilökohtaiset sopimukset eivät kuulu muille.

Katjuska kirjoitti...

Ihania kortteja ja upeita nuo itsetehdyt taustat!

Aina piisaa niitä ,jotka ovat jostakin kateellisia! Meillä tavataan sanoa ".Ilmaista lounasta ei ole olemassa"...
Kaikki eivät vaan näe /pysty kuvittelemaan sitä työmäärää/aikaa minkä joku ihminen johonkin juttuun laittaa ja samalla toiset luulee että kaikki on tullut "ilmaiseksi".

Viipula kirjoitti...

Tosi ihana tuo lintu-kortti ja sitten tuossa toisessa on tuo leimakuva niin nuorekas, ei lapsellinen=O) Ihania!

pia kirjoitti...

Nämä ovat ihania, aivan täydellisiä kortteja! Kiitos hyvistä ohjeista!

Anitta kirjoitti...

Ihania kortteja, herkkiä. Ja tuo on kiva idea. Itse tein joskus muutama vuosi sitten jouluaiheisia samalla systeemillä( ikkuna oli piirtoheitinkalvoa) ja sisällä "helisemässä" oli hopeisia tai kultaisia tähtiä. Kateus on muuten katoava kansanperinne. Älä välitä sellaisista kommenteista. :)

Taina kirjoitti...

Kiitos Miijja jälleen hyvistä ohjeistasi, joita aina jaksat meille julkaista. Korttisi ovat aina täydellisia. Minulle on ollut tosi iso hyöty monesta linkityksestäsi. Sen kautta olen osannut tilailla vaikka mitä.Itsekin linkittelen tuotteita vain omaa ystävällisyyttäni.Linkittäminen vaan vie aikaa, eikä työpäivän jälkeen kaikkea ihan ehdi.

Pitsihame kirjoitti...

Suloisen ihana toikin viimeksi tekemäsi kortti.

Niin, kaikkia ei voi miellyttää, sehän on selvä. Joku voi alkaa kiusaamalla kiusaamaan ja ärsyttämään toista ihmistä, eikä tämä ole suinkaan harvinaista, valitettavasti. Mutta, ongelmahan ei ole suinkaan kiusatun, väärin ymmärretyn, eli kohteen. Ongelma/ongelmia on kiusaajalla.
Näinhän se menee oikeesti.
En minäkään jaksa pitää tätä kaiken aikaa mielessäni. Pahoitan mieleni ja sureksin. Mutta, yritän muistaa tämän ettei ongelma suinkaan ole minun. Asenne ratkaisee!!!

Toukoleeni kirjoitti...

Tää täti taitaa kalveta kateudesta,kun katselen sun tekemiä kortteja =) =).Ei vaan,kiitos kun teet näitä ohjeita tänne!

Kisumumma kirjoitti...

Niin ihania, miten tuollaisia pystyy tekeen. Uskomattoman upeita.

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia hyvistä ohjeista! Innostuin myös tekemään useamman shakerin ja pitää jatkossakin niitä värkkäillä.... meidän muksutkin on nyt vähän väliä käynyt niitä ravistelemassa =))

Oikein mukavaa lauantai-iltaa!

Susanne kirjoitti...

Sama pää kesät talvet =)) Todella kauniita kortteja olet tehnyt!

Loreal Blondi kirjoitti...

Ihanan hervottoman onnellinen hääpari eka kortissa!
Ja kauniit taustapaperit olet tehnyt molempiin kortteihin.
Kyllä kyyhkysetkin on hienosti väritetty.
Molemmat kortit ovat tosi upeita!

Susa kirjoitti...

Oih kuinka kauniita kortteja!!

Kiitos kaikista niistä vinkeistä ja linkeistä, mitä postauksiisi väsäät!!!! Mulle onkin jo muodostunut tapa: Mietin missähän se yks juttu oli kerrottu... Joo... sehän tais olla Miijjalla ;) Eli onneksi kuvat/ohjeet eivät kulu katsellessa :)

Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi!!

Tiinanen kirjoitti...

Upeat hääkortit molemmat, todella kauniita.

Ciili kirjoitti...

kiitoksia! :) Ja wou! NÄmä ne vasta ihania on! Tuo kyyhky kortti on upea, ja se on kivasti laitettu vain paperin päälle ettei ole erillistä leimakuvaa!!

Maiju kirjoitti...

Aivan ihania hääkortteja! Kiitos hyvästä ohjeesta helistinkorttiin! On mukava käydä katsomassa korttejasi, ja on ihanaa, kun jaksat tehdä tarkkoja ohjeistuksia eri työtavoista! Kiitos!

Ritva kirjoitti...

Mitäpä muuta täältä löytyykään kuin aivan ihania kortteja, herkkiä, tyylikkäitä...
Kiva oli tosiaan nähdä pikapikaan messuilla - Heiniltä piti ostaa vain sovitusti tilaaminani dotseja, mutta miten lie ostin tapestryn leimoja ja intouduin urakalla tekemään niistä yksinkertaisia kortteja, on ne aika kätsyjä...
ja
älä välitä immeisten kommenteista - itsekin kyllä olen joskus ajatellut, kun kerrot tuotteet
ym linkitettynä, mutta niin olen ajatellut, että toivottavasti saat siitä jotain vaivanpalkkaakin, hieno juttu!
- ja kyllä tämä linkitys auttaa meitä kovasti, kiitos jaksamisesta - ja luulen Paperinauhan tilausten lisääntyvän aina postauksiesi myötä--
Mukavaa viikkoa!