perjantai 16. huhtikuuta 2010

P*skikseen jotain kierrätettyä- kolme dee seedee

P*skarteluhaasteessa oli tällä viikolla haasteena käyttää kortissa jotain kierrätettyä, enemmän tai vähemmän. Minä päädyin tekemään näytille pitkästä aikaa Sarah Kay 3D kortin, jossa käytin taustana vanhaa CD-levyä. Näitä 3D kortteja tulee nyt sitten muutama päivä putkeen, pakko tehdä näitäkin välillä ja sitten ei ole leimakuvakortteja näytille blogiin. Harmittaa, kun näitä CD- kortteja on niin hankala kuvata, tämä kortti ei kyllä pääse kuvassa yhtään oikeuksiinsa.

Tarvikkeet:
3D kuva Sarah Kay
yksivärinen taustapaperi
CD, jonka reunoilla ääriviivatarraa kuten tekstikin, keskustassa spellbindersillä leikattu piparireunainen ympyrä, johon kieputin ohutta lankaa. Koristeina kukkia, suipporuusuja ja helmiä sekä nauhaakin vähän. Perhonen Marthan punchi. Kulmissa ja taustapaperin reunoilla ääriviivatarraa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!! Mulla onnenpäivä, Timppa "seuras" Vuokatista tänne Jyväskylään, joten keikalle käy mun tie tänään *yhtä hymyä*.

6 kommenttia:

paula kirjoitti...

On se hyvä, että joku muukin vielä tekee 3d-kortteja, kun välillä tuntuu oma blogini olevan täynnä niitä. Nuo Sarahit ovat kauniita, niin leimoissa kuin 3-deenäkin.
Kortti on tosi suloinen ja kaunis.

Carkki kirjoitti...

Ei minusta ole ollenkaan harmi että näitä 3D kortteja tulee blogeihin esille. Itse ainakin tykkään tehdä molempia ja minusta on rikkaus että voi monenmoista tekniikkaa käyttää. Me ollaan varmasti suurinosa aloiteltu näistä 3D jutuista kortteilujamme :))

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista Paula ja Carkki!

Niin, kyllähän minäkin aikoinaan olen näillä 3D korteilla aloitellut, joskus silloin 3 vuotta sitten ennenkuin leimasimet veivät mennessään.
Ja vaikka näitä koko ajan teen, ei vaan tule näitä tänne postattua. Syynä se, että jotenkin näistä tulee aina samanlaisia, ei mitään uutta eikä itselle kovin mieluisia muutenkaan.

Kauniita nämä Sarah Kay kuvat kyllä ovat, mutta jotenkin vaan itseväritetyt kuvat tuntuvat paljon persoonallisimmilta kuin nämä valmiit kuvat, joihin ei juuri tarvitse panostaa :)

Mutta näitä nyt tosiaan tulee varmaan muutama päivä, kun en muutakaan valmista ole tehnyt :D

Marika kirjoitti...

Ihanan suloinen kortti!

Armiida kirjoitti...

Kaunis. Minäkin teen 3d-kuvia kausittain, silloin tällöin.

Tiituli kirjoitti...

Todella suloinen kortti! Kaunis sommittelu ja todella kauniisti koristettu tuo CD-levy.