maanantai 7. kesäkuuta 2010

Tuunausta välillä

Käväistiin viikonloppuna viherlandiassa. Viherlandia on paikka, jossa on kukkia, kukkia ja taimien lisäksi kukkia-kaikkea kotiin ja puutarhaan. Löytyy sieltä myös sisustustarvikkeita, Iittalan tehtaanmyymälä, ravintola ja lasten suosikit; papukaijat Kalle ja Torsti.

Me ostettiin lähinnä siemeniä kasvimaalle ja muuten vaan ihasteltiin. Yhden löydön tein samalla reissulla, puinen kukkalaatikko. Aika karu eikös, mutta maksoi vain 2.50€ joten ajattelin kokeilla josko tästä saisi tuunattua jotain.

Pyörittelin pönttöä käsissä ja mietin mitä siitä saisi tehtyä, ja tulihan se ajatus sieltä.
Maalasin ensin koko pöntön valkoiseksi askartelumaalilla, sitten kalustelakkaa päälle.
Jätin pöntön kuivumaan, ja tein tuollaiset laminoidut tekstilappuset. Meillä kun on alkanut poikien kavereita pyörimään aikasta lailla ja ovikello soi usein vähän pahaan aikaan, juuri kun ollaan unilla ja se jos mikä harmittaa...äitiä ;D
Lakka kuivui nopsaan, joten lisäsin valkoista tylliä laatikon pohjalle ja sitten vesilasi laatikkoon-tylli pysyy hyvin paikoillaan ja vesilasi jää piiloon sopivasti :) Toinenkin "ongelma" ratkesi samalla, meillä kun tytsi haluaa joka päivä kerätä kukkia maljakkoon, niin sai tässä samalla oman "työn" eli huolehtii että ovessa aina tuoreet kukat ja enään ei kukat varise keittiön pöydälle..jee!! Viimeisen silauksen pönttö sai ihanasta perhosesta jossa klipsu olikin jo valmiina (p*skiksen arvontavoitto) ja vähän niininarua ja son siinä.

Klipsissä (clip-it up:in klipsu) on kaksi laminoitua lappua, joita voi sitten vaihtaa tilanteen mukaan. Tekstit tein Melissa Francesin kirjaimilla leimaten, vähän Distress mustetta reunoille ja laminointi-nyt kestävät säässä kuin säässä.
Taidan käydä hamstraamassa näitä vielä muutaman lisää, jos vaikka viemisinä veisi kun kuitenkin kesän aikaan tulee monessa paikassa vierailtua.

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!!

9 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Todella hieno ja hyvä idea!

Annennäpräilyt kirjoitti...

Aivan ihana<3, oli halpa joten kannattaa hamstrata, noi on ihana viedä tuliaisena kun näkee vähän vaivaa,upeeta

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Aivan loistavasti tuunattu!! Huiman ihana toteutus!! =)

Anitta kirjoitti...

aivan ihana :)

Anitta A. kirjoitti...

Voi miten ihana, kyllä noita tolla hinnalla kannattaakin hamstrata, upeita viemisiä!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

No ja millonkas sitä viimen tullaan kylään?! Ja ihan ilman tuliaisiakin saa tulla.. ;

Ritva kirjoitti...

Voi että - pitääks tästä lähteä Viherlandiaan....
Aivan ihana tuunaus, loistava toteutus ja ajatus - pikkuneidille tehtävä ja mieluinen sellainen!
ja
ihania kortteja ja muita taas - huoh...
Pirteää päivää!

Miia kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista :)

On ollut ihana huomata, miten hienosti koululaiset ovat lappua seuranneet, että missä asennossa se milloinkin on :D Ja hissukseen on sisälle tultu jos olen Iinaa ollut nukuttamassa. Onneksi Iina muistuttaa aina unilta herättyään että äiti..lappu pitää kääntää :D Jos mun päähän luotettais, meillä nukuttais aina :D

Ja Carita..kyllähän sitä teillä käyntiä on tässä jo tovi suunniteltu..hyvin suunniteltu on puoliksi tehty eli me ollaan jo melkistä teillä käyty :D Ei vaan...kyllä me ennen jäiden lähtöä tullaan ;D

bissecat kirjoitti...

Upea ja todella mahtava idea,ihku tuo hys me nukutaan..
ihan naurattaa kun tulin oikkein hyvälle tuulelle tuosta.Olen joskus haaveillut et päästäs viherlandiaan ..on vaan kaukana.