sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Hiljaista kuin huopatossutehtaassa Huom!! Arvonta!!Mistähän sitä aloittaisi..

Leimailutaivas onnellisesti ja onnistuneesti takana. Oli taas niiin kivaa että!! Kiitokset "työkavereille", järjestäjille ja kaikille teille kanssasisarille, jotka kävitte moikkaamassa minua :)
Hassua oli messuilla huomata, että todella moni ei tunnistanut minua, eivät edes sellaiset joita olin tavannut jo aiemmin :D Oli ollut jopa supinaa, että Helillä on uusi DT :D
Tämän kuun lopussa onkin kuvaus päiväkodissa, joten täytynee mennä kuvattavaksi ja päivittää uusi kuva blogiin. Tästähän siis tietty täytyy vain päätellä, että olen kaunistunut ja nuorentunut vuosien saatossa *nauraa hekottaa*.
***
Työt olen aloittanut ja aikasta hurlumheitä on ollut. En ole kortteiluhuoneeseen edes vilkaissut kahteen viikkoon. Toiveissa kuitenkin on, että elo ja olo tässä palailee normaaleihin uomiinsa ja kortteiluakin jaksaa taasen tehdä.
***
Tunnustuksia olen saanut hirmuisen määrän ja useampaa erilaista. Isot kiitokset ihan jokaiselle-olette ihania kun muistatte!! En kuitenkaan ajanpuutteen vuoksi nyt niitä postaa, enkä laita eteenpäiten, toivottavasti ymmärrätte. En koneella ole ollut kahteen viikkoon kuin lukien nopsasti sähköpostin ja nytkin vain teen tämän postauksen ja sitten alettava puuhastelemaan kotihommia- takana 6 päiväinen viikko ja huushollaaminen vähän jäänyt viime aikoina huonolle tolalle.
***
Kävijämäärä alkaa nyt kakkosella..huih!! Yli 200 000 kävijää kahdessa vuodessa, ja blogin lukijoita hirmuinen määrä!! Tästä ei voi kuin olla kiitollinen ja laittaa samalla arvonta pystyyn. Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen kertomalla, minkälaisia ohjeita/tutorialeja haluaisit/kaipaisit. Ja mikäli olet blogini lukija/liityt blogini lukijaksi, laita kommentin loppuun viesti-2 arpaa, niin saat kommentin lisäksi yhden ylimääräisen arvan. Jos et keksi mitään ohjetta,mitä kaipaat-pelkkä kommentin jättäminenkin riittää :)
Arvonnan voittaja saa 30 euron arvoisen lahjakortin Taitopuoti paperinauhaan, sekä lisäksi pienen yllätyspaketin kera kortin tietysti.
Arvonnan suoritan palattuani Seinäjoen käsityömessuilta, elikkäs kun messut ovat 1-3.10, niin suoritan arvonnan joko 4. tai 5. päivä lokakuuta. Aikaa osallistua on aina siihen asti, kunnes ilmoitan voittajan :)
Onnea arvontaan kaikille ja nauttikaahan ihanan pirtsakoista syyspäivistä ja väreistä!!
-Miia


131 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Onnea suuren kävijämäärän johdosta! Väritysohjeet ovat tietysti aina kivoja; lisäksi olisi kiva nähdä vaikkapa ideoita muuhunkin paperiaskarteluun kuin kortteiluun.

Eija kirjoitti...

Moi!
Ensiksi kiitäs ihanasta blogista ;) Olen vasta aloittelija korttiaskastelussa ja varsinkin leimakuvien väritttelyssä. Joten kaikki ohjeet ovat minulle varmasti hyödyksi. Mutta olisi kiva kuulla käteviä käytännön vinkkejä miten kortin koristeet saa kätevimmin kiinnitettyä paikoilleen. Tällä hetkellä kiinnitän paperit kaksipuolisella teipillä ja kukat kuumaliimalla.

Viesti-2 arpaa
En nyt tiedä tuleeko tämä yhtään oikein mutta kokeillaan. ;) Olin ainakin liittyvinäni äsken blogin lukijaksi, olen kyllä jo pitemmän aikaa seurannut blogiasi.

Sanna kirjoitti...

Upea kortti! :)

Haluisin nähä tutoriaalin siitä, kuinka asettelet kukat ja muut koristeet korttiin ja mitä käytät niiden laittoon.

PS. 2 arpaa

Unknown kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä.
Itsellä ei tule äkkiä mitään mieleen mitään ohjetta, mitä kaipaan. :)

ja 2 arpaa, olen ollu lukijana jo pitkän aikaa...

Sara kirjoitti...

Korttien koristeluista olisin kiinnostunut, eli siitä muusta sälästä mitä kortteihin laitat kuvan lisäksi =)...

2-arpaa

high Quality Fbs kirjoitti...

Voi miten ihanat värit kortissa.

Hanna korttitaivaasta kirjoitti...

Onnittelut suuren kävijämäärän johdosta täältäkin!

Blogistasi on saanut monen monta ideaa kortteihin ja siksi täällä tulee piipahdettua useamman kerran viikossa ihastelemassa aikaansaannoksiasi!

Näin Sinut Leimailutaivaassa ja tunnistin, mutta en viitsinyt tulla erikseen esittäytymään, kun Sinulla oli kädet täynnä hommia!=)

2-ARPAA

Marianne kirjoitti...

moikka olisi kiva saada lisää ohjeita noiden kukkien tekoon ja tietty kaikkiin erikoisiin kortteihin ja taustoihin ja osallistun 2 arvalla :)

VAKAnomi kirjoitti...

Olisi kiva jos voisit tehdä ohjeen esimerkiksi pastillikynillä värittämisestä tai öljypastilleilla värittelystä..

2 arpaa

Marika kirjoitti...

Onnea!
Monta ihanaa ohjetta olet toisten iloksi laittanutkin jo-kiitos niistä!
Ehkäpä eniten toivoisin erikoisten korttimallien ohjeita. Toki väritys ja kukka vinkit ovat aina tervetulleita ja kaikki muut ;)
2 arpaa

SannaS kirjoitti...

Onnea huiman kävijämäärän johdosta!! =)
jaa-a, mitäs minä toivoisin....ihana blogisi inspiroi aina, niin en oikein osaa toivoa mitään erityistä...kaikki ohjeet/vinkit yms. on aina yhtä kivoja. =)
2 arpaa tännekin.. =)

kiala kirjoitti...

Sulla on kyllä hieno blogi. Bongasin sut kyllä siellä Leimailutaivaassa :) Onnittelut loistavalle blogillesi! Blenderin käyttö on minulla harjoittelussa, joten se tietysti kiinnostaa, mutta enhän mä mitään osaa, joten kaikki ohjeet kiinnostaa :)

2-arpaa

Kirsi kirjoitti...

Oikein paljon onnea suuresta kävijämäärästä blogissasi. Blogisi on aina todella inspiroiva! Mitään erityistä ohje toivetta en osaa erikseen mainita, kaikki väritysohjeet ja muutkin vinkit ovat ihanaa luettavaa ja niistä myös oppii =)

2 arpaa

Marika kirjoitti...

Onnea!

Lukenut olen jo pidemmän aikaa, mutta ny vasta lukijaksi :)

Kukkien teko vinkkejä kaivattaisiin.

Mukana 2:lla arvalla.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Onnittelut!
Minä toivoisin ihan niinkin yksinkertaista juttua kuin miten korupiikki kannattaa kiinnittää korttiin niin ettei saaja pistä sillä vahingossa itseään.

Hilkka kirjoitti...

Onnea Miia suuren suuresta lukijamäärästä joihin itsekin lukeudun. En osaa toivoa mitään erityistä koska alvariinsa täällä ravaan ja yritän oppia niksejäsi--sitten taas palaan kun en muista miten se nyt siis menikään:))

Ps. Mullekin 2 arpaa:)

Unknown kirjoitti...

Siun blogi on jokapäiväinen vierailukohde ja ohjeittesi mukaan alotin Copic-uraninkin, (joka edelleen on aloittelija-asteella), joten niiden käyttöön kaikki ohjeet otetaan kiitollisuudella vastaan. Samoin ohjeet miten kaikenlaiset koristeet kannattaa korttiin kiinnittää etteivät irtoa..Kiitos, että jaksat/ehdit jakaa upeat työsi meidän kanssa!!!

ps. 2 arpaa (mielestäni olin lukijasi jo aiemminkin, mutta kun en sitä osannut mistään tarkastaa, niin liityin uudestaan)

Eija kirjoitti...

Hei
väreittely tai jonkinlainen kortin kokoamis ohjeita kuinka voi tehdä jonkunlaisen moni kerros kortin =)

2 arpaa =)

Minnamanna kirjoitti...

Onnittelut huimasta kävijämäärästä!

Olen vakiokävijä blogissasi ja kursseillasi Paperinauhassa :)
Tällähetkellä kaipaisin erityisesti ohjeita hiusten värittämisestä. (Jos juuri ja juuri onnistun värittämään Magnolioiden hiukset, niin Farmareitten hiukset ovatkin ihan eri juttu jne.jne...)
Suuret kiitokset ihanasta blogista!

2 arpaa

Sanna kirjoitti...

Enpä nyt erityisesti osaa mitään tutoriaalia kaipailla. Monen monta ihanaa vinkkiä olen sinulta saanut. 2 arpaa.
Touhuksta syksyä! <3

Apris kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärän johdosta.
En osaa eritellä mitään yksittäistä ohjeistusta, kaikista ohjeista on hyötyä ja niistä on kiva ottaa vinkkiä.

2 arpaa.

PS: Ihastuttava kortti.

PaulaL kirjoitti...

Onnea upeasta kävijäluvuista! En kyllä yhtään ihemttele suosiotasi!

Ohjeita erilaisten materiaalien käytöstä koristelussa olisi kiva saada, siis miten voisi rakentaa koristeita itse ei-niin-normaaleista jutuista. Tutoriaalisi ovat kyllä aina hyviä! Kiitos niistä!

Ja omat korttisi innoittavat kerta toisensa jälkeen itseä askartelemaan!

Hyvää syksyä! (2 arpaa)

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

onnea!
voi miten kävelinkin ohi messuilla! seuraan jo sinun blogia jonkun aikaa ja vähän aikaa sitten liittyin lukijoiden joukkoon. sinun tekemiäsi ohjeita koukussa kortteihin auttoi todella paljon ja papereiden valinnassa ja akvarellikynien käytössä. eli kiitos oikein paljon kun jaksat kaikkien työn ohella ja vielä kolmen lasten äitinä (meilläkin on kolme lasta ;)) laittaa hyvät helpot ohjeet. toivoisin suuresti saada apua distressin väreillä värityksen, toivoisin pääseväni joskus demolle, ehkä vielä joskus ;)
viesti-2 arpaa

Mirka kirjoitti...

Kiitos itsellesi IHAN KAIKESTA tiedosta, jota olet jaksanut meille muille jakaa. Copicitkin piti minun hankkia, vaikka juuri suurella suulla vannoin, etten koskaan ala värittää tusseilla... 20 kynän aloitussetti PAperinauhassa oli niin mahtava juttu :)

Olen lukijasi, siis 2 arpaa...

Jolanda kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle blogille! hurja on kyllä kävijämääräsi! Itsekin ahkerasti käyn lukemassa..;O
Joku kiva jouluaskartelu-tutorial olisi kiva!
2 arvalla mukaan arvontaan.

AN kirjoitti...

Onnea sinulle-huomasinpa juuri että en ole lukijasi--no nyt olen virallisestikkin--aina kyllä täällä käyn ja olen suuri ihailijasi--:)
2 arpaa

Maaret kirjoitti...

Jee, aikas muhkeata palkintoa meille tarjoilet:) Mukaan 2 arvalla.

Mervi kirjoitti...

Onnea!
Mielelläni luen juttuja uutuustuotteiden ja laitteiden kokeiluista ja arvioista,
terv 2X Mervi

Elviira kirjoitti...

Onnea blogillesi!
Kaikki vinkit ja ohjeet ovat tervetulleita =)

Johanna kirjoitti...

Paljon onnea! En yhtään ihmettele tuota suurta kävijämäärää, niin upeita juttuja osaat tehdä. Puuhelmikorujen ohje olisi kiva nähdä.

2 arpaa

emilia- kirjoitti...

Mahtava arvonta! Olen seurannut blogiasi jo aika kauna, mutta nyt vasta liityin lukijaksi. Väritysohjeet ovat ollet hyviä ja selkeitä, uusien tarvikkeiden "esittelyt" ovat myös tervettulleita, kun ei aina itse ihan tajua kaikkia mahdollisuuksia. Kahdella arvalla mukaan siis :)

Nennu kirjoitti...

Onnittelut! Blogisi on ihana ja täällä vieraillessa tulee aina hyvä mieli ja saa inspiraatiota, kiitos!

Hmmm...Ohjeista ehkä kaipaisin sellaista että millä mitäkin kiinnittelet korttiin ja miten saat niin siististi ylipäätänsä koristeet (nauhat, kukat yms.) kiinnitettyä ilman että paperit tai korttipohja menee "ruttuiseksi" tai että missään mitään jälkeä näkyisi =)

Ja lukija minäkin, joten 2 arpaa =)

Loreal Blondi kirjoitti...

Kyllä 200.000 käyntiä tarkoittaa suosittua blogia! Olen yksi niistä jotka käyvät täällä lähes päivittäin kurkkaamassa mitä ihanaa oletkaan keksinyt.
Kaikki tutorialit ovat olleet tietoa lisääviä (..ja joskus tuskaakin, kun omat taidot eivät riitä..)
Lisää kauniita kortteja, lisää tietoa, lisää arkiasioita.
Eli elämää kortteilun parissa tästäkin eteenpäin! Kiitos ja Onnittelut!

Pauliina kirjoitti...

Onnea mahtavasta kävijämäärästä. En nyt osaa toivoa mitään ohjetta erikseen, palaan blogiisi aina uudelleen ja uudelleen hakemaan vinkkejä joita siellä kyllä riittää.. :)
Mukana arvonnassa 2 arvalla..

Mini kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä!
En lukenut tähän tulleita vastauksia, joten en tiedä onko tätä jo toivottu, mutta olisi kiva saada erilaisia taitteluohjeita korteille. Että olisivat vähän muunkinlaisia, kuin normaalisti aukeavia. Ja sitten esim rasioiden taitteluohjeita. Se joku aika sitten ollut "kansio" oli kiva :)

Niin ja 2 arpaa :D.

jaana kirjoitti...

Onnea blogisi kävijämäärästä !!!
Kaipaisin tutoriaalia stanssaamisesta ja lähinnä siinä kohokuvioinnin tekemisestä.

2-arpaa- blogisi onkin ensimmäinen jonka lukijaksi nyt sitten ryhdyin.

Asta kirjoitti...

Kiitos ihan huippu blogista!
Paljon hyviä ohjeitä olet jo tehnyt, eikä äkkiseltään tule muita ohjetoiveita mieleen.

Ja 2 arpaa mullekin:)

Sande kirjoitti...

OnneaOnneaONNEA hurjan kävijämäärän johdosta!!! Olen liittynyt lukijaksesi silloin kun jäin koukkuun korttiaskarteluun eli pari vuotta sitten. Blogisi on upea ja täältä löydän ohjeita, jos joku tuppaa unohtumaan. Hiusten värittämisestä minäkin kaipaisin ohjetta - eri leimakuviin. Ne on joskus niin hankalia.

Onnea vielä kerran ja 2:lla arvalla mukana :)

Anne B. kirjoitti...

Onnea suuren kävijämäärän johdosta!

Itse toivon lisää väritysohjeita (lähinnä Promarker). Hiukset, iho... Materiaalivinkit ovat aina tervetulleita (esim. hyvä liima, teippi tai jotain ihan muuta).

Kaisa kirjoitti...

Hei!
Ja ensiksi onnittelut suuresta kävijä määrästä :)
Blogiasi on aina ilo lukea ja saada paljon inspiraatiota.
Ohjeita minä kaipaisin taustojen tekemiseen.

Omaan blogiini olen sinut linkittänyt, joten silloin 2 arpaa :)

Saila kirjoitti...

Hei!
Olen vakituinen lukija.

Olen lukenut paljon ohjeitasi värittämisestä ja muusta.

Tällä hetkellä ei tule mitään mieleen.

Onnea suuresta lukijamäärästä.

baula kirjoitti...

Enpäs osaa mitään erityistä tutoriaalia nyt toivoa, sun korteista saa paljon vinkkejä jo ihan itsessään.

2-arpaa

Pihku kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä! On mukava lukea postauksiasi ja katsella upeita kortteja.

2 arpaa, Liityin äsken lukijaksi

Anna kirjoitti...

Onnea mahtavan kävijämäärän johdosta!

Enpä oikein osaa sanoa kaipaavani mitään ohjetta, joten kaikki käy mitä et vielä ole esitellyt :)

2 arpaa

sea kirjoitti...

Mua kiinnostaisi erilaisten paperien yhdistely ja ylipäätään niiden käyttö. Tuntuu ettei itse keksi koskaan kun se tavallisen kortin muotosen suorakaiteen sinne leiman taakse.

2 arpaa, liityin juuri, en ole aiemmin liittynyt, vaikka lukenut, kun en itse sitä kautta seuraile blogeja vaan blogilistan ja google syötteenlukijan. :)

Sirpa kirjoitti...

Onnea suuresta kävijämäärästä! Kivahan täällä on käydä oppia ottamassa;)
En nyt keksi mitä ohjetta erityisesti kaipaisin.

2 Arpaa

ninarsku kirjoitti...

onnittelut huimasta kävijämäärästä! Kaikki ohjeet ja ideat on aina tervetulleita, en osaa oikein keksiä mitä tiettyä kaipaisin. 2 arpaa.

Henna kirjoitti...

Tämä aloittelija on saanut paljon apua blogistasi, kiitos siitä. Tässä onkin tullut jo paljon hyviä ideoita, en oikein osaa keksiä muuta. Raikasta syksyä!
2 arpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan Miijja !
Tosi hyviä postauksia olet ohjeista jo paljon laittanutkin ja aina niin ystävällisesti vastaat kun sähköpostilla lisää ohjeita kyselee. Jatka vaan samaan malliin, niin kaikki on tyytyväisiä. Sinun blogisi on omalla TOP5-listalla.
Mukavaa syksyä sinulle T. Raija Uutela

ErjaM kirjoitti...

Onnea kävijämäärän johdosta. Hieno blogi jossa hyödyllisiä ohjeita, monta kertaa on tullut selattua niitä.

Unknown kirjoitti...

Hei ja onnea kävijä määästä.

Minä pidän copik kynillä värittämisestä ja niissä valo ja varjot kiinnostavat.
Liityin vihdoinkin lukijaksi.

2 arpaa

taru76 kirjoitti...

Moi Miijja! Kaikki tutoriaalit ovat ihania ja antavat monenlaisia ideoita. Jos keksit kokeilla jotakin uutta tapaa koristella korttipohjaa/taustapaperia musteilla, leimasimilla ym. niin niistä kuulisin mielelläni.

Sinulle toivon virkeää syksyä ja hitusen sitä askarteluaikaakin!

tuula kirjoitti...

Onnittelut Suuresta kävijämäärästä!
Kahdella arvalla mukana.

Possurusina kirjoitti...

Tutorialeja- miten valita asettelu ja lisää asiaa copicin käytöstä. Copic entrysi takia rupesinkin lukemaan tätä..

MinnaO kirjoitti...

Käyn aina silloin tällöin blogissasi -ihania kortteja teet!

Outi kirjoitti...

Mua kiinnostaa kaikki, mitä blogiisi laitat, mut lisäks tulee tällaisia ideoita mieleen: erilaiset korttimallit, ideat miten vois tehdä koristeita itse.. Kortteiluun ja muuhun paperiaskarteluun liittyvät ylipäätään. Ja sit sellaisia vinkkejäkin olisi kiva lukea, miten jotain juttuja vois tehdä, vaikkei omistaiskaan hienoja ja kalliita laitteita. En kyllä nyt osaa antaa mitään esimerkkiä. Kaikki väritysohjeet sun muut ovat olleet myös oikein tervetulleita. Kiitos blogistasi ja ohjeista! Osallistun kahdella arvalla.

Susa kirjoitti...

Onnea!!

Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! :) Tykkään kovasti tutorialeistasi!

Kahdella arvalla minäkin :)

Sanna Saksija kirjoitti...

Onnea! Tykkään myöskin vilkuilla täältä vinkkejä, vaikken hirmu kova leimailija olekaan. Ehkäpä sitten voisin lukea muuhun kuin leimailuun ja värittämiseen liittyviä ohjeita.
Mullekin kaksi arpaa:)

Pirkkis kirjoitti...

Kiitos-kiitos-kiitos aivan ihanasta blogista ja todella monipuolisista ideoista! Mitään sen kummenpaa kaipuuta ohjeisiin ei ole, koska tällaisenaankin saan täältä monesti ison inspiraatiopläjäyksen.

2 arpaa. Liityin vasta nyt lukijoihin, vaikka vakkarilukija olen ollut jo kaaaaauan.

Marge kirjoitti...

Upea blogi sulla!!! Ja kaikki sun tutorialisi on olleet tosi inspiroivia, että siis lisää niitä vaan -kaikki käy- ovat niin hyviä kaikki=)

AMI kirjoitti...

TAHTOO MYÖS MUKAAN ARVONTAAN.
KAIKKI NEUVOT OTETAAN KIITOLLISENA VASTAAN.
..NIIN JA SITÄ OOOOONNNEEEEEAAAA SULLE SUURESTA KÄVIJÄMÄÄRÄSTÄ. JOTA EN YHTÄÄN KYLLÄ IHMETTELE..

Anonyymi kirjoitti...

Helei!

Tosi uutta ja jännittävää tälläinen kommentin jättäminen.. ;)

Aloittelevana harrastelijana monet termit on hukassa, ja olenkin jo pitempään pohtinut, että mitä ihmettä tarkoittaa pukemistekniikka? Ja toinen kymysys: jos leikkaat leimakuvat ääriviivoja pitkin tai niiden läheisyydestä, millä välineellä sen teet?


En tiedä olenko kahden arvan arvoinen, kun en ole mitenkään kirjautunut (uutta ja jännittävää myös tämä blogimeininki :D ), mutta innokkaasti olen blogiasi seurannut muutaman kuukauden ajan. Kummasti sitä itsensä täältä löytää lähes päivittäin :)

-Hanna- (hansu_ko@hotmail.com)

Romulus kirjoitti...

Onnittelut mukavasta lukijamäärästä, mutta eipä tuo kylläkään ole mikään ihme, niin paljon tietoa ja silmäniloa täältä saa!

Toivoisin ohjeita blenderin käyttöön sekä nauhojen käytössä. Helppoja ohjeita kuinka kasata kaunis rusetti nauhasta (mulla kun menee hermot, kun ei nakkisormet taivu sopivasti tai sitten ei nauha vaan pysy kasassa tai sitten rusetti sojottaa minne sattuu :D).

Milla kirjoitti...

Onnittelut huimasta kävijämäärästä!

Kaikki tutorialit on tervetulleita, aina niistä oppii uutta vaikka sinänsä asia olisikin perusteiltaan tuttua. Koristeiden käytöstä minäkin voisin tutorialin haluta, ihan perusjuttuja siitä, miten yhdistelet eri koristeita korttiin, miten paljon koristeita jne. Ja sitten tietynlainen "värioppi" olisi tervetullutta, eli miten yhdistelet värejä (vastavärit? saman värin eri sävyt? miten monta eri väriä voi yhdistää ilman, että kortti on kuin koiran oksennus ;) ) ja sitten se, mitä itse aina tarkkailen näissä väritysvinkeissä: millä väreillä varjostat? (Itselleni oli ahaa-elämys se, että käytät esim. punaruskeaa ihon varjostukseen tai esim. auringon värityksessä käytät keltaisen ja oranssin lisäksi punaista - itse en olisi tajunnut punaista käyttää... Nämä ovat varmasti ihan perusjuttuja ja monelle ehkä itsestään selviä mutta minulle ei ;D ).

Niin, ja kaksi arpaa, kiitos! :)

maiju kirjoitti...

Onnea kävijämäärän johdosta. Jatka samaan tahtiin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!!!

Itseäni ilahduttaa kovasti kaikki tutoriaalisi, mutta jos nyt pitäisi mainita ehkäpä juuri tuo muidenkin mainitsema kortin koristelu -aihe olisi kiva....

Sabina kirjoitti...

Tahtoo minäkin mukaan arvontaan! :)

Minä tykkään sun väritysohjeista joten niitä saapi tulla lisää..

Terkkuja
Sabina

minnah kirjoitti...

Hyvä tilaisuus liittyä lukijaksi (ainakin luulen onnistuneeni,,,)kun muutenkin käyn ahkeraan kurkkimassa ja ihailemassa täällä. Kiitos upeista korteista. Ja ideoista :)

Maria H. kirjoitti...

Onnea valtavasta kävijämäärästä! Olipa hyvä, ku laitoit ton vinkin, että liittyä lukijaksi. Luulin olevani jo, ku täällä käyn viikottain:-) Olenkin käynyt blogini kautta niin en huomannut, etten ollutkaan. Nyt olen!

En osaa erityisesti toivoa noita ohjeita, mutta kiitollisena otetaan niitä vastaan! Ihanaa jatkoa sinulle. Toivottavasti tavataan taas Seinäjoella:-D

ps. 2arpaa

Pitsihame kirjoitti...

Olen ollut lukijasi ainakin vuoden päivät!
Onnitteluni mittavan kävijämäärän johdosta.
Kävijämäärään vaikuttaa osaltaan seikkaperäiset ohjeesi, niistä on todellakin hyötyä!

Toivon pitkää elämää blogillesi :))

Sinikka kirjoitti...

Kaipailisin ohjeita ja vinkkejä vintagekorttien tekoon, siis lähinnä siihen miten korttiin saa vanhahtavan fiiliksen. Blogiasi on ilo seurata ja ohjeesi ovat opettaneet paljon uutta kortteilun saralta!Kiitokset siitä! :)

Haltiakummi kirjoitti...

Onnittelut suuresta kävijämäärästä, mikä ei ole lainkaan ihme; sinulla on aina niin hyviä ohjeita ja kauniita ideoita ja vaikeusasteeltaan eritasoisia juttuja, että blogissasi on ideoita ihan kaikille. Iso KIITOS kun jaat ne meidän kanssamme.

Sinulla on ollut paljon ohjeita, arvostan että opetat erilaisia tekniikoita, kerrot mitä ne on, ja miten niitä tehdään ja mitä niistä syntyy. Niitä toivoisin jatkossakin, ja ihan yksinkertaisia juttuja, miten kiinnität kukkia, miten virkkaat reunuksia jne.

Ai niin, ja kiitos vielä kun esittelet yleensä useamman eri version samasta kortista. Ne on minusta hauskoja poustauksia, ja saat korttiaskartelun näyttämään ennemminkin hauskalta leikittelyltä kuin työläältä puurtamiselta :)

Haltiakummi kirjoitti...

(we have blonde here...)

2 arpaa, ja vielä kerran KIITOS :)

Ninni kirjoitti...

Onnea blogisi kävijämäärän vuoksi, jota en yhtään ihmettele, niin upeita tutorialisi ovat! Eritoten kiitän väritysohjeistasi, niistä olen saanut huimasti vinkkejä omaan värittämiseeni. En osaa toivoa mitään erityistä, mutta odotan jatkoa innolla. :) Toiveena olisi päästä joskus värityskursseillesi...
2 arpaa

Anitta A. kirjoitti...

Onnittelut hurjasta kävijämäärästä. Mä täällä käyn kurkkimassa aina, kun jotain uutta olet lisäillyt, vaikkakin olen vähän huono kommentoimaan...:) Ihania ohjeita annat, mm. Copicit löysin sun kauttasi ja aloituspaketistasi valitsin ensimmäiset kynät. Scor-palin laatikko-ohjettasikin on tullut käytettyä!

Nyt vasta liityin lukijaksikin, mutta parempi myöhään... :)

Maartsi kirjoitti...

Kiitoksia blogistasi! Ohjeet ovat hyviä ja työsi taidokkaita.

Toivoisin ohjetta kuvien leikkaamisesta ilman kalliita laitteita, siis muitakin muotoja, kuin suorakulma viivottimen ja veitsen kanssa. Olen käyttänyt Fiskarsin leikkuria ja sabluunoita, mutta leikkuri välillä lipsahtelee eikä reunasta tule oikeanlaista.

2 arpaa, kiitos! :)

wiiks kirjoitti...

Myös minä pidän väritysohjeista :)

Paperinauhassa käydessä on kiva katsella korttejasi ihan livenä, kun näin ruudun kautta se on kuitenkin vähän erilaista.

2arpaa - lukijana ollut jo kaaaauan...

Anonyymi kirjoitti...

Terve, Miia ja O N N E A komeista luvuista :D Minä olisin vinkkiä vajaa - kerro miten sinä saat onnistumaan leimaamisen esim. Crafty Individualsin tai muilla ns. valokuvaleimasimilla? Vaikka käytän juuri avattua leimaväriä en saa kuvia onnistumaan. Parhaimman tuloksen saan, kun laitan leimasimen ja paperin kahden Wizard levyn väliin ja seison päällä ;) mutta sen ei liene pitäisi olla niin vaikeata. Onko sinulla hyviä neuvoja?
- Oliveria -

JaMi kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä! Kuulut niihin blogeihin, joiden kuulumiset käyn katsomassa vähintään viikoittain! Tutorialisi ovat mukavia, ja sinulla on raikas persoonallinen tyylisi tehdä kortteja! Toivottavasti työ ei liikaa häiritse harrastus jatkossakaan! ;)

paula kirjoitti...

Onnea suuren kävijämäärän ja hienon blogisi johdosta. Olen ollut blogisi lukija siitä lähtien kun perustin omani. Blogissasi on aina tarpeellista tietoa ja hyviä ideoita. Ikävä kyllä vinkkiesi vuoksi ovat eurot valuneet käsieni kautta moniin askarteluliikkeisiin, mutta jotain saadakseen pitää jotain antaakin. Ja korttiaskartelu on antanut todella paljon. Runsaiden ohjeiden lisäksi olen nauttinut ja ihaillut kauniita korttejasi ja taiteellisuuttasi. Myös sujuvaa tekstiäsi on ollut kiva lukea.
Täällä on aina ilo vierailla.
2-arpaa, kiitos.

Raisa kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä, vaikka eipä tuo mikään ihme ole :)
Nuo on tosi hyviä nuo väritysohjeet, niitä ei taida olla koskaan liikaa, ainakaan mulle :)

2-arpaa

-maiju- kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä.
Täällä jo taitaa olla kaikkea mahdollista ohjetta, kiitos siitä. Nyt olen virallisestikin lukija, käynyt olen täällä säännöllisesti jo pitkään ihailemassa korttejasia ja lueskelemassa todella hyviä ohjeita.
2 arvalla mukana.

bissecat kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärän johdosta .Sinulla on joku telepatia,nimittäin just olin tuskastunut muutamaan valokuvaleimasimeen ,millä en millään paperilla ole saanut selvää kuvaa.Täältähän löysin ohjetta,eipä vielä limpata leimoja roskiin.Muutenkin tuo että jaksat tehdä tarkkoja ohjeita on todella ihailtavaa.Olen ihan vakioasiakas blogissasi.En osaa sanoa mitään mitä kaipaisin,kun nyt löysin taas tuon ohjeen täältä mitä tarvinkin.Ihana sekin että esittelet uusia tuotteita.Kiitos sinulle ihanasta blogistasi.2 arpaa.

lintsi kirjoitti...

vau mikä kävijämäärä! olen melko aloittelija korttien teossa ja värityksessä, joten niitä ohjeita aina mielelläni luin. nyt sinulta oli juuri semmoisia tullutkin, huomasin. kiitos niistä ja muutenkin inspiroivasta blogista!

Ritva kirjoitti...

Onnea - enkä yhtään ihmettele kävijämäärää - olet noussut yhdeksi näistä guruista, joiden blogeista imetään kaikki tieto kuin märästä sienestä :))))) Sinä jaksat aina tehdä uusia ohjeita ja jakaa tietoa runsain mitoin, kiitos siitä. Lisäksi työnjälkesi on aivan uskomattoman upeaa, joka kortti on kuin pienoinen taideteos, väritys on huippua, ideta pohjattomia!

Olet laittanutkin monenmonta ohjetta ja ideaa tänne, mutta ehkä näistä erilaisista korttipohjista ja siitä taittelusta voisi olla postaus ihan suomenkielelläkin :)))

Iloa ja valoa syksyysi!

ja miulle 2 arpaa, kiitos - olen ollutkin jo pitkään lukijasi!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huiman kävijämäärän johdosta!
En yhtään ihmettele, blogisi on aivan mahtava ja panostat siihen valtavasti, mikä on kadehdittavaa :D
Olen seurannut blogiasi kauan, saanut valtavasti inspistä, ideoita, neuvoja, oppia... Kiitos siitä <3

Moni toivoi demoa kortin koristelusta ja kasaamisesta, sellainen löytyy 6.6 tehdyltä sivulta, juurikin lueskelin.

En keksi mitään toivetta, täältä löytyy niin paljon kaikkea :)

2arpaa ;)

Anspe kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä!! blogistasi on ihana käydä kurkkimassa ohjeita!! Taidolla ja Tunteella Tehtyjä ;) selkeät ohjeet! AIVAN IHANIA!!

Skräppäilystä ehkä jotakin niksejä! ;)

Anspe kirjoitti...

Niin ja olen lukija 2 arpaa

Unohtui äskeisestä =)

Ina kirjoitti...

Kiitos hienosta blogista! Ohjeita on jo sen verran pyydetty että vain ilmaannun Seinäjoelle messuille värittelyäsi katsomaan.
2 arpaa, kiitos - jotta voin taas vierailla Helillä ja Kristalla.

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Aikamoinen määrä kävijöitä, mutta sen ymmärtää, koska blogisi on melkoinen aarreaitta korttiaskartelijalle! Toiveena minulla on, että jaksat edelleenkin postata ihania ohjeitasi!

2 arpaa, liityin lukijaksi vasta nyt, mutta olen ollut uskollinen kävijä jo pitkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut minultakin - ahkerasti olen käynyt lukemassa sivujasi ja imemässä tietoa. Kortteilu on ihan alussa, ensimmäiset leimasimet odottavat pöydällä ja sinun hyvien ohjeitesi avulla tartun uusiin askarteluhaasteisiin innolla. :)
- Maarit -

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!

Onnea suurelle kävijämäärälle (vaikkei tuo ihme ole). Itsekin olen seuraillut blogiasi pidemmän aikaa, muttei tälläinen tavallinen "tarhatäti" osaa erikseen blogin-seuraajaksi liittyä (tutorialin paikka ?;)).

Leimailu tuottaa itselleni ongelmia ja varsinkin värittäminen, olen saanut neuvoistasi kyllä todella paljon apua, mutta itsekseen opettelu vie oman aikansa. Kaikki lisäoppi tervetullutta.

t. tarhatäti-Kaisa

Carola kirjoitti...

Onnittelut suuresta kävijämäärästä! Kaikki ohjeet ja ideat on kivoja:)

2 arpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kaipailisin ohjetta korttiaskartelua itsenäisesti aloittelevalle, mistä/miten kannattaa aloittaa, mikä olisi sellainen peruspaketti mitä kannattaa aloittelijan hankkia jne..
Tuntuu, että välillä on ihan hukassa kun tekniikoita ja juttuja on niin paljon eikä niistä ymmärrä hölkäsen pöläystä ennenkuin tutustuu.
Pitäisi malttaa tutustua yhteen juttuun kerrallaan eikä yrittää oppia kaikesta kaikkea heti, sitä vaan niin kovasti haluaisi oppia hyväksi kortintekijäksi ja saada aikaan niin kauniita kortteja kuin mitä tässäkin blogissa saa katsella :)

Kiitos hyvästä blogista!

-tiuku-

Mintsi kirjoitti...

Onnea kävijämäärän johdosta!
Toiveita erilaisista ohjeista olikin jo niin paljon etten enää mitään uutta keksi listata. Kaikki ohjeesi ovat olleet kuitenkin itselleni hyödyllisiä!

Marika kirjoitti...

Onnea onnea onnea monestä kävijästä!
Olen ollut sinun vakituinen kävijäsi blogissasi siitä asti kuin oman blogin pistin pystyyn, 2,5vuotta sitten!
Ohjeita ja neuvoja olen sinulta saanut vaikka kuinka paljon mutta vaikeutta minulle tuo paperien yhdistäminen toisiinsa ja kukat kiinnostavat aina joten niihin liittyvää jotakin =)

2arpaa

Tiina kirjoitti...

Onnea suuresta kävijämäärästä jota en kyllä ihmettele yhtään.Niin paljon on jo hyviä ohjeita etten keksi mitään tiettyä tähän hätään.

Lumituulia kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä.
Ohjeita ja vinkkejäsi on tullut käytyä lukemassa aina silloin tällöin ja toisinaan jonkun ohjeen luo on tullut palattua uudelleenkin. Tällä hetkellä ei ole mitään erityistä tarvetta millekään uudelle ohjeelle, mutta tiedä sitten, tilanne voi olla jo huomenna toinen. Mutta eiköhän tuossa muiden listaa ole jo aika paljon?!
Toivottavasti yhdellä arvalla onnistaa tällä kertaa, sillä blogini ei ole täällä (bloggerissa/blogspotissa), joten en pääse liittymään lukijaksesi :(

Kati kirjoitti...

Onnea valtavalle kävijämäärälle, jota en kyllä yhtään ihmettele. Blogisi on valtavan inspiroiva ihan sellaisena kuin se on. Olen saanut Sinulta hirmusti oppia, eli ISO KIITOS.
Mielenkiintoista olisi vielä kuulla millä perusteella sommittelet kortit (miten koristeet/muodot yms.).

PS. 2 arpaa :)

Viipula kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja sinä teetkin, joten ei ihme, että kävijämäärä on moinen!
Onnea!

Itse haluaisin nähdä juttuja leimakuvien väritystekniikoista.

Ai niin, 2 arpaa:)

Tuija kirjoitti...

Jos tulen S:joelle katsotaan tunnenko minä sinut :) ?? Siellähän olen tavannut muutaman kerran. Minä katson aina ensimmäisenä oletko kirjoittanut blogiisi mitään, niin mielenkiintoinen se on. Kiitos kun jaksat kirjoitella ohjeita.

Taina kirjoitti...

Apua, meinasi mennä arvonta ohi suun. Olin lomalla kun tämä postaus on tehty. Onneksi mainitsit arvonnasta uudelleen! Kiitos hyvistä neuvoistasi ja olen kaikista vinkeistä mielissäni:)) Olet hienosti linkittänyt uusia tuotteita, joita usein sitten Heliltä tilaankin.Mukana kahdella arvalla. Mukavia messuja Seinäjoelle!!

Rymyrinsessa kirjoitti...

Itselläni kiehtoisi "väritysoppi" sekä erilaiset monimutkaisemmat kortipohjaratkaisut.Ymärrän todella hyvin jos ei noita tunnustuksia ehdi laitamaan eteenpäin, itse ainakin koin sen suht työlääksi. Tsemiä töihin ja toivottavasti ehdit taas kortteilemaankin! Lukijasi olen ollut jo jonkin aikaa ja itse olen alalla vielä aika uusi...
http://rymyrinsessa.blogspot.com/

2- arpaa

tutteli kirjoitti...

Onnea!! Ja kiitos ihanasta blogista, kurkkaan tänne useita kertoja viikossa :)

Unknown kirjoitti...

Minä kun tykkään tehdä kaikenlaisia kukkasia itse, niin tietenkin erilaisten kukkasten teko-ohjeet olisivat kivoja.

Katjuska kirjoitti...

onnea kävijämäärän johdosta :)
Kaikki ohjeet on niiiiin mukavia, kiitos sinulle kun jaksat niitä tehdä.
Mukana kans 2 arvalla:)

elinarsku. kirjoitti...

onnea suuren suuresta kävijämäärästä! mäkin niitä väritysohjeita mielelläni tutkailen. varsinkin noita distress-ohjeita. (oon vieläkin pidättäytynyt ostamasta itelleni...toistaiseksi.) eipä nyt muuta tuu mieleen. :)
yhdellä arvalla kai tämä laiskimus lähtee mukaan arvontaan.

Sarska kirjoitti...

Vautsi vau! Mahtava määrä kävijöitä. Itsetekemät kukat on aina ihania, joten niistä olisi kiva saada uusia ideoita. Ja 2 arpaa ;)

Sukka-Mari kirjoitti...

Onnea suuren kävijämäärän johdosta!
Liityin vähän aikaa sitten blogilsitalla lukijaksesi. En ole hyvä korttien tekemisessä, mutta yritän aina kurkkia näitä enemmän askarteluun liittyviäkin blogeja.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea valtavasta kävijämäärästä!

Säännöllisesti käyn blogissasi kurkkimassa, tyylisi on minun makuuni. Paljon vinkkejä olen itselleni saanut, aloittelija kun olen.
Onnea ja menestystä blogillesi jatkossakin. T.Minsku

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos ihanasta blogista. Käyn joka päivä ihailemassa :)
Onnea kävijämäärän johdosta.

2 arpaa

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi. Onnea kävijämäärän johdosta. Käyn joka päivä ihailemassa :)

pipertäjä kirjoitti...

Voi hurja mikä määrä. Paljonhan täältä jo vinkkejä löytyy. Kukkien kasaamisesta,tekemisistä, koristamisista ja leimakuvien "taivaan" (eli taustan, en tarkoita pilvitaustaa) värityksestä olisi kiva saada lisää vinkkejä.

2 arpaa

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ooooonnneeaaaa vaaaan :)

Minä vaan kiitän kauniisti päivittäisestä blogiannoksestani ja toivottelen suurta ja mahtavaa jatkoa :) :O

Katukettu kirjoitti...

Paljon onnea suuren kävijämäärän johdosta!
Mie oon saanu siulta tosi paljon ohjeita ja neuvoja Koukussa Kortteihin sivuston kautta, joten nyt ei tuu tällä hetkellä mitn mieleen sen suhteen!
Arvontaan osallistun kahdella arvalla, laitan blogisi seurantaan, en edes ymmärrä, et miks sitä en aiemmin oo tehny :D

Vihertiikeri kirjoitti...

Onnea muhkean kävijämäärän johdosta! :) Olen lueskellut joitakin tutorialeitasi, jotka ovat olleet todella hyödyllisiä ja selkeitä. Kiitos niistä.
Itse olen "aloittelija" tässä kortteilussa, joten kaikki ohjeet ovat tervetulleita.

Unknown kirjoitti...

Onnea suuresta kävijämäärästä
Väritys ohjeet ovat aina mukavia !
2 arpaa

Leenamummi kirjoitti...

Onnea!
Ei kylläkään mikään ihme tuo suuri kävijämäärä, niin paljon hyviä ohjeita ja ihania kortteja täällä aina on ihailtavissa.
Minulla on onneksi useinkin ollut ilo nähdä värittelyjäsi "livenä", niistä on ollut valtava apu!
Hyvää jatkoa sinulle!

Leenamummi kirjoitti...

P.S. 2 arpaa minulle, olet yksi niistä kuudesta, joiden lukija olen;)

Mari kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä!
Minulla ei ole tällä hetkellä tarvetta uusille ohjeille, monta hyödyllistä ohjetta olet jo tehnyt :)

2 arpaa

piiskis kirjoitti...

Kiitos ihanista askarteluvinkeistä! Kaipaisin lisää vinkkejä taustapaperien tekoon leimailemalla.

Ristoreipas kirjoitti...

Onnittelut suuren kävijämäärän johdosta...Eipä tarvitse ihmetellä...blogisi on ihana!


Toiveita muuhunkin kuin kortteiluun...
ristoreipas@lailanet.fi

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut suuren kävijämäärän johdosta...Eipä tarvitse ihmetellä...blogisi on ihana!


Toiveita muuhunkin kuin kortteiluun...
ristoreipas@lailanet.fi

Tarja kirjoitti...

Onnitteluni sinulle ja blogillesi!
En osaa toivoa mitään mutta hirmuisesti olen juuri sinun blogistasi saanut ohjeita ja vinkkejä
kun pari vuotta sitten innostuin leimailuun.Tämä blogi on yksi parhaista,kiitos siitä:))
Kahdella arvalla kokeilen onneani!

samentti kirjoitti...

Onnea! Kaipailisin ohjeita enemmän veden kanssa värittelystä, esim. inktenset ja vesi.. ja kahdella arvalla mukaan ;)

Marika kirjoitti...

Hei!
Onnittelut!
Mulla toiveena väritys- ja embossausohjeet.
Ja osallistun 2 arvalla.

Melle kirjoitti...

Minua kiinnostaa erillaiset lahjapakkaukset ym tuliaisviemiset, ei ehkä ihan ole korttitutorialeja... Tykkään kovasti korteistasi ja olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, eli kahdella arvalla liikkeessä, kiitos. :)

Riikka kirjoitti...

Wau!! onnee kävijämäärästä! En muista oletko tehnyt ohjetta (olet varmaan) mutta taustoja olen itse viime aikoina pohtinut..ja ostin tänään musteenlevittimen..tietty sillekin jotain vinkkiä kaipaa :D ja olis kiva kuulla et mitkä on sun lempimerkkejä askartelutarvikkeissa..kaikissa siis..ja miksi..

Lisäsin blogisi blogini listaan..en tiiä tarkoittaako se tuota lukijaksi rupeamista..kun en oikein ymmärrä tuota :/ mut kyllä mä täällä aina käyn kattelee..

että jos se blogiin liitto kelpaa niin sitten
2 arpaa??

AnneHelena kirjoitti...

Onnea huikean kävijämäärän johdosta!
Olen käynyt säännöllisesti lukemassa blogiasi, liityin lukijaksi.
Kiitos kaikista ohjeista olen saanut niistä paljon apuja.
Osallistun arvontaan 2:lla arvalla.
Ei nyt tule mieleen mitään erikoista ohjetta jota kaipaisin kaikki ohjeet kiinnostaa.

Ihanelma kirjoitti...

Onnea mahtavasta kävijämäärästä! Olipa kiva löytää tämä, en keksi mitä ohjeita pitäisi lisätä, täältähän löytyy jo vaikka mitä!

Satu kirjoitti...

Hei!
Vasta-alkajana kiinnostaa kyllä kaikki ohjeet & niksit, siksipä tykkäänkin kurkkia teidän muiden blogeja ja ihastella teidän luomuksia =) Tällä hetkellä kaipailen aivan erityisesti jotain "reseptiä" aikuisen miehen synttärikorttiin... :P

2 arpaa