lauantai 23. lokakuuta 2010

Huopaa, huopaa ja lisää huopaa :)

Nämä huopatossut ovat odottaneet kiltisti tuunausta, ostin nämä jo Seinäjoen reissulla, kaupassa kun tavarat on huomattavasti nopsemmin hyllyillä, kuin netissä ostettavissa - suosittelen siis lämpimästi Taitopuodin kaupassa käyntiä, sieltä löytyy paaaaljon kivoja juttuja, mitä ei nettikaupasta löydä.
Mutta nyt Heli oli tosiaan laittanut tossut nettikaupan puolelle ( ja paljon muitakin ihania huopakoristeita ) siitäpä minä sitten muistin, että tosiaan minullahan on jo tällaiset. Askarteluaikaakin sain, joten ei muuta kuin tossuja tuunailemaan. Nämä tossut voi laittaa jalkaankin, mutta meille nämä tulevat seinälle koristeeksi, sisälle laitan lapsille ylläreitä joulukuun aamuiksi :)
Huopakoristukset stanssasin sizzixin stansseilla, tein lumihiutaleiden keskelle reiät crop-a-dilellä ja lumihiutaleiden keskelle laitoin sydännapit. Vähän tein reikiä tossuihin crop-a- dilellä, siinäpä ne yksinkertaisuudessaan.


Ja näitä rintaneuloja esittelin jo aikaisemminkin.
Nämä ovat nyt vissiinkin sellaisia "juhlaversioita" :D
Näitä koristelin hieman, vasemmanpuoleisessa Sticklesin punaista kimalleliimaa ja oikeanpuoleisiin ruusuihin laitoin heteitä. Lehdetkin taustalla tällä kertaa. Näitä olen tehnyt kasapäiten, mukavaa aivotonta tekemistä väsyneenä :D Ja sizzixin stanssilla tehty nämä.
Takana on rintaneula, jonka laitoin kuumaliimalla kiinni.

Mukavaa viikonloppua kaikille, minä tästä lähden lasten kanssa tekemään lisää lumiukkoja :D
Ja jos sitä vaikka illalla saisi lisää askarteluaikaa, ja alkaisi tekemään kortteja välillä, eiköhän näitä "muut" riitä vähäksi aikaa :D

6 kommenttia:

Katukettu kirjoitti...

Ihanat tossut! Kiva idea joulukalenteriksi lapsille =)

Jaana M / My life kirjoitti...

Voi miten ihanat tossut olet tuunannnut :) Kyllä kelpaa jalkaan laittaa!

taru76 kirjoitti...

Todella upeita on nuo huoparuusut!! Ihana idea myös nuo kengät joulukalenterin sijaan : )

Maissi kirjoitti...

Upeita huopakukkasia jälleen, ensimmäisen huopakukkas postauksesi jälkeen tilasin heti tuon stanssin ja olen myös tehnyt noita läjäpäin ;)Ensimmäiset olen myös jo antanut lahjaksi ja huopaa on jo ostettu lisää. Täytyy postata nuo tekemäni kukkakorut jossain vaiheessa. Kiitos kivasta ideasta! Niin ja nuo huopatossut ovat myös erittäin kauniit.

Ritva kirjoitti...

Ihanat tuunauskohteet ja upeita nuo ruusut! Muuten - oletko ostanut jotain valmis"pohjia" noihin ruusuille eli siis siihen kiinnitykseen....vai....kysyy tyhmänä....

Pirre kirjoitti...

Komeet tossut ja ihanat ruusut!