keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Talven valkohiutaleet...*laulaa*...

Toinen postaus heti perään :)
Juurikaan tämän simppelimmäksi ei kortit voi tulla :D Alin kerros kraftpaperia, sen päällä valmis talvinen paperi jossa laulunsanoja. Kuviopaperin reunoihin levitin musteenlevittimellä Vintage Photo mustetta. Koristeena juuttinarua johon laitoin kulkuset roikkumaan sekä lumihiutaleita kahteen kerrokseen. Toinen lumihiutale stanssattu cuttiksen stanssilla ja toinen lumihiutale stanssattu sizzixillä ja päälle glossyn kanssa jäähilettä sekä nappi.
Tähän toiseen sitten embossasin kuviopaperiin Stempelgleden lumihiutaleita.

Ajatella, huomenna alkaa joulukuu!?!

9 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Sun blogillasi alkoi joulukuu jo yksi päivää liian aikaisin ;)

Miia kirjoitti...

Heh, näköjään :D
Mitenkähän se noin :D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kauniita ja jouluisia kortteja. Sinä se osaat nähdä kaikki värit kohdalleen.

Henna kirjoitti...

Tosi kauniit! Sain näistä vinkkiä omiin joulukortteihin, kun löytyy vastaavia papereita kotoa (tiptap-tekstillä). Näitä voi käyttää sitten 14.12. viime hetken paniikissa, kun tajuaa, että huomenna saatava kortit postiin :)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Voi miten kauniit! Minun mieleen ehdottomasti nämä, vähän simppelimmät ja silti upeat!

sea kirjoitti...

Yritin tuossa katsella vanhoja korttejasi, mutta en oikein löytänyt mitä hain eli... Väritätkö lumiukot ja muut lumet vai jätätkö ilman väriä? Itse en noita hileitä tms käytä ja väritykseenkin lähinnä puuvärejä (laveerausta).

Miia kirjoitti...

Hei ja kiitokset kommenteista.
Kyllähän se niin on, että pitäisi näin "ruuhka-aikoina" yrittää miettiä sitä sopivan simppeliä ja omaa silmää miellyttävää korttimallia ja tehdä samalla mallilla useampi kortti.

Ja mitä lumen ja lumiukkojen väritykseen tulee, vähän vaihtelee..
yleensä väritän hieman, käyttäen kylmiä sinisen sävyjä ja hilettäkin, mutta joskus voi jättää ihan valkoiseksi, jos värittää taustaa/taivasta esmes sinisellä, näin lumi ja lumiukot tulevat paremmin esiin kortista jos ne ovat täysin valkeita :)

Pirre kirjoitti...

Ah, kuinka kauniita kortteja jälleen sivuillasi!

sea kirjoitti...

Kokeilinkin tuossa eilen, että kyllä siihen vähän eri sävy tulee jos värittää vaikka ihan valkosellakin. Varsinkin jos reunoille jää värittämätöntä paperia on ihan kiva kun se lumi ei ole saman värinen. :D