sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista by Maria H. ja tytsin askarteluja

Vähän olen korttini kanssa myöhässä, miten ajattelinkaan tekeväni tässä hulinassa vielä korttejakin :D Pitkää päivää siis painettu töissä, kotona lähinnä vain tullut käytyä nukkumassa. Nyt oli kuitenkin vapaapäivä, joten ehdin viimetipassa tekemään kortin. Muiden rinkiläisten kortteihin osoitteet löydät täältä. Materiaaleja en taaskaan muistanut kuvata, kivoja matskuja olivat kyllä-kiitos niistä!! Ja pitkästä aikaa jotain tytsinkin askarteluja näytille. Tällaisia virpomisoksia teki-materiaalia on niin paljon, ettei paljoa pajunkissoja näy :D Linnut on leikattu Sizzixin stanssilla huovasta ja lisäksi paljetteja sekä höyheniä ja erivärisiä piipunrasseja. Nämä oli kyllä mun mielestä kauneimpia virpomisoksia ikinä :)))) Minä autoin ainoastaan tekemällä reiät lintuihin crop a dilellä ja kiinnitin ne narulla oksiin, tytsin vahdatessa tarkasti vieressä etten tee mitään väärin :DAurinkoista palmusunnuntaita kaikille!!

9 kommenttia:

Ritva P kirjoitti...

Ihku kortti on sinullakin. Kauniisti olet värittäyt leimakuvan taustan. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana kortti ja kaunis tuo virpomisvitsa.

Maria H. kirjoitti...

Aivan ihana kortti:-) Ja oksat on suloisia lintuineen!!

Nelli kirjoitti...

voiii, siellä on Iina ollut niin ahkerana <3

Ritva kirjoitti...

Kaunis on korttisi, mutta nuo virpomisvitsta - wau - kyllä on tytteli panostanut tekemiseen. Juuri puhuttiin mummon kanssa, että lapset ei viitsi enää tehdä nättejä vitsoja - eikä käydä virpomassakaan kovin ahkeraan.
Meillä kävi vain neljä tyttöä ja vitsat oli - no.....aika hätäisiä viritelmiä....

Maarit kirjoitti...

Aivan ihana tuo fillarikortti. kiva on aihe.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa Pääsiäistä Sinulle

-maiju- kirjoitti...

Ihana fillarikortti!
Ja todellakin, varmaan kaunein virpomisvitsa ikinä! Itse muinoin pidin kovaa komentoa vitsojen tekemisessä, sanoin, että jos mennään toisten oville virpomaan, niin oksat pitää olla kauniita.
Teillä on todellakin nähty vaivaa oksien eteen, hyvä niin!

Simon kirjoitti...

Hienoa!